Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Strandlyckevägen 26

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Inflyttningsklart och trivsamt fritidshus i ett fantastiskt läge

  • Typ: Villa, Fritidshus, 1-plan
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 70 m2
  • Tomtarea: 737 m2
  • Byggnadsår: 2016
  • Driftkostnad: 24 780 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkomna till Strandlyckevägen 26!

Har du någonsin drömt om möjligheten till ditt alldeles egna återhämtnings-oas på en plats som verkligen känns som hemma? Nu har du möjligheten att göra den drömmen till verklighet. Detta charmiga hus, färdigställt 2016, bjuder in dig till en fridfull tillvaro med sin perfekta placering. Beläget i ett av de mest eftertraktade områdena i trakten, ger Strandlyckevägen 26 en genuin känsla av lugn och avskildhet samtidigt som det är nära till bekvämligheter och nöjen.

Här väntar ett mysigt hem med en genuin känsla av värme och trivsel, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en inbjudande atmosfär. Den underbara altanen lockar till långa sällskapsstunder utomhus, medan den lättskött trädgården erbjuder en rogivande miljö att koppla av i. Med sina 70 kvadratmeter tillsammans med detaljer såsom det öppna taket i vardagsrummet erbjuder Strandlyckevägen 26 en luftig känsla och tillräckligt med utrymme för att trivas och må bra.

Trädgården är en oas där du kan koppla av och njuta av de vackra dagar som vi alla väntar på. En plats där tankar får vila och inspirationen flödar fritt. Genom grönskande områden kan du ta en trevlig promenad till havet och stranden, vilket gör detta till det perfekta hemmet för både avkoppling och äventyr. Fastigheten angränsar till en hage åt nordost vilket bidrar till att omgivningarna kring Strandlyckevägen 26 kombineras på ett perfekt sätt mellan lantliga och havsnära.

Är du redo att upptäcka allt som Strandlyckevägen 26 har att erbjuda? Tveka inte att boka en visning eller att kontakta mig för mer information, hoppas vi hörs av

Om Bostaden

Beskrivning

Kök
Köket är stilfullt inrett med Marbodal-köksinredning och har vita spegelluckor som ger en modern touch. En grå bänkskiva erbjuder gott om arbetsyta och kontrasterar snyggt mot det mönstrade kaklet ovanför arbetsytor och spishäll. Förvaringsmöjligheterna är generösa med både överskåp och underskåp, och en integrerad diskmaskin gör vardagen extra smidig. En matplats intill köket leder till den rymliga altanen, vilket gör det till en perfekt plats för både måltider och avkoppling utomhus.

Vardagsrum
Vardagsrummet är välkomnande och ljust, med ett öppet tak som skapar en känsla av rymd. Spotlights ger en jämn belysning i rummet, medan väggarna kläs i en vit liggande träpanel som ger en varm och hemtrevlig atmosfär. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och ger en fin utsikt över omgivningarna. I rummet står en braskamin, vilket inte bara ger värme under kalla dagar utan också skapar en mysig atmosfär och blir en samlingspunkt för familj och vänner.

Sovrum
Sovrummen är lugna och bekväma utrymmen för avkoppling och återhämtning. Två av de tre sovrummen har dubbla garderober och en mönstrad fondvägg som ger varje rum en personlig touch. Väggarna är tapetserade i ljusa toner som skapar en avslappnande atmosfär. Det tredje sovrummet erbjuder extra förvaringsutrymme med tre garderober och har en färgglad fondvägg som ger rummet karaktär. Det har också en utgång till uteplatsen.

Badrum
Badrummet är en elegant och praktiskt. Det är helkaklat med mosaik-klinker på golvet i en mörk ton och vitt kakel på väggarna, vilket ger en tidlös och stilren känsla. Utrustningen inkluderar en tvättmaskin, wc , tvättkommod med underskåpsförvaring och en spegel med inbyggd belysning. Det finns gott om plats för förvaringsmöbler för ett välorganiserat och funktionellt badrumsutrymme.

Genom samtliga rum löper trestavs-parkettgolv med skön golvvärme för extra komfort.

