Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 575 000 kr
Månadsavgift: 7 878 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ekerö

Tomtbacksvägen 15

Pris (Utgångspris): 
3 575 000 kr
Månadsavgift: 7 878 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Barnvänligt radhus med centralt & naturnära läge!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 107 m2
  • Lägenhetsnummer: 31
  • Byggnadsår: 1992
  • Månadsavgift: 7 878 kr
  • Driftkostnad: 2 292 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Trivsamt bostadsrättsradhus i omtyckt barnvänligt område! Härliga altaner på båda sidor av huset, den ena med utmärkt söderläge och den andra med kvällssol. Utmärkt planlösning med umgängesytorna på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönster. Från det väl tilltagna vardagsrummet når man den privata altanen på baksidan med vacker grönska utanför. Bad-/duschrum finns på båda våningsplanen och badrummet på övervåningen är i helkaklat utförande. Generösa förvaringsutrymmen med stor klädkammare i anslutning till master bedroom och rymligt utvändigt förråd. Föreningen är välskött och här erbjuds gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga samt fina lekplatser. Centralt beläget med närhet till det mesta man kan önska, bl.a. bussar, matbutiker, idrottsplats, skolor, förskolor, badplatser, badhus och vackra naturområden.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
ENTRÉHALL
Välkomnande möblerbar hall som delats av med en halvvägg mot köket. Laminatgolv och målade väggar samt en fondtapet. Hatthylla precis innanför ytterdörren.

KÖK
Trivsamt kök med rymlig matplats invid fönster. Laminatgolv och målade väggar. Vita köksluckor och vitt kakel ovan bänkskivor av trä samt rostfri diskbänk. Spis med induktionshäll och ugn (okänt år), fläkt från ca 2018, diskmaskin (okänt år), kyl (äldre) samt frys (äldre).

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA
Duschrum i äldre utförande. Våtrumsmatta på golvet och målad våtrumstapet på väggarna samt vitkaklade väggar i duschhörnan. Duschplats, wc, handfat med skåp under, spegel, hylla och två skåp. Frånluftsvärmepump från ca 2008/2009, tvättmaskin (äldre) samt torkskåp (äldre).

VARDAGSRUM
Stort ljust sällskapsrum med utgång till den härliga altanen på baksidan. Parkettgolv och målade väggar.


ÖVRE PLAN
HALL
Med laminatgolv och målade väggar.

SOVRUM 1/MASTER BEDROOM
Väl tilltaget sovrum med egen klädkammare. Laminatgolv, målade väggar och två garderober.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med hyllor och klädstänger. Plastmatta på golvet och målade väggar. Här finns luckan upp till vinden.

SOVRUM 2
Rofyllt sovrum med plastmatta på golvet, målade väggar och en garderob. Utsikt över grönska.

SOVRUM 3
Bra sovrum med laminatgolv, målade väggar och en garderob. Utsikt över grönska

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på tre väggar och beige mosaik på en vägg. Vit mosaik på golvet. Badkar, wc, handfat, infällda spotlights i taket samt spegel med hyllor.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 107 m2
Lägenhetsnummer: 31
Pris (Utgångspris): 3 575 000 kr
Byggnadsår: 1992
Driftkostnad: 2 292 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Vänligen observera att den exakta ytan inte är uppmätt.

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats: Inbjudande altan från 2019 på baksidan med privat läge och utsikt över grönska. Liten grästäppa utanför altanen. Här har man behaglig kvällssol.

Trädäckad altan på entrésidan med soligt söderläge. Liten gräsmatta och häck mot gränden.

Marken är inte upplåten med bostadsrätt och det finns inte heller något skriftligt nyttjanderättsavtal. Marken tillhör föreningen men de boende nyttjar och sköter om marken i anslutning till sina bostadsrätter.

FÖRRÅD
Invid uteplatsen på entrésidan finns ett förråd. Förrådet nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men det är inte upplåtet med bostadsrätt.

Tv/Internetanslutning

Bredband via fiber från Telenor. Bredbandet med 250/250 Mbit/s ingår i avgiften.
Kabel-tv via Tele2, basutbudet ingår i avgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Ekerö Tätort

Omgivning

Brunna är ett lugnt och omtyckt område som är centralt beläget med närhet till det mesta.

Alldeles intill bostadsområdet finns en stor mataffär, en populär pizzeria samt en bensinstation.

Det finns flertalet förskolor och skolor på centrala Ekerö, både i kommunal och privat regi. Närmaste förskola är Brunna förskola som ligger i området.

Närheten till Mälaren och vackra strövområden gör att det alltid finns möjlighet till bad, båt och friluftsliv. Flera fina badplatser är belägna i närheten, bl.a. Busviken och Södran.

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsplats, med bl.a. badhus, fotbollsplaner, tennisbanor och ishall på nära gångavstånd.
Vidare finns Ekebyhovs skidbacke, vandringsleden Ekerö- Munsöleden samt Jungfrusundsåsens skid- och motionsspår med fina vandringsleder och ridstigar. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor, närliggande är Ekerö ridskola. Det finns tre golfbanor på Mälaröarna, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK. Vintertid så håller Friluftsfrämjandet en plogad bana på isen i Älvnäsviken som är mycket populär hos skridskoåkare.

På bekvämt gångavstånd ligger Träkvista Torg. En stor ombyggnation av Träkvista Torg pågår.

I Ekerö centrum finns en välsorterad livsmedelsbutik, klädbutik, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bibliotek, bageri, systembolag m.m. Precis nedanför Ekerö centrum ligger Tappströmskanalen. Där finns en liten strandpromenad och ett välbesökt sommarcafé.

Ekebyhovs slott har en underbar park och en vacker bokskog att promenera i. Där finns även en lunchservering som serverar utsökta luncher. I Ekebyhovsdalen finns nöjen för både stora och små med lekplats, skatepark, utegym och hundrastgård.

I Jungfrusunds skärgårdsstad finns ett rikt utbud av aktiviteter, ett flertal restauranger, en gymanläggning, padelbanor, skönhetssalonger, minigolfbana, strand samt uthyrning av båt, kanot, sup, etc.

Det är väldigt nära till busshållplats Plantskolan som trafikeras med linje 305 och från busshållplats Träkvista (även den på gångavstånd) går ytterligare några busslinjer. Från Ekerö centrum går en pendelbåt in till Klara Mälarstrand och från Jungfrusund går en bilfärja över till Slagsta varifrån man snabbt kan ta sig vidare söderut.

Andel i föreningen

Andel av insats: 1,76839 %
Andel av månadsavgift: 1,76834 %

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

853 037 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Fastighet Träkvista 3:244. I föreningen finns totalt 61 lägenheter. Området byggdes 1992 och består av radhus fördelade på tvåor, treor och fyror i ett eller två plan. Storleken varierar från 65 kvm till 122 kvm.

Tre Kullar har en kvartersstuga som alla kan utnyttja. I stugan finns ett mötesrum med pentry, ett sovrum och en toalett med dusch. Stugan passar bra för en mindre fest eller då gäster behöver sängplats. Hyran är 150 kr per dygn. Stugan kan också lånas för att spela bordtennis.
I kvarterslokalen finns också en tvättstuga med en tvättmaskin samt torktumlare och torkskåp. Tvättstugan kan nyttjas utan kostnad.
Trädgårdsredskap och gräsklippare finns att låna från föreningen.
Det finns miljöstugor i området för hushållssopor och tidningar.
I föreningen finns två omtyckta lekplatser.

I avgiften ingår kostnader för en genomsnittlig vattenförbrukning beräknad efter lägenhetens andelstal. I slutet av året samlar styrelsen in siffror på varje lägenhets förbrukning. Har man använt mer vatten än genomsnittet läggs den kostnaden till hyran i april året efter – eller så får man tillbaka pengar om man använt mindre vatten än medelförbrukningen. Medelförbrukningen under 2020 var 106 kubikmeter. Priset per kubikmeter var 2020 20,36 kr inklusive moms.

Uppvärmning via frånluftsvärmepump med elpatron, vattenburen värme. Varje lägenhet har en egen värmepump. Föreningen ansvarar för värmepumpen men skötseln ombesörjer man själv.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC Bostad, tel 0771-722 722.

Besök gärna föreningens hemsida www.trekullar.se för mer information.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Montering av isolerglasfönster invändigt så fönstren uppgraderats från 2-glas till 3-glas samt byte av tätningslister runt fönstren. Utfört 2017.
Målning av fasaderna 2018-2021.

Parkering

En parkeringsplats kostar 200 kr/månad och en garageplats kostar 600 kr/månad. Till garagen är det för närvarande kö. Föreningen har dessutom 6 st p-platser med laddbox, dessa platser kostar 270 kr/månad (den el man förbrukar tillkommer med 1,2 kr/kw).

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 575 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

7 878 kr
I avgiften ingår kallvatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

2 292 kr/månad
Årlig elförbrukning: 10513 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 1 975 kr
Försäkring: 317 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 105 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 65 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-23

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 33 Visa alla 39 bilder
 

Planritning

Karta och område

Tomtbacksvägen 15, Ekerö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7878 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ekerö Tätort, Ekerö
Tomtbacksvägen 15
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning