Hoppa till innehåll
Presentationsbild för

Mäklare Göteborg

Vi har 15 lokala butiker i hela Göteborg och våra mäklare kan sina områden och har koll på hela processen för en trygg bostadsaffär - vare sig du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Svensk Fastighetsförmedling är det självklara valet när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Göteborg. Våra duktiga mäklare hjälper dig att hitta dina drömmars bostad när du går i köptankar. Och ska du sälja din bostad hjälper vi dig med råd och tips inför visning och guidar dig genom hela försäljningen. Våra butiker och duktiga fastighetsmäklare finns på flera platser runt om i Göteborg vilket gör att de har väligt god lokalkännedom och vet vad köparna vill ha.

Vad är din bostad värd? Är du nyfiken på marknaden och går i säljtankar? Ett enklet första steg kan då vara att värdera din bostad. Det ger dig en bra bild över vad din lägenhet, villa eller fritidshus är värt. Du kan även få en uppskattning över hur stor efterfråga det är efter just din typ av bostad och hur bostadsmarknaden ser ut just nu.

Svensk Fastighetsförmedling i Göteborg är mäklare med koll på läget och på hela köpprocessen - från värdering och visning till upprättande av kontrakt och flytt.

Välkommen att höra av dig till Svensk Fastighetsförmedling i Göteborg!

Våra pågående försäljningar

Till toppen