Sammanfattning

Typ: Villa, Fritidshus, 1-plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 70 m2
Tomtarea: 737 m2
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: 24 780 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump via vattenburen golvvärme samt en braskamin

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fönster: 3-glas isolerfönster
Takbeklädnad: Sadeltak, råspont, underlagsduk, läkt och betongpannor
Ventilation: FTX ventilation med värmeåtergivning
Murstock: Skorsten av plåt
Murstock kommentar: Senaste sotningsprotokoll kommer finnas tillgängligt för visningsgästerna
Fel och brister: Säljaren har valt att teckna försäkringen Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll kommer finnas tillgängligt för visningsgästerna.

Tomt/balkong/uteplats

En fantastiskt fin altan sträcker sig runt huset åt öst, syd och väst. Åt sydost finns den största ytan altan som utgör en stor social sällskapsyta. Här finns utrymme för möblemang, loungemöbler och nuvarande ägare har även byggt till ett utekök. Här sitter ni insynsskyddat och mysigt och genom en genomtänkt dörr från insynsskyddat kommer du enkelt ut till uppfarten, förrådet samt vedboden.
Lättskött och fin trädgård med odlingsmöjligheter. Intill huset finns idag en uppfart med plats för flertalet bilar, uppfarten består av singel som sträcker sig längts med den löpande altanen åt nordost. Den rymliga altan sträcker sig runt tre fjärdedelar av huset med den största ytan åt sydväst som erbjuder härliga soltimmar.

Övriga byggnader

Förutom boningshuset finns också en förrådsbyggnad som byggdes 2019. Under 2020 byggdes även en vedbod till. Förrådet har gott om förvaring och är byggt för att matcha huvudbyggnaden. Förrådet har bandtäkt plåt som tak.

Parkering

Intill huset finns en uppfart för plats för flertalet bilar

Tv/Internetanslutning

Fiber är beställt och kommer installeras.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Olofsbo
Fastighetsbeteckning: FALKENBERG AGERÖR 1:123

Omgivning

Områdesbeskrivning Olofsbo

I det halländska öppna landskapet några kilometer norr om Falkenberg, ligger sommaridyllen Olofsbo. Här finns ett långgrunt bad med fin sandstrand och även ett hundbad. I närheten finns också en charmig småbåtshamn och Björnhults golfbana för er som gillar lediga dagar på banan.
Området är lugnt och tryggt med välsorterad butik med generösa öppettider, trevliga restauranger och sjukstuga med sjuksköterska hela sommaren.

Det finns fina cykelvägar, man kan snabbt och säkert ta sig in till Falkenberg eller Skrea strand med alla nöjen och uteställen. En annan trevlig cykeltur är till Glommen med fiskeläge och försäljning av nyfångad fisk och skaldjur. För den shoppingsugna nås Gekås Ullared på ca 40 minuter.

Planbestämmelser

Agerör 1:104 mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2007-01-25, Registreringsdatum: 2008-01-17, Senast ändrad: 2023-08-30)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: FALKENBERG OLOFSBO GA:10
FALKENBERG OLOFSBO GA:14
Rättigheter last: Avtalsservitut: LUKTOLÄGENHET - SE BESKRIVNING

Ekonomi

Driftkostnader

24 780 kr/år
Årlig elförbrukning: 5300 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 17 000 kr
Vatten och avlopp: 3 500 kr
Väg: 630 kr
Försäkring: 2 600 kr
Renhållning: 700 kr
Samfällighet: 200 kr
Sotning: 150 kr
Beskrivning: Elkostnaden inkluderar uppvärmning samt hushållsel
Eftersom huset byggdes 2016 betalas ingen fastighetsavgift förrän 2031. Läs gärna mer via www.skatteverket.se

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 227 000 kr
Mark: 881 000 kr
Totalt: 2 108 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2016
Standardpoäng: 26
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 pantbrev uttaget om sammanlagt 1 500 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder och 3D

+ 21 Visa alla 27 bilder
 

Planritning

Karta och område

Strandlyckevägen 26, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Olofsbo, Falkenberg
Strandlyckevägen 26
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning