Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 7 042 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Josefine Härngren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Josefine Härngren
Fastighetsmäklare
Lisa Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lisa Johansson
Mäklarkoordinator, Franchisetagare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ulricehamn

Prästgårdsgatan 3

Månadsavgift: 7 042 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Josefine Härngren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Josefine Härngren
Fastighetsmäklare
Lisa Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lisa Johansson
Mäklarkoordinator, Franchisetagare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stilsäker bostadsrätt mitt i stan!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 89 m2
  • Lägenhetsnummer: 225
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 7 042 kr
  • Driftkostnad: 554 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2
  • Hiss: Ja

Redan i hallen förstår man att detta är en påkostad bostadsrätt. Här har man med omsorg gjort genomtänka val i både kök och badrum som får denna lägenhet att sticka ut i mängden!

Den här bostadsrätten är en stilren och modern planerad bostadsrätt om hela fyra rum och kök. Den genomtänkta planlösningen är fördelad på 89 m² och består av tre sovrum, lyxigt badrum med egen tvättavdelning, en separat gästtoalett samt socialt kök och vardagsrum i en öppen, social planlösning. Addera den fantastiska inglasade balkongen om hela 16 m² som har öppningsbara glaspartier - så har du en optimal bostad med väldigt lite att önska.

På högsta våning i hus 1 finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Ulricehamns stad och sjön Åsunden. Genom separata köer erbjuds olika typer av parkeringsmöjligheter för uthyrning och ett separat lägenhetsförråd tillhör lägenheten. Det optimala läget mitt i centrala Ulricehamn gör att du kan cykla eller promenera till stadens alla bekvämligheter. Den förbigående motorvägen gör det smidigt för pendlaren att nå närliggande städer som Borås, Jönköping och Göteborg.

Förbered dig gärna genom att:
- Åk förbi lägenheterna och bekanta dig med området
- Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners
- Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren på 0321-53 07 74 eller josefine.ulricehamn@svenskfast.se

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉHALL
Välkommen hem! Här möts du av en entréhall som är inredd med snyggt och praktiskt klinkergolv. Klinkergolvet övergår senare till en smakfull trestavsparkett i ek, vilket sedan är genomgående i hela bostaden. Ställ av dig dina skor och häng gärna av dig ytterkläderna i den rymliga skjutgarderoben som är placerad i entréhallen.

BADRUM
Mycket snyggt och påkostat badrum med tvättavdelning! Förutom en tvättmaskin och en torktumlare finns det ovanför maskinerna en praktisk arbetsbänk som helt klart underlättar tvättbestyren samt förvaring i överskåp. Här får man känslan av tidlöst, stilrent och lyxigt! Badrummet har en mycket snygg och exklusiv utformning då det inretts med vita, marmorerade kakel- och klinkerplattor, som givetvis utrustats med komfortabel golvvärme(el). Badrummet har dessutom försetts med en handdukstork (el) som torkar handdukarna snabbt och smidigt. Övrig utrustning kommer i form av en toalett, ett tvättställ med kommod samt en dusch med frostade glasväggar.

KÖK
Praktiskt, modernt och genomtänkt! Detta kök från Vedum är valt med omsorg av säljarna och resultatet är slående! Gråa luckor i fin kombination med den dramatiska svarta stenskivorna och det glaserade kaklet ovan bänken . Den maskinella utrustningen är påkostad och kommer i form av en kyl och en frys i hög höjd, spishäll, köksfläkt, ugn, micro och naturligtvis finns även en diskmaskin att tillgå i detta fullutrustade kök. Köksön blir en naturlig samlingsplats när man har gäster och här är lätt att blir stående och umgås medan maten lagas.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finns ett ljust och rymligt vardagsrum. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusflöde. Här kan det med enkelhet rymmas både ett matbord, en större soffgrupp och även en tillhörande mediamöbel utan att det känns trångt för familj och vänner. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen.

BALKONG
Ett extra rum om hela 16 kvadratmeter. Tack vare inglasningen erbjuds här ett extra rum att möblera med både mat- och soffgrupp som kan utnyttjas i ur och skur. Uterummet har inretts med ett snyggt och trägolv som skapar en mysig och hemtrevlig känsla.

GÄSTTOALETT
I direkt anslutning till vardagsrummet finns en liten gästtoalett, som inretts med ljusa väggar och ett fräscht, lättstädat klinkergolv. Här finns en toalett och ett tvättställ till förfogande.

SOVRUM ETT
Master bedroom - här ryms en dubbelsäng och även nattduksbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskvärt. Det finns dock redan mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutgarderob.

SOVRUM TVÅ
Vägg i vägg finns nästa sovrum som är något mindre än det första. Detta sovrum rymmer en säng och ytterligare möbler som exempelvis ett skrivbord eller läsfåtölj. Här finns också en skjutgarderob med goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM TRE
Även det tredje sovrummet inrymmer en säng och ytterligare förvaringsmöbel. Det mesta ryms dock i den inbyggda skjutgarderoben.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 89 m2
Lägenhetsnummer: 225
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 554 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Om boarean anses vara av vikt för köparen, får denne själv ombesörja en annan uppmätning.

Upplåtna utrymmen

Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Förråden är placerade på källarplan och entréplan. Förråden är försedda med gallerväggar och är ca 4 m².

Byggnadssätt

Kommentar: Stomme: Betong
Ytterväggar: Betong
Yttertak: Betongbjälklag
Taktäckning: Enlags taktäckning av papp
Entrépartier: Entréparti alupartier, glasning med laminerat glas
Fönster och fönsterdörrar: Karmar och bågar av trä. Utvändig beklädnad av lackerad al-profil.
Balkonger/terrasser: Balkongplattor av betong. Balkongräcke av typ ”pinnaräcke” med aluminiumprofiler på bjälklagskant. Ev. avdelare på terrasser/balkonger skall vara av betong alt. tät lättkonstruktion.

Tv/Internetanslutning

Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang med standardutbud av tv-kanaler samt samt bredband via fiber (leverantör Tele2), denna kostnad på 160 kr debiteras en gång i månaden.

Värme- och ventilationsanläggning

Värmesystem: Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Ulricehamn

Pantsättningsavgift

483 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuld har inte kunnat räknats ut då föreningen inte har upprättat sin första årsredovisning ännu.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Kvarteret Linden 1 består av två punkthus om 6 respektive 8 våningar samt att man ska renovera ett befintligt hus om 4 lägenheter till nystandard, totalt 70 lägenheter

Gemensamma utrymmen

På plan 6 i hus 1 finns en härlig gemensam takterrass. Till terrassen hör ett litet pentry och ett WC.

Parkering

P-plats: Avgift 250 kr/mån, har separat kö
P-plats: Avgift 500 kr/mån, har separat kö, har laddstolpe. (Förbrukad el betalas separat)
Garage: Avgift 500 kr/mån, har separat kö.
Garage: Avgift 750 kr/mån, har separat kö, har laddstolpe. (Förbrukad el betalas separat)

- Det finns totalt 37 parkeringsplatser på mark, varav 2 med laddstolpe samt 31 parkeringsplatser i garage, varav 5 med laddstolpe
- Separat kö till samtliga parkeringsplatser och garageplatser

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

7 042 kr
I månadsavgiften ingår uppvärmning, avlopp, kallvatten och sophämtning.

Driftkostnader

554 kr/månad
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Kostnaden för varmvatten, hushållsel, TV/bredband och hemförsäkring med bostadsrättstillägg ingår ej i årsavgift ovan. Bostadsrättsföreningen kommer att tillämpa IMD, Individuell mätning och debitering. Föreningen har ett abonnemang för alla lägenheter. Debitering till respektive lägenhet sker efter faktisk förbrukning.

Sen säljarna tillträdde bostadsrätten 23-12-16 fram till 23-07-31 har säljarnas haft kostnader enligt nedan:
- Elkostnad 3 825 kr (2 462 kr) 3 825kr / 7,5 mån = 510 kr/mån
- Kostnad för varmvatten 1 826 kr (30,12 kubik) 1 826 / 7,5 mån = 243 kr/mån

Uppskattade övriga kostnader, per lägenhet, utöver vad som ingår i årsavgiften:
IMD Varmvatten, ca 49 kr/kvm/år
IMD Hushållsel, ca 400 kr/mån
TV/Bredband, är fastställd kostnad till 160 kr/mån
Hemförsäkring med bostadsrättstillägg, ca 450 kr/mån

Priser för el varierar över tid, ort och bindningstider. Är elkostnaden väsentligt dyrare/billigare vid färdigställande av fastigheten kan priset per kWh bli annorlunda. Kostnaden kan variera för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster samt lägenhetsstorlek. Andelstalet är satt av styrelsen i syfte att uppnå en rättvis fördelning av avgifterna.

Fördelas enligt följande

Försäkring: 394 kr
TV, bredband & telefoni: 160 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 41 Visa alla 47 bilder
 

Planritning

Karta och område

Prästgårdsgatan 3, Ulricehamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7042 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ulricehamn
Prästgårdsgatan 3
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning