Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 7 056 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare
Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 184

Månadsavgift: 7 056 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare

Välkomna till en hemtrevlig och rymlig radhuslägenhet i bra skick och stambytt 2021!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 6, varav 5 sovrum
  • Boarea: ca 121 kvm
  • Biarea: ca 20 kvm
  • Byggnadsår: 1980
  • Månadsavgift: 7 056 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

Välkomna till en hemtrevlig och rymlig radhuslägenhet i bra skick med stambytta och renoverade badrum i populära Brf Nordan.

Utanför entrén välkomnar en uteplats med liten täppa och uteplats. Bostadens entréplan består av en rymlig hall med bra förvaring i garderob ,fräscht kök med fönster mot gården och härlig öppen planlösning mot stort vardagsrum.
Rymligt sovrum med fönster mot baksidan och stort badrum. På övreplan finns ett stort inredd vind/sovrum på över 20 kvm med att härligt ljusinsläpp via fyra fönster samt flera förrådsutrymmen, nedre plan finner du tre rymliga sovrum.
Från nedre plan finns utgång till härlig altan mot baksidan med plats för både sittgrupp och solstolar i värmande söderläge!

Lugnt och trivsamt boende i populärt område. Barnvänligt med bilfria gårdar som grönskar under sommaren. Nära skola, dagis, lekplats och fina strövområden. Endast några minuters gångväg till flera bussar, som tar ca 20 min till Slussen! Mycket goda kommunikationer med ett stort antal bussar, bl.a direktbuss till City Terminalen och Nacka Gymnasium. Om sommaren går det bra att åka eller gå till närliggande sjöar och bada.

Orminge Centrum erbjuder en galleria innehållande 28 butiker fördelade på dagligvaruhandel – Sveriges största Coop Extra-butik på 4 500 kvm och shopping. Därutöver finns också ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, vårdcentral, post, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. För den som önskar ytterligare shopping finns Nacka Forum på ca 10-minuters avstånd med bil eller buss. Närhet till fina strövområden, elljusspår och badsjöar såsom Glasbrukssjön, Myrsjön och Vittjärn tillhör områdets kvaliteter. Den populära Centralparken är en grönskande oas som är väldigt uppskattad med stora gräsytor och omtyckt lekpark. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 6, varav 5 sovrum
Boarea: ca 121 kvm
Biarea: ca 20 kvm
Byggnadsår: 1980
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
121+20 KVM
Observera att boarean inte är uppmätt. Om boarean är av särskild betydelse bör man som köpare mäta upp boarean inför köp.
Areauppgift: Bostadsrättföreningen och säljaren

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Saltsjö-Boo

Andel i föreningen

Andel av insats: 2,08873%
Andel av månadsavgift: 2,08873%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Nordan är en HSB förening var den tredje bostadsrättsföreningen som byggdes i Östra Orminge och var klar för inflyttning 1980. Föreningen består av 60 lägenheter uppdelade på två gårdar.

Allmänna utrymmen
Till föreningen hör även en hel del allmänna utrymmen. här hittar du bastu, föreningslokal, målarförråd, snickarbod, soprum och källsortering, trädgårdsförråd samt tvättstuga. Nordan har lekplatser på båda gårdarna där bla sandlåda, gungor, lekstuga och klätterställning finns för barnen eller de vuxna att nyttja.

Parkering.
Ingen kö, säljaren har garage och parkeringsplats, det är möjligt att över ta en av dem sedan är det kö för bil nr 2 (kontrollerat senast 2021-05-28)

Tv och Internet
Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget för digital distribution av kabel-tv. I deras avtal ingår de s.k must-carry-kanalerna (SVT och TV4). Vid önskemål om utökat utbud eller boxar kontaktar man Bredbandsbolagets kundtjänst för egna avtal. Obligatorisk kostnad på avgiften för fiber på 214 kr/mån utgår.

Kommande underhåll
Radhus Nummer 184 har haft stambyte 2021.
Föreningen tog redan 2019 lån för att finansiering stambytet. I övrigt diskuteras nya ytter och altandörrar men ingen datum är satt.

Ekonomi
2022 kommer en avgiftshöjning på 4%

Övrigt
Individuellt medlemskap i HSB behövs som boende i föreningen.

Föreningens hemsida
https://www.hsb.se/stockholm/brf/nordan

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Nordan
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 110 kr

Månadsavgift

7 056 kr
I avgiften ingår värme och vatten
Obligatorisk bredband avgift tillkommer på 214 kr/Månad

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta & område

Norrholmsvägen 184, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning