Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 194 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Erkan Inan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Erkan Inan
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Sundbyberg

Ågatan 18

Månadsavgift: 4 194 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Erkan Inan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Erkan Inan
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Renoverad 3:a med stor inglasad balkong på eftertraktad adress!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 75 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00632
  • Månadsavgift: 4 194 kr
  • Driftkostnad: 692 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 3:a om 75 kvm med adress Ågatan 18 i centrala Sundbyberg. När du kliver in i bostaden möts du av ett genomgående lugn. Lägenhetens läge i huset, utsikt från balkongen mot vattnet och ljusinsläpp skapar tillsammans en oslagbar harmoni. Samtliga kvalitéer skapar ett fantastiskt tryggt och relaxerande hem. Här bor du med underbara grannar i en av Sundbybergs mest eftertraktade områden. Kvarteret lyckas bibehålla sitt unika lugn och sin trygghet, trots bara ett stenkast från Sundbybergs stadspuls. Precis utanför entrédörren ligger den fina strandpromenaden som går längs Bällstaån med mysiga bryggor och småbåtar och tar dig ända in till Kungsholmen och Karlberg. Inom gångavstånd når du Stockholms bästa kommunikationer, affärer, restauranger, service, gym samt kommunens stolta naturområden. Föreningen är välskött med stark ekonomi.

Närmaste tunnelbanestation (Sundbybergs C) har du inom ett par minuters gångavstånd och tar dig in till Stockholms C på ca 10 min.

Kontakta ansvarig mäklare Erkan Inan 076 200 82 50 för mer information.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall som har plats för sittbänk, byråer eller garderober om så önskas. Här finns även en rymlig klädkammare som erbjuder förvaring. Entrén har mörkt klinkers som sedan övergår i ett ljust parkettgolv. Det omsorgsfullt valda golvet är genomgående i bostaden och bidrar förutom att det är snyggt även till en enhetlig känsla. När du kliver in i lägenheten möts du av de stora fönsterpartierna, vilket direkt sätter sin prägel på lägenheten.

BADRUM
Till höger i hallen når du lägenhetens nyrenoverade badrum. Likt lägenhetens övriga rum är även badrummet generöst till storleken.
Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork, handfat och kommod. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med väggskåp ovan.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med fönster i insynsskyddat läge. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Härlig heltäckningsmatta med underliggande ljust parkett och väggar målade i beige nyans. En av väggarna är klädd med väggpaneler. Intill sovrummet ligger bostadens rymliga klädkammare som erbjuder generöst med förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är något mindre och ligger intill sovrum 1. Rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Parkettgolv och väggar målade i mörkgrön/olivgrön kulör..

VARDAGSRUM
Mycket trevliga och sociala ytor med stora fönsterpartier. Härifrån når du den rymliga balkongen i västerläge med den vackra utsikten, som erbjuder många soltimmar. I vardagsrummet finns plats för bland annat soffgrupp och TV. Väggarna är ljusgråa och golvet är parkett som i övriga rum. Rummet ligger i öppen planlösning mot köket.

KÖK
Ett stilrent renoverat kök inbjuder till matlagning. Det nyrenoverade köket (2020) erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt kök. Här bakom dem mörkgråa luckorna finns gott om förvaring. Bänkskivor i laminat erbjuder bra arbetsytor. Ett matchande stänkskydd bryter av snyggt mot det annars mörka köket. Fullstor kyl och frys i rostfritt. Köket har även gott om eluttag. Belysning under väggskåp och mot golv skapar en mysig känsla under kvällstid. En matplats för 4-6 personer finns precis intill köket.

Köket är utrustat med:
- Kyl och frys
- Inbyggd ugn och micro
- Diskmaskin
- Induktionshäll
- Fläkt

BALKONG
Från umgängesytorna når ni lägenhets inglasade balkong som är något alldeles extra. Balkongen är väl tilltagen och ligger i västerläge, som erbjuder många soltimmar. Här kan innehavaren av bostaden sitta och njuta av utsikten och under sommartid, se när båtarna åker förbi.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 75 kvm
Lägenhetsnummer: 00632
Driftkostnad: 692 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Via Comhem.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Bällsta Strand

Omgivning

NÄROMRÅDET

Gillar du att bo i en småstad i en storstad då är Sundbyberg helt rätt. Från lägenheten når du inom några minuters promenad centrala Sundbyberg med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och serviceinrättningar. En annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast ca 8 minuter från Stockholm City. I Signalfabriken finns ytterligare butiker, SATS och flertalet trevliga restauranger. Sundbyberg erbjuder något gott åt alla.

NATUR/FRILUFTSLIV

Det finns gott om natursköna platser i Sundbyberg inom kort promenadavstånd. Fina Marabouparken med konsthall & utomhusbad samt Lötsjön som perfekt motionsrunda. I centrala Sundbyberg finner du Tornparkens höjder med vidunderlig utsikt över hela Sundbyberg. Precis utanför porten finns ett trevligt promenadstråk längs med Bällstaån förbi Pampas Marina, Kungsholmen och ända in till centrala Stockholm.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.80000
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastighetsbeteckningen är Eken 10. Bostadsrättsföreningen registrerades 1998-01-28. Föreningens ekonomiska plan upprättades 1999-02-16. Den totala boytan är 4 190 kvm enligt taxeringsbeskedet.

Föreningen består av 52 st lägenheter.
Lägenhetsfördelning:
12 st 2 rum och kök
22 st 3 rum och kök
16 st 4 rum och kök
2 st 5 rum och kök

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Ågatans Samfällighetsföreningen. Föreningens andel i Ågatans Samfällighetsföreningen är 10%.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av NABO.

Föreningen har i mars 2021 övergått till Gemensam el, driftkostnader avseende el beräknas därmed minska.

I dagsläget finns inga beslut om avgiftsändring.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Bällsta Strand 3
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Sundbyberg
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Genomförda underhåll:
2019 - Stamspolning
2019- Hissrenovering av två hissar samt målning av hisskorg
2019- Extra toalett installerad i E huset
2019- Radonmätning
2019- Optimering av fjärrvärmepump och fjärrvärmeanläggning. Därmed minskade värmekostnaderna med 16% för hela året.

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD: Till lägenheten hör ett källarförråd om 3-4 kvm.

TVÄTTSTUGA: Belägen på Ågatan 20 finns en fräsch och rymligt tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel.

CYCKEL/BARNVANGSRM: På Ågatan 18 (markplan) finns gott om förvaring för både cyklar och barnvagnar. På fastighetens baksida finns en dörr där du enkelt kan rulla ut cykeln eller barnvagnen direkt på markplan. Ytterligare cykelförvaring finns i låsta utrymmen utanför Ågatan 18 och 20.

SOPOR: Hushållssopor och sorting av exempelvis glas och papper finns ute på gården mellan husen.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestationerna är Sundbybergs centrum som bara ligger några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockholm C.

Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.

Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

För de som pendlar avgår även flertalet fjärrtåg från Sundbybergs station.

Även Tvärbanan ligger på kort avstånd från bostaden och trafikerar Alvik-Bromma-Sundbyberg-Solna.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 194 kr

Driftkostnader

692 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 320 kr
Bostadsrättstillägg: 22 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 98 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2018-07-03
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ågatan 18, Sundbyberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4194 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Erkan Inan

Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning