Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 835 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Johan Markelius, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Markelius
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion
Saltsjö-Boo

Telegrafvägen 32

Månadsavgift: 3 835 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Johan Markelius, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Markelius
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion

Här sitter man på balkongen och njuter av kvällssolen och ser båtarna passera.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 52 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2801-1-75-1
  • Byggnadsår: 2021
  • Månadsavgift: 3 835 kr
  • Driftkostnad: 678 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 9
  • Hiss: Ja

Underbar lägenhet om 2 rum på första parkett mot Stockholms inlopp. Här njuter man av naturens skådespeleri såväl sommar- som vintertid. Sitt på balkongen och njut av kvällssolen och se båtarna som passera. Kontakten med vattenspegeln och närheten till sjön upplevs tydligt i hela lägenheten. Bostaden är mycket välplanerad och har smarta väl tilltagna ytor. Badrummet är modernt och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, tvättställ samt wc. Vardagsrummet och den stora balkongen med sjöutsikten är juvelen i detta boende. Köket och vardagsrummet flyter ihop och skapar tillsammans med balkongen en underbar plats att leva och bo på.

Bra förening med allt från gym, bastu och återvinnings rum. Möjlighet till framtida båtplats i den privat marinan framför huset.
Till bostaden tillhör dessutom ett externt förråd. För mer information om bostaden och projektet, vänligen kika under "filer".
Läs gärna mer om Telegrafberget här: https://www.hsb.se/telegrafberget/

Telegrafberget är en nybyggd oas 1,6 mil utanför Stockholm. Här har du stadens puls men bor direkt granne med Stockholms inlopp och direkt närhet till skärgården. I området finns många påkostade lekplatser, fotbollsplaner, tennisbanor, basketplaner, grönområden, parkbänkar, gångvägar, utegym samt belyst motionsspår. Det finns många populära sjöar i området så som Glasbrukssjön och Myrsjön. Båda är mycket omtalade sjöar i området som ligger inom gång/cykelavstånd. Området är fortfarande i bebyggelse med planer för restauranger och butiker. Här har du en framtid att se fram emot!

Som boende i denna lägenhet med knappt 50 meter till vattnet får man ett ett fantastiskt boende utöver det vanliga. Tag båten in till Stockholms city, jobbet eller Djurgården. Med bilen är du inne i City på 20 minuter alternativt är det enkelt att ta sig till och från Orminge Centrum där bussarna går nonstop. Med buss från/från Slussen tar det ca 25–30 minuter och med motorvägsbuss endast 15–20 minuter. Orminge Centrum är knutpunkt för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. Det finns även en buss från Orminge Centrum till T-centralen samt Nacka Gymnasium.

För den shoppingsugna finns Orminge C på nära avstånd med mataffärer, systembolag, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. 15 minuters bilfärd från huset bjuder kommunen i övrigt på expansiva Sickla Köpkvarter och Forum Nacka. För dig som har ärenden åt andra hållet erbjuder även Gustavsberg på shoppingupplevelser.

Om Bostaden

Beskrivning

Välkomnade HALL med bra plats för ytterkläder. Parkettgolv.

Fullt utrustat KÖK öppet mot vardagsrummet. Spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, Kyl/frys.

Stort VARDAGSRUM, parkettgolv, utgång till balkongen.

Inglasad BALKONG med en härlig kvällssol vänd ut mot Stockholms inlopp och vattnet.

Trivsamt SOVRUM vänt mot vattnet, parkettgolv och målade väggar

Snyggt DUSCHRUM, golvklinker, kaklade väggar, dusch, tvättmaskin, tvättställ, toalett

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 52 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2801-1-75-1
Byggnadsår: 2021
Driftkostnad: 678 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 9
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Saltsjö-Boo

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,59422%
Andel av månadsavgift: 0,58837%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 787 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

Uppgifter saknas för att kunna beräkna andel av föreningens nettoskuldsättning.
Föreningen har lån om ca 13.500:-/ kvm
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Allmänt
Bostadsrättsföreningen Kajen består av 116 lägenheter med inflytt 2022. Föreningen ligger på Telegrafberget i Nacka, omgärdat av skog och vatten. SL-bussen kommer att stanna vid Telegrafbergets vändplan så snart de 100 första lägenheterna i området har färdigställts.

Parkering
Under husen finns ett garage i två plan med 100 parkeringsplatser, varav tio utrustas med laddare för elbil. Boende tar sig till garageplanen via hiss från respektive trapphus. Boende i trapphus fem och sex tar sig till garaget genom en invändig passage. Det kommer också finnas 16 p-platser tillhörande Kajen utomhus på kajen. Preliminär kostnad för en garageplats är 1200 kronor per månad.

Gemensamma utrymmen
I anslutning till var och en av husens entréer finns barnvagns- och rullstolsrum med utslagsvask för avsköljning. Cykelrum finns invändigt i hus två och tre samt utvändigt. Med tillträde från gatan ligger en gemensam grovtvättstuga i hus två, som bokas från den digitala informationstavlan i respektive trapphus. Utöver detta har föreningen, tillsammans med grannföreningarna Fyrhusen och Loggiahusen, en föreningslokal, ett relaxrum med bastu och dusch samt en träningslokal. Dessa ligger på entréplan. I hus tre, plan sju, delar även föreningarna på en gemensam takterrass. Dessa utrymmen kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning. I grannföreningen Fyrhusen finns också en övernattningslägenhet som kan nyttjas av de boende i Kajen.

Båtplatser
Det planeras en hamn med cirka 35 småbåtsplatser innanför piren, nere vid vattnet. Marinan kommer att ägas och drivas av en extern operatör. I dagsläget är det inte klart vem det blir. Mer information kring det och hur man tecknar hyresavtal för båtplats presenteras senare.

Tv, telefoni och bredband
Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kronor per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören. Leverantör är ännu ej upphandlad.

Sophantering
I hus två finns ett miljö- och återvinningsrum där hushållssopor kastas i behållare. Här finns även källsortering för övriga sopor. Ingång till miljörummet är på entréplan, från gatan.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Kajen i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1202
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 837 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 835 kr

Driftkostnader

678 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 90 kr
Varmvatten: 124 kr
Internet, obligatorisk kostnad: 214 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 63 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 35 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-09-29
Besiktningsman: Vahid Jafarpour, HSB Stockholm
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 27 Visa alla 33 bilder
 

Planritning

Karta & område

Telegrafvägen 32, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3835 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Johan Markelius

Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning