Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 6 068 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Simon Lilja, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Simon Lilja
Reg. Fastighetsmäklare/Certifierad nyproduktion
Mölndal

Algot Scotts Gata 20

Månadsavgift: 6 068 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Simon Lilja, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Simon Lilja
Reg. Fastighetsmäklare/Certifierad nyproduktion

Exklusivt bostadsrättsradhus med en takterrass om 40m²

  • Typ: Radhus
  • Rum: 6, varav 3 sovrum
  • Boarea: 150 kvm
  • Lägenhetsnummer: 842-3026-1-8-3
  • Byggnadsår: 2014
  • Månadsavgift: 6 068 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1,2 & 3

Nu har ni möjlighet att bli ägare till detta exklusiva bostadsrättsradhus i attraktiva Stallbacken!

Välkommen till ett inbjudande, bekvämt och modernt hem på 150 kvm, fördelat på tre plan. Genomgående stilrena och påkostade materialval samt ett stort ljusinsläpp från fönster i olika storlekar.

Bostaden erbjuder en fantastisk takterrass med sol från morgonkvist till sen eftermiddag, sommartid. På uppfarten finns plats det för parkera sin bil och här finner ni ett praktiskt förråd i anslutning till entrén.

På Stallbacken får du det bästa av två världar. Trygghet och lugnet i Solängens grannskap och det sköna stadslivet runt hörnet.

Bostadsbeskrivning

Entréplan har en öppen och rymlig hall med skjutdörrsgarderober samt praktiskt klinkergolv. Från hallen kliver ni in i en öppen, ljus planlösning mellan vardagsrum och matsal. Här finns plats för både den riktigt stora soffgruppen samt ett rejält matsalsbord för 8-10 personer.

Via vardagsrummet nås altanen på ca 40 kvm, där solen lyser hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen. Baksidan skyddas av en fin lövhäck, vilket ger en insynsskyddad känsla och här är familjens favoritplats om kvällarna.

Även köket är delvis öppet mot matsal och vardagsrum och erbjuder allt det som behövs i ett modernt boende. Köket, med en både praktisk och snygg köksö, har gott om skåpsförvaring och väl tilltagna arbetsytor i form av en bänkskiva i sten. Vidare finns här en inbyggd diskmaskin, en dubbel kyl och frys, varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd samt en induktionshäll.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner och inredd med toalett, handfat och kommod, spegelskåp samt en dusch med duschdörrar. Tvättstugan som finns i anslutning till badrummet är också detta helkaklat och innehar både en tvättmaskin och en torktumlare samt en bra arbetsbänk samt skåpsförvaring.

Vidare en trappa upp finns tre riktigt bra sovrum varav det ena idag är inrett med skjutdörrsgarderober. Klädkammaren ger ytterligare utrymme för förvaring. I anslutning till sovrummen och trappan finns ett allrum, perfekt för barnen som ett extra tv-rum. Här skulle man enkelt kunna skapa ett extra rum genom att sätta upp en vägg. Detta plan erbjuder också ett helkaklat badrum i ljusa toner med ett vädringsfönster.

Våning tre bjuder på en fantastisk utsikt över området och en väl tilltagen takterrass. Man får plats med en sittgrupp, loungemöbler, utomhuskök samt en örtträdgård. Ett ställe att njuta, umgås och äta på. Allrummet på våning tre är ljust och luftigt och med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum.


Områdesbeskrivning

Här bor man i en bra och stabil förening med trevliga grannar i ett barnvänligt område med närhet till Mölndals innerstad och förskola runt knuten. På ca 10 min promenadavstånd nås Mölndal centrum med både mataffär, restauranger och butiker

Förskola, skola, restauranger och bra kommunikationer finns precis runt knuten, som förgylls av många möjligheter för fritidens alla aktiviteter. Åbybadet, ishallen, travbanan, flera idrottsanläggningar och ridhus finns alldeles i närheten. Dessutom är det gångavstånd till flera fina naturområden, som Åbybergsparken, Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat samt även Sisjöns fina badplats och friluftsområde.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 6, varav 3 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 150 kvm
Lägenhetsnummer: 842-3026-1-8-3
Byggnadsår: 2014
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1,2 & 3

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via Telenor/Bredbandsbolaget, grundutbudet av kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband (öppen fiber). Bredband tecknas och bekostas separat av varje lägenhetsinnehavaren.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Mölndal
Område: Mölndal

Andel i föreningen

Andel av insats: 5,50101 %
Andel av månadsavgift: 5,50101%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Hästhagen på Stallbacken äger och förvaltar fastigheten Mölndal Stallbacken 15 i Mölndals kommun, med adress Algot Scotts gata nr 2-42.

På fastigheten har 21 stycken radhuslägenheter uppförts med Skanska Sverige AB som entreprenör. Det har uppförts fyra stycken enplanslägenheter, tio stycken tvåplanslägenheter och sju stycken treplanslägenheter med en total boarea som uppgår till 2 692 m. Förråd och parkeringsplats finns för samtliga bostäder.

Inom de närmaste åren föreligger inga direkta underhållsarbeten förutom föreningens löpande underhåll av gemensamma markområden. Ommålning är planerat år 2024 till en kostnad av 420 000 kr

HSB Mölndal sköter föreningens ekonomiska förvaltning. I samband med överlåtelse ska köparen bli medlem i HSB Mölndal samt i bostadsrättsföreningen. Mer information om medlemsvillkor samt kostnader för medlemskapet till HSB finns på HSBs hemsida. Överlåtelseavgiften om för närvarande 1 190 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften om för närvarande 476 kr/pantsättning betalas av köparen.

Allmänt

Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Hästhagen på Stallbacken
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Mölndal
Markägare: Föreningen äger marken

Parkering

På uppfarten i anslutning till huset finns plats för att parkera sin bil

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: I dagsläget finns det inga beslutade avgiftsförändringar i föreningen 14/4-21

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 068 kr
I avgiften ingår kabel-tv
I månadsavgiften ingår drift och underhåll av föreningens fastighet samt grundutbud av tv-kanaler via telenor/bredbandsbolaget

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta & område

Algot Scotts Gata 20, Mölndal

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning