Hoppa till innehåll

Sälj din bostad eller fastighet med oss

Varje år hjälper våra mäklare tusentals människor med deras bostads- och fastighetsförsäljningar. Oavsett om du precis börjat fundera på att sälja eller om du redan hittat en ny bostad eller fastighet hjälper vi dig tryggt och säkert med försäljningen. Vägen till en riktigt lyckad försäljning börjar hos oss. Välkommen, nu börjar vi!

Vårt erbjudande

Redan när vi grundades 1937 var visionen klar – en rikstäckande kedja med de allra bästa mäklarna. Idag är vi 1200 medarbetare över hela landet som förmedlar bostäder, nyproduktionsprojekt, skog & lantbruk och kommersiella fastigheter. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa våra kunder till riktigt bra bostads- och fastighetsaffärer.

Ta del av hela vårt erbjudande.

Varför sälja med Svensk Fastighetsförmedling?

När du står inför en fastighetsaffär är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Vi finns från norr till söder och känner till i stort sett varenda gata och kvarter. Mitt i stan och långt ifrån alla gatljus. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra fastighetsaffär.

Läs vidare om varför vi kan vara rätt för dig.

Vägen till en lyckad försäljning

Varje år hjälper vi tusentals människor med deras fastighetsaffärer. Oavsett vad du lämnar och vart det bär av kommer vi tryggt och säkert ta dig ända fram. Så luta dig tillbaka – en riktigt lyckad fastighetsförsäljning börjar här och nu.

Läs om vår väg till lyckad försäljning.

Hämta namn och adress automatiskt

Vad är din bostad värd?

Vad heter du?
Hur når vi dig?
Var finns fastigheten?
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel...

Ett ögonblick!

Tack, dina uppgifter är sparade!

Vi återkommer så fort vi kan för att boka ditt värderingsmöte.

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Till toppen