Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 993 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ekerö

Ekuddsvägen 34K

Pris (Utgångspris): 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 993 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Barnvänligt bostadsrättsradhus med strålande sydvästläge i populära Ekudden!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 103,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 61
  • Byggnadsår: 1985/1986
  • Månadsavgift: 5 993 kr
  • Driftkostnad: 950 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Barnvänligt bostadsrättsradhus med strålande sydvästläge i populära Ekudden! Mycket bra beläget med insynsskyddad trädgårdstäppa på baksidan som badar i sol hela dagen och kvällen samt uteplats med morgonsol på entrésidan. Sommartid blir altanen på baksidan som ett extra rum. Stort trivsamt kök och väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga altanen. Vardagsrummet går att dela av för den som önskar fler rum. Tre behagliga sovrum samt två bad-/duschrum. Planlösningen är väl genomtänkt med sällskapsytorna i öppen planlösning på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och förråd inne i bostaden samt isolerat rymligt förråd på baksidan. Luftvärmepump från 2023.

Välskött och omtyckt förening med samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och fina lekplatser. Kostnaden för uppvärmning, varmt och kallt vatten samt tv och internet ingår i avgiften. Mycket bekvämt boende i lugnt område med centralt läge och nära gångavstånd till bl.a. bussar, pendelbåt in till stan, fina skogs-/naturområden, Ekebyhovs slott, matbutik, skolor, förskolor och Ekerö centrum. I närheten finns också aktivitets-/idrottsplats och skidbacke.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
ENTRÉHALL
Välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen i form av en rymlig garderob och hyllor för både skor och kläder. På golvet ligger svart klinkergolv med golvvärme (el-slingor) och väggarna är vitmålade. En platsbyggd bänk med inbyggd förvaring delar av hallen från köket.

KÖK
Trivsamt kök med generös matplats. Vita skåpluckor samt vitt snyggt kakel ovan gråmålad laminatbänk. Energisnål kyl från Siemens 2009, frys från Siemens 2009, spis med ugn från Electrolux ca 2013, fläkt från Fläktwoods 2010 och diskmaskin från Miele 2003. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

FÖRRÅD
Rymligt förråd i anslutning till köket med praktisk förvaring. Vita väggar och plastmatta på golvet.

DUSCHRUM
Duschrum från ca 2005 med plastmatta i en blå nyans på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna. Vit tvättställskommod, spegel med belysning, wc, elhanddukstork samt duschplats som skärmas av med två glasväggar. Duschväggarna och takduschen är från 2019. Infällda spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Under trappan finns gott om plats för t.ex. en kontorsplats. Ljust vardagsrum med utgång till den underbara altanen. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och en stilren fondtapet.


ÖVRE PLAN
HALL
Med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM:
Badrum från ca 2005 med plastmatta och våtrumstapet i en aprikos ton. Kombimaskin från 2018, wc, tvättställskommod, spegelskåp med belysning, skåp, elhanddukstork och ett bubbelbadkar. Infällda spotlights i taket.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med ekparkettgolv. Vitmålade väggar och målad tapet i mörkblått på en vägg.

SOVRUM 2
Större sovrum med vitmålade väggar, en ljus diskret fondtapet och ekparkettgolv. En garderob.

SOVRUM 3
Bra sovrum med ekparkettgolv. Vitmålade väggar, målad tapet i mörkblått på en vägg samt ljus tapet på en vägg. Här finns ingången till klädkammaren.

KLÄDKAMMARE
Lyxig klädkammare med praktiskt hyllsystem och ett litet fönster. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Klädkammaren inreddes 2012.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 103,5 m2
Lägenhetsnummer: 61
Pris (Utgångspris): 3 995 000 kr
Byggnadsår: 1985/1986
Driftkostnad: 950 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Vänligen observera att den exakta ytan inte är uppmätt.

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats: Stenlagd uteplats på entrésidan med morgonsol. Runt uteplatsen sitter staket och i rabatten växer bl.a. jasmin och lavendel.

Baksidan är som en egen oas. Trädäckad altan från 2020 som sommartid badar i sol från förmiddagen till sen kväll, infravärme och markis finns. Liten gräsmatta och några växter som t.ex. rosor, jordgubbsplantor, ett litet körsbärsträd och en krusbärsbuske. Vitmålade plank runt om skyddar mot insyn.

Marken är inte upplåten med bostadsrätt och det finns inte heller något skriftligt nyttjanderättsavtal. Marken tillhör föreningen men de boende nyttjar och sköter om marken i anslutning till sina bostadsrätter.

Vid uteplatsen finns ett rymligt isolerat förråd. Förrådet nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men det är inte upplåtet med bostadsrätt.

Tv/Internetanslutning

Tv och internet via fiber från Telia. Basutbud med tv kanaler (Telias tv-paket "lagom") samt bredband via fiber (1000/1000) ingår i avgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Ekerö Tätort
Larm finns

Omgivning

Radhuset ligger i mycket eftertraktade Ekudden, ett barnvänligt område med fina lekplatser.

Det är nära gångavstånd till Ekerö centrum som erbjuder en stor välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, klädbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, bageri, systembolag m.m. Precis nedanför Ekerö centrum ligger Tappströmskanalen. Där finns en liten strandpromenad och ett välbesökt sommarcafé.

Nära intill ligger Ekebyhovs slottspark och bokskog. I slottsparken finns vackra promenadområden och slottet serverar utsökta luncher. I Ekebyhovsdalen finns nöjen för både stora och små med lekplats, skatepark, utegym och hundrastgård.

I Jungfrusund finns ett rikt utbud av aktiviteter, ett flertal restauranger, en gymanläggning, padelbanor, skönhetssalonger, minigolfbana, strand samt uthyrning av båt, kanot, sup, etc.

Ekerö erbjuder flera fina badplatser, närmast är det till Närlundabadet.

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplaner, badhus, tennisbana och ishall. Det är även nära till Jungfrusundsåsens naturområde som bl.a. erbjuder mycket fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs skidbacke. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor. På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, bl.a. Ekuddens förskola som ligger i radhusområdet, förskolan Ångbåten, Ekebyhovsskolan och Tappströmsskolan.

Kommunikationerna är mycket bra. Det tar bara några minuter att promenera till Ekerö centrum eller Ekerövägen där flertalet busslinjer går. Det finns också en pendelbåt som går mellan Tappström och Klara Mälarstrand. Bara ca 5 min med bil från Ekuddsvägen går bilfärjan från Ekerö till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söderut.

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 1,0016 %

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

485 075 kr
Beräkningen har gjorts med årsredovisningen från 2023 som underlag.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Fastighet Ekebyhov 1:527
I föreningen finns 113 lägenheter fördelat på 1 st 1 rok, 28 st 2 rok, 48 st 3 rok, 31 st 4 rok, 5 st 5 rok.
Området är ritat av den kända arkitekten Ralph Erskine.
Föreningen har en hemsida: www.brfekeby.se
Uppvärmning via bergvärme. Spetsvärme för varmvattnet via fjärrvärme. En luftvärmepump har också installerats i bostaden 2023.
Ekonomi och administration sköts av Hsb.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en samlingslokal med kök och stort allrum som går att hyra för ca 400 kr/dygn. Invid samlingslokalen finns ett gästrum med fyra bäddar och wc som kan hyras för 300 kr/dygn. Det finns också en stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner, matt-tvätt, torktumlare, torkskåp, centrifug och mangel.

Parkering

I föreningen finns garageplatser, carportplatser och parkeringsplatser som uthyres separat. Garageplats kostar ca 350 kr/månad. Parkeringsplats med motorvärmaruttag kostar ca 200 kr/månad. Parkeringsplats i carport kostar ca 180 kr/månad.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 993 kr
I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och internet

Driftkostnader

950 kr/månad
Årlig elförbrukning: 4000 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 800 kr
Försäkring: 150 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 95 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 60 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-12-31

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 38 Visa alla 44 bilder
 

Planritning

Karta och område

Ekuddsvägen 34K, Ekerö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5993 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ekerö Tätort, Ekerö
Ekuddsvägen 34K
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning