Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
2 500 000 kr
Månadsavgift: 6 672 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Elin Nöremark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elin Nöremark
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Lisa Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lisa Johansson
Mäklarkoordinator, Franchisetagare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ulricehamn

Prästgårdsgatan 11

Utgångspris: 
2 500 000 kr
Månadsavgift: 6 672 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Elin Nöremark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elin Nöremark
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Lisa Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lisa Johansson
Mäklarkoordinator, Franchisetagare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trea med oslagbar utsikt!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 72 m2
 • Biarea: 22 m2
 • Lägenhetsnummer: 373
 • Byggnadsår: 2023
 • Månadsavgift: 6 672 kr
 • Driftkostnad: 170 kr/månad
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 7 av 8
 • Hiss: Ja

Nu presenterar vi en lägenhet i den senaste och sista etappen av Kv Linden! Är du en av dem som inte hade förmånen att hänga med från start så finns nu chansen att bli medlem i Ulricehamns nyaste och kanske mest centrala bostadsrättsförening!

Den här bostadsrätten är en stilren och modernt planerad lägenhet om tre rum och kök. Lägenheten ligger på våning 7 och erbjuder således en oslagbar utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Den genomtänkta planlösningen är fördelad på 72 kvm och består av två sovrum, ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt kök och vardagsrum i en öppen, social planlösning. Addera den fantastiska inglasade balkongen om hela 22 kvm som har öppningsbara glaspartier - så har du en optimal bostad att kalla hemma!

Det optimala läget mitt i centrala Ulricehamn gör att du kan cykla eller promenera till stadens alla bekvämligheter. Den förbigående motorvägen gör det smidigt för pendlaren att nå närliggande städer som Borås, Jönköping och Göteborg.
Välkommen att anmäla ert intresse!

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉHALL:
Ni välkomnas in i entréhallen som är inredd med klinkergolv och målade väggar. Här finns plats för avhängning av ytterkläder i en skjutgarderob. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare för extra förvaringsmöjligheter.

KÖK:
Praktiskt, modernt och genomtänkt! Detta kök från Vedum är mycket stilrent inrett med en ljus interiör med både vita, släta luckor och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen kommer i form av en kombinerad kyl och frys, spishäll, ugn samt spisfläkt. Naturligtvis finns även en diskmaskin att tillgå.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket finns ett ljust och rymligt vardagsrum. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusflöde. Här ryms både ett rejält matbord, en större soffgrupp och även en tillhörande mediamöbel utan att det känns trångt för familj och vänner. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen.

BALKONG:
Ett extra rum om hela 22 kvm. Tack vare inglasningen erbjuds här ett extra rum att njuta av utsikten över sjön Åsunden och Ulricehamns stad - under årets alla dagar. Uterummet har inretts med ett snyggt och trägolv som skapar en mysig och hemtrevlig känsla. Här finns plats för flera möblemang och tack vare balkongens västerläge kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen varje dag, hela året om.

SOVRUM 1:
Master bedroom - här ryms en dubbelsäng och även nattduksbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskvärt. Det finns dock redan mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutgarderob.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv i vit och grå kulör. Golvvärme (el) för skön komfort. Förutom en tvättmaskin och en torktumlare finns det ovanför maskinerna en praktisk arbetsbänk som helt klart underlättar tvättbestyren. Badrummet har dessutom försetts med en handdukstork (el) som torkar handdukarna snabbt och smidigt. Övrig utrustning kommer i form av en toalett, ett tvättställ med kommod samt en dusch med transparenta glasväggar.

SOVRUM 2:
Nästa sovrum är något mindre än det första. Detta sovrum rymmer en säng och ytterligare möbler som exempelvis ett skrivbord eller läsfåtölj. Här finns också en skjutgarderob med goda förvaringsmöjligheter.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 72 m2
Biarea: 22 m2
Lägenhetsnummer: 373
Utgångspris: 2 500 000 kr
Byggnadsår: 2023
Driftkostnad: 170 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 8
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Boareauppgiften grundar sig i taxeringsinformationen. Om boarean anses vara av vikt för köparen, får denne själv ombesörja en annan uppmätning.

Tv/Internetanslutning

Ett datauttag (typ RJ45) bakom TV och telefoni. Föreningen har tecknat avtal med Tele2 (tidigare ComHem). Kostnaden för denna tjänst är ca 170 kr/månad som faktureras tillsammans
med månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme - Vattenburen värme via radiatorer i lägenheten. Golvvärme i hall, gästtoalett och badrum.
Ventilation via FTX-system med centralt från- och
tilluftsaggregat.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Ulricehamn
Område: Ulricehamn

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,3416%

Pantsättningsavgift

535 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuld har inte kunnat räknats ut då föreningen inte har upprättat sin första årsredovisning ännu.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Gemensamma utrymmen

På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar.

Som medlem i bostadsrättsföreningen har man rätt att nyttja gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, övernattningsrum, mötesrum för mindre sammankomster samt gemensam takterrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad.

Parkering

Bilplats 1: Kallgarage elbilsplats . Avgift 750 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: Varmgarage . Avgift 650 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 3: Parkeringsplats . Avgift 350 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 4: Varmgarage elbilsplats . Avgift 850 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 5: Kallgarage . Avgift 550 kr/mån, har separat kö.

Ekonomi

Utgångspris

2 500 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 338 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 672 kr
I månadsavgiften ingår uppvärmning, avlopp, kallvatten och sophämtning.
Kostnaden för varmvatten, hushållsel, TV/bredband och hemförsäkring med bostadsrättstillägg ingår ej i årsavgift ovan. Bostadsrättsföreningen kommer att tillämpa IMD, Individuell mätning och debitering. Föreningen har ett abonnemang för alla lägenheter. Debitering till respektive lägenhet sker efter faktisk förbrukning.

Uppskattade övriga kostnader, per lägenhet, utöver vad som ingår i årsavgiften:
IMD Varmvatten, ca 73 kr/kvm/år
IMD Hushållsel, ca 60 kr/kvm/år
TV/Bredband 170 kr/mån
Hemförsäkring med bostadsrättstillägg, ca 450 kr/mån

Priser för el varierar över tid, ort och bindningstider. Är elkostnaden väsentligt dyrare/billigare vid färdigställande av fastigheten kan priset per kWh bli annorlunda. Kostnaden kan variera för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster samt lägenhetsstorlek. Andelstalet är satt av styrelsen i syfte att uppnå en rättvis fördelning av avgifterna.

Driftkostnader

170 kr/månad
Kommentar: Då lägenheten är nyproducerad och inte tillträdd av säljaren så kan inga faktiska driftkostnader uppvisas. Kalkylen ovan är därför baserad på uppskattade kostnader enligt den ingivna ekonomiska planen.

Fördelas enligt följande

Obligatorisk kostnad för Bredband/TV: 170 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta och område

Prästgårdsgatan 11, Ulricehamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6672 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ulricehamn, Ulricehamn
Prästgårdsgatan 11
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning