Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 850 000 kr
Månadsavgift: 4 500 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Söderberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Söderberg
Fastighetsmäklare
Ulricehamn

Prästgårdsgatan 3

Utgångspris: 
1 850 000 kr
Månadsavgift: 4 500 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Ida Söderberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Söderberg
Fastighetsmäklare

Attraktiv tvåa med inglasad balkong och sjöutsikt

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 54 kvm
 • Biarea: 12 kvm
 • Lägenhetsnummer: 262
 • Byggnadsår: 2022
 • Månadsavgift: 4 500 kr
 • Driftkostnad: 160 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 6 av 8
 • Hiss: Ja

Letar du efter en centralt belägen lägenhet med magisk sjöutsikt? Nu har du chansen att bli den första som bor i denna mycket välplanerade lägenhet om 2 rum och kök!

Nu presenterar vi en läcker och smart planerad bostadsrättslägenhet belägen på våning sex av åtta - här bor du på första parkett. Bostaden ligger i det helt och hållet nybyggda Prästgårdsgatan 3, som är det andra av totalt två lägenhetshus i Brf Kvarteret Linden 1. Läget kan väl knappast bli bättre, med ungefär fem minuter till allting som Ulricehamns stad har att erbjuda.

Lägenheten fördelas på 54 m² och är modern och yteffektiv - kök och vardagsrum i öppen planlösning och ljusa, stilrena ytskikt med ekstavsparkett och målade väggar. Kök och badrum är rejält påkostade och badrummet har en egen kombinerad tvättmaskin. Från den stora, inglasade balkongen i bästa västerläge erbjuds en helt fantastisk utsikt över både staden och ner mot sjön Åsunden. Till lägenheten hör även ett separat lägenhetsförråd.

Anmäl intresse för att ta del av information och förbered dig gärna genom att:
- Åk förbi i området och bekanta dig med läget
- Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners
- Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Ida Söderberg på 0321-53 07 77 eller ida.ulricehamn@svenskfast.se

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉHALL
Välkommen in i denna moderna och välplanerade lägenhet! Här ryms alla ytterkläder och skor i en funktionell skjutgarderob som är placerad i anslutning till dörren. Skjutgarderoben har dessutom utrustats med helkroppsspeglar, vilket både skapar rymd och ljus i hallen. Det blir också enkelt att göra en sista koll i spegeln innan man åker hemifrån. På golvet i hallen ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår i en trestavsparkett som är genomgående i hela lägenheten.

BADRUM
Hallen leder oss vidare till det fräscha, helkaklade badrummet. Den ljusa inredningen tillsammans med den komfortabla golvvärmen skapar en mysig och trivsam känsla. Utrustningen kommer i form av en toalettstol, en kommod och tillhörande spegelskåp (båda med bra förvaring), en dusch med transparenta glasdörrar samt en handdukstork som torkar handdukarna på nolltid. Slutligen finns en modern kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som alltså både tvättar och torkar tvätten i ett svep. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett vägghängt skåp, som sitter placerat över den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren.

KÖK & VARDAGSRUM
Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket skapar ett härligt och socialt rum att umgås i. I detta rum finns också utgången till den väl tilltagna balkongen, som uppmäter hela 12 m². Balkongen är helt inglasad och inredd med ett snyggt klickgolv. Här finns alltså gott om plats att inhysa familj och vänner i en härlig loungegrupp - och tack vare inglasningen kan du, under stora delar av året, sitta och beskåda de magiska vyerna över både Ulricehamns stadskärna och sjön Åsunden.

Köket från Vedum är både snyggt, påkostat och smart planerat med både bra förvaring och avställningsytor. Den ljusgrå bänkskivan bryter av de vita luckorna tillsammans med det vita kaklet ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen går också i vitt och kommer i form av en spishäll och en spisfläkt, en inbyggd ugn och mikrovågsugn samt en kombinerad kyl och frys. Naturligtvis finns även en diskmaskin att tillgå i detta fullutrustade kök.

SOVRUM
I sovrummet ryms en dubbelsäng, tillhörande sängbord och säsongens alla kläder ryms i en rymlig och praktisk skjutgarderob - som även den har utrustats med stora speglar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 54 kvm
Biarea: 12 kvm
Lägenhetsnummer: 262
Utgångspris: 1 850 000 kr
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 160 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 8
Hiss: Ja
Beskrivning av förråd: Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Förråden är placerade på källarplan och entréplan. Förråden är försedda med gallerväggar och är ca 2-4 m².

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Om boarean anses vara av vikt för köparen, får denne själv ombesörja en annan uppmätning.

Byggnadssätt

Kommentar: Stomme: Betong
Ytterväggar: Betong
Yttertak: Betongbjälklag
Taktäckning: Enlags taktäckning av papp
Entrépartier: Entréparti alupartier, glasning med laminerat glas
Fönster och fönsterdörrar: Karmar och bågar av trä. Utvändig beklädnad av lackerad al-profil.
Balkonger/terrasser: Balkongplattor av betong. Balkongräcke av typ ”pinnaräcke” med aluminiumprofiler på bjälklagskant. Ev. avdelare på terrasser/balkonger skall vara av betong alt. tät lättkonstruktion.

Tv/Internetanslutning

Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang med standardutbud av tv-kanaler samt samt bredband via fiber (leverantör Tele2), denna kostnad på 160 kr debiteras en gång i månaden.

Värme- och ventilationsanläggning

Värmesystem: Fjärrvärme.
Ventilation: Tilluftsdon bakom radiatorerna typ Action-don.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Ulricehamn
Område: Ulricehamn

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,1733
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuld har inte kunnat räknats ut då föreningen inte har upprättat sin första årsredovisning ännu.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Kvarteret Linden 1 består av två punkthus om 6 respektive 8 våningar samt renoverat ett befintligt hus om 4 lägenheter till nystandard, totalt 70 lägenheter. Bostadsarera uppgår totalt till 4 867 kvm.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Kvarteret Linden 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Ulricehamn

Gemensamma utrymmen

På plan 6 i hus 1 finns en härlig gemensam takterrass. Till terrassen hör ett litet pentry och ett WC.

Parkering

P-plats: Avgift 250 kr/mån, har separat kö
P-plats: Avgift 500 kr/mån, har separat kö, har laddstolpe. (Förbrukad el betalas separat)
Garage: Avgift 500 kr/mån, har separat kö.
Garage: Avgift 750 kr/mån, har separat kö, har laddstolpe. (Förbrukad el betalas separat)

- Det finns totalt 37 parkeringsplatser på mark, varav 2 med laddstolpe samt 31 parkeringsplatser i garage, varav 5 med laddstolpe
- Separat kö till samtliga parkeringsplatser och garageplatser

Övrigt

Möjligt att tillträda omgående.

Ekonomi

Utgångspris

1 850 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 500 kr
I månadsavgiften ingår uppvärmning, avlopp, kallvatten och sophämtning.
Kostnaden för varmvatten, hushållsel, TV/bredband och hemförsäkring med bostadsrättstillägg ingår ej i årsavgift ovan. Bostadsrättsföreningen kommer att tillämpa IMD, Individuell mätning och debitering. Föreningen har ett abonnemang för alla lägenheter. Debitering till respektive lägenhet sker efter faktisk förbrukning.

Uppskattade övriga kostnader, per lägenhet, utöver vad som ingår i årsavgiften:
IMD Varmvatten, ca 49 kr/kvm/år
IMD Hushållsel, ca 400 kr/mån
TV/Bredband, ca 500 kr/mån (den fastställda kostnaden är dock 160 kr/mån)
Hemförsäkring med bostadsrättstillägg, ca 450 kr/mån

Priser för el varierar över tid, ort och bindningstider. Är elkostnaden väsentligt dyrare/billigare vid färdigställande av fastigheten kan priset per kWh bli annorlunda. Kostnaden kan variera för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster samt lägenhetsstorlek. Andelstalet är satt av styrelsen i syfte att uppnå en rättvis fördelning av avgifterna.

Driftkostnader

160 kr/mån
Kommentar: Då lägenheten är nyproducerad och ännu inte tillträdd av säljaren så kan inga faktiska driftkostnader uppvisas. Kalkylen ovan är därför baserad på uppskattade kostnader enligt den ingivna ekonomiska planen.

Fördelas enligt följande

TV/Bredband: 160 kr

Energideklaration

Beskrivning: En rapport om energibalansberäkning finns att läsa under "Dokument".
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 25 Visa alla 31 bilder
 

Planritning

Karta & område

Prästgårdsgatan 3, Ulricehamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4500 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ida Söderberg

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning