Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 3 637 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anna Ståhle, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anna Ståhle
Fastighetsmäklare
Melanie Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Melanie Johansson
Fastighetsmäklare
Uddevalla

Kämpegatan 51

Månadsavgift: 3 637 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anna Ståhle, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anna Ståhle
Fastighetsmäklare
Melanie Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Melanie Johansson
Fastighetsmäklare

Optimal tvåa högst upp i huset - med en underbar utsikt!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 62 kvm
  • Lägenhetsnummer: 125
  • Byggnadsår: 1966-1968
  • Månadsavgift: 3 637 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 9 av 9
  • Hiss: Ja

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!

Med bästa läge på omtyckta Hönseberget ges nu tillfälle att förvärva denna fantastiskt fina tvåa på 9:e våningen. Här bor ni med en förmånlig månadsavgift och med gångavstånd till Uddevalla centrum och Östra station, där tåget tar dig både söder och norrut. Dessutom med en av stans absolut bästa utsikter (se säljarens film under fliken dokument på en av alla solnedgångarna). Varmt välkomna till Kämpegatan 51 - här kommer ni trivas!

Lägenheten erbjuder en genomgående hög standard med väl genomtänkta materialval som faller de allra flesta i smaken. Om 62 kvadratmeter disponeras en trivsam planlösning med en ljus och välkomnande hall som leder vidare till boendets samtliga rum. Genomgående i bostaden ligger ett fint vinylgolv. Köket med en fenomenal utsikt som sträcker sig hela vägen bort mot Uddevallabron, lämnar plats för en gedigen matsalsgrupp och tillåter gott om arbetsytor samt förvaring i skåp. Vidare presenteras vardagsrummet med plats för soffgrupp, TV-möblemang samt ytterligare en matplats vid fönstret. Med vackra dubbeldörrar av glas kan man enkelt öppna upp och få direktaccess till den inglasade balkongen i bästa sydvästläge! Dessa åtråvärda balkonger på Kämpegatan är av enastående storlek samt med ett optimalt soligt läge – perfekt för oförglömliga kvällar att tillsammans njuta av solnedgångar med vänner och familj. Dessutom ingår solskydd/rullgardiner som kan dras ned för att helt slippa insyn. Sovrummet är omsorgsfullt målat i lugnande pastellfärg som utstrålar välbehag. Skjutdörrsgarderober finns för gott om förvaringsmöjligheter. Slutligen finner ni det helkaklade badrummet med egen tvättmaskin för ett praktiskt boende. Kan inte bli bättre!

Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött med en fin innergård med gemensam grillplats, och trevliga grönområden. En gästlägenhet finns att hyra. Bredband ingår i avgiften och på senare år bland annat renoverat nya fönster, parkeringsplatser och stamrenoverat badrummen. Extra plus är att föreningen garanterar en p-plats (se parkeringspolicy under fliken Dokument).

På Hönsteberget bor man i ett mycket attraktivt område i centrala Uddevalla nära utmärkta kommunikationer med Östra Station bekvämt intill husknuten. Här erbjuds bra tågförbindelse till Göteborg samt Tanum-Strömstad. En busshållplats finns också belägen intill, med bra förbindelser ner till centrum, där du sedan enkelt kan välja att ta dig vidare till Torp Köpcentrum som erbjuder allt inom fack-och dagligvaruhandel. Med några minuters promenad kommer du snabbt i kontakt med restauranger, frisörer, skolor, gym och mycket mer. Har du länge längtat efter ett boende som har nära till allt och där det bara är att flytta rakt in? Då är detta ett tillfälle du inte vill missa! Anmäl ert intresse redan idag och ring gärna för mer information till fastighetsmäklare Anna Ståhle, 0522-64 66 85 eller anna.stahle@svenskfast.se för att veta mer om detta idealiska boende!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Fint vinylgolv som ligger genomgående i bostaden och vitmålade väggar. Renoverades 2019.

Duschrum
Duschrum utrustat med dusch, handfat i kommod, wc, spegelskåp med belysning och toppmatad tvättmaskin. Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Stamrenovering utfördes 2010.

Kök
Stilrent kök från Epoq med kyl och frys i fullhöjd från Samsung, integrerad diskmaskin från Bosch, integrerad köksfläkt med touchfunktion, spis med glashäll (induktion) från Bosch och inbyggd vinkyl från Temptech. Diskho från Blanco av det hållbara materialet silgranit. Vitt kakel över köksbänk. Gott om förvaringsmöjligheter i under- och överskåp med dämpningsfunktion. Led-belysning under köksskåp. Plats finns för matbord invid fönsterpartiet. Fantastisk utsikt över takåsarna och naturområde. Vinylgolv och vitmålade väggar. Renoverades 2019.

Sovrum
Trivsamt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av moderna skjutförrsgarderober. Vinylgolv och vitmålade väggar. Renoverades 2019.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord och tv-möbel. Utgång till den rymliga och otroligt mysiga balkongen. Vinylgolv (originalparketten ligger under) och vitmålade väggar. Renoverades 2019.

Inglasad balkong
Uppskattad och rymlig inglasad balkong som blir som ett extra rum. Väl tilltagen om cirka 14 kvadratmeter vilket ger gott om plats för balkongmöblerna. Här har ni optimalt solläge med sol från middag till sena kvällen (sydvästläge). Vinylgolv.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 62 kvm
Lägenhetsnummer: 125
Byggnadsår: 1966-1968
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 9 av 9
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Info från föreningen: Digital-TV via fiberkabel kan bara Sappa leverera till Brf Stickan (samarbetspartner till Bahnhof på TV digitala paket).
Digital TV paket från Comhem kan levereras till Brf Stickan medlemmar bara via koaxkabel och TV uttaget i vardagsrummet (så kallad ”tre hål i väggen”).
Bredband: Bredband o IP-telefoni via Bahnhof (från 1 feb 2020, ingår i månadsavgiften om 50 kr/mån. År 2021 med obligatorisk avgift om 100kr/mån.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Uddevalla
Område: Uddevalla Stad

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,24064
Andel av insats: 0,24064
Andel av månadsavgift: 0,24064
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Stickan omfattar tre bostadshus i i nio våningar med tillsammans 16 trapphus i tre höghus med hissar och källare, med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. I föreningen finns 367 lägenheter, 12 lokaler varav ett daghem och 290 p-platser.

Här bor ni med bekvämt gångavstånd till centrum med cirka 300 meter till Kungstorget, och där tågstation finns cirka 50 meter ifrån. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.

Medlemsavgift till HSB betalas av köparen.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar med kollektivt bostadsrättstillägg, vilket betyder att enskilda medlemmar ej behöver ha eget tillägg för bostadsrättsförsäkring. Detta medför dock ingen förändring avseende behovet av ordinär hemförsäkring.

I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de elektroniska infotavlorna.

För mer information om bostadsrättsföreningen: https://www.hsb.se/norrabohuslan/brf/stickan/valkommen-till-brf-stickan/

Vicevärdsexpeditionen, Kämpegatan 45. Besöks- och Expeditionstid onsdagar kl. 18 - 19 alternativ telefon 0522-345 63.

Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Stickan
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1802
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Uddevalla

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Några årtal på utförda renoveringar:

2008: Balkongerna glasades in.
2009-2011: Stamrenovering genomfördes och i samband med detta renoverades badrummet samt elen i lägenheten drogs om och automatsäkringar installerades.
2014: Vindar tilläggsisolerades. Byte av entréedörrar, sidopartier, cykelrumsdörrar, tvättstugedörrar, passagesystem, porttelefoner, elektroniska tvättstuge- och gästrumsbokningar samt infotavlor.
2015-2016: Fönsterbyte med nya 3-glasfönster utfördes i samtliga lägenheter. Ombyggnad av fyra hissar på Kämpegatan 37,39 och 49 och Samnerödsvägen 2.
2016: Förbättring utfördes på parkeringsplatserna med bland annat asfaltering, bredda ut befintliga parkeringsplatser och fler parkeringsplatser gjordes.
2017: Funktionskontroll av ventilationssystemet utfördes med godkänt resultat. Fyra hissar har renoverats och övriga hissar kommer byggas om efter behov.
2018: Tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende.
2019: Renovera två hissar.
Kommande renoveringar: De närmsta fem åren planerar styrelsen bland annat att:

*Översyn av tegelfogar och fasader.
*Förstudie för att genomföra gemensam elmätning för byggnaden inklusive lägenheterna (ny energiåtgärd).
*Förstudie för att installera solceller på taken (ny energiåtgärd).

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd. Det finns gemensamt cykelförråd samt tvättstugor. Postboxar finns på entréplan.

I föreningen finns en trevlig gästlägenhet på Kämpegatan 57 att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Tvättstuga och tork bokas via bokningstavlor eller via hemsida på dator eller anslagstavlorna. Tvättpassens giltighetstid regleras via din tagg.

Parkering

334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 637 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 122 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Energideklaration utförd: 2017-07-30
Besiktningsman: Peter Persson, HSB Värmland

Alla bilder och film

+ 22 Visa alla 28 bilder
 

Planritning

Karta & område

Kämpegatan 51, Uddevalla

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning