Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 950 000 kr
Månadsavgift: 4 518 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Jenny Dunér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Dunér
Franchisetagare / Fastighetsmäklare
Elin Gyltefors, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Elin Gyltefors
Fastighetsmäklare
Danderyd

Klockargränd 3

Utgångspris: 
3 950 000 kr
Månadsavgift: 4 518 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Jenny Dunér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Dunér
Franchisetagare / Fastighetsmäklare
Elin Gyltefors, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Elin Gyltefors
Fastighetsmäklare

Drömlägenhet med egen uteplats och altan

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 74 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2701-1-10-1
  • Byggnadsår: 2015
  • Månadsavgift: 4 518 kr
  • Driftkostnad: 839 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 2
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna smart planerade tvåa som idag används som en trea då man skapat ett extra rum med plats för säng och skrivbord. Detta boende erbjuder dessutom en generös uteplats med egen altan med plats för utemöbler och grill som ger möjlighet till många trevliga stunder. Lägenheten har stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp. Planlösningen i övrigt består av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ett väl tilltaget sovrum med ingång till den rymliga klädkammaren och härifrån kan man även ta sig in till badrummet.

Dessa lägenheter byggdes år 2015 och här bor man med tillgång till föreningens härliga pool vilket gör detta till ett unikt boende i Danderyds kommun. Gemensamma gröna ytor på innergården bidrar till en avspänd samvaro mellan grannarna. I bostadsrättsföreningen finns gym, cykel/barnvagnsrum, festlokal samt övernattningslägenhet.

Här bor du i närhet till precis allting; det tar ca 8 minuter att promenera upp till Mörby centrum med fullt serviceutbud som shopping, matbutiker, systembolag, vårdcentral,
tunnelbana och bussar. Gångavstånd till Nora Torg med bland annat närlivs, postombud och pizzeria. Du har naturen inpå knuten och i omgivningarna bakom Danderyds kyrka ligger Ekebysjöns naturreservat. Ett nära område som med sina grönskande promenadstråk är en plats att njuta av. Roslagsleden är en vacker vandringsled som sträcker sig långt in i Roslagen med start inte långt från föreningens område. I närområdet finns också förskolor, skolor, gymnasium och flera lekparker. Kvarnparken och Kvarnparksbadet är en populär mötesplats för hela familjen, här kan man bada och leka, fira både Valborg och Midsommar. På Danderydsvallen finns både hockeyrink och fotbollsplaner.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall: Välkommen in! Det första vi möts av är en inbjudande hall med plats för avhängning. Mörkt klinkergolv innanför ytterdörren och parkettgolv längre in. Vita väggar.
Extra rum: I anslutning till hallen har man skapat ett extra rum bakom spegelskjutdörrar. Här finns plats för säng och skrivbord. Vita väggar och golv av parkett.
Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Stora fönster som skapar ett fint ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen med sin stora altan. Ljusa väggar och parkettgolv.
Kök: I öppen planlösning med vardagsrummet finner man lägenhetens ljusa kök med plats för matbord. Vita köksluckor med mörk bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt, micro samt diskmaskin. Ljusa väggar och parkettgolv.
Sovrum: Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort fönsterparti samt ingång till den rymliga klädkammaren som även är en genomgång för att ta sig till badrummet.
Badrum: Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golv med golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Egen ingång till klädkammaren och vidare in till sovrummet.
Uteplats: Väl tilltagen uteplats med egen altan och plats för utemöbler.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 74 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2701-1-10-1
Utgångspris: 3 950 000 kr
Byggnadsår: 2015
Driftkostnad: 839 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 2
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Obligatorisk kostnad för internetuppkoppling tillkommer med 208kr/månaden.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Danderyd
Område: Nora

Omgivning

Brf Klockarängen är en nybyggd bostadsrättsförening som ligger i omtyckta och välrenommerade Danderyd. Här bor du med närhet till det mesta så som badplatser, Rinkebys naturreservat med motionsslingor, busshållplats, skolor samt förskolor. Några minuters promenad bort ligger Nora torg med mataffär, pizzeria samt närhet till Kvarnparksbadet. Med cykel tar du dig till Mörby C på ca 8-10 minuter som erbjuder all service du behöver i form av mataffärer, banker, klädaffärer, caféer, restauranger, blomaffär, frisörer, systembolag, postombud, teknikaffärer mm.

Andel i föreningen

Andel av insats: 2,26862
Andel av månadsavgift: 2,34066
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 698 kr

Om föreningen

Brf Klockarängen består av 43 lägenheter fördelade på två plan samt källare. Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm för att bevilja medlemskap. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: brfklockarangen.se.

Allmänt

Föreningens namn: HSB brf Klockarängen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 0902
Kommun: Danderyd
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, gymutrymme, bastu, grovtvättstuga, miljö-/återvinningshus, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, undercentral och el-central.
I varje trapphusentré finns postboxar.

Till föreningen hör även en innergård med gemensam pool och lekyta.

Parkering

Bilplats 1: P-plats . Avgift 600 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 400 kr/mån, har separat kö.

Föreningen har tillgång till 43 parkeringsplatser, varav några med motorvärmaruttag. De med motorvärmare kostar 600 kr/mån och de utan 400 kr/mån. Det finns även parkering för besökare i området.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgifterna höjdes med två procent 1/1-21, detta för att kunna följa den ekonomiska planen och bibehålla den goda marginalen föreningen har för att möta bland annat de löpande kostnaderna, och vara mindre sårbara inför eventuella oförutsedda kostnader och räntehöjningar.

Kommunikationer

Här bor du med närhet till kommunikation i form av buss samt T-bana. Med buss tar du dig till Mörby C på ca 3-5 min. Nattbuss går även från antingen Mörby C eller Danderyds sjukhus till busshållplats i närheten av lägenheten. Från Mörby C går T-bana som tar dig till Universitet på ca 6 min, Tekniska högskolan på ca 9 min, Östermalmstorg på ca 12 min samt T-Centralen på ca 15 min.

Vägbeskrivning

Från Stockholm E18 norrgående mot Norrtälje: Tag avfart 262 mot Sollentuna, ta tredje avfarten i rondellen, fortsätt ca 300 m, tag till vänster in på Enebybergsvägen, fortsätt ca 150 m, tag vänster in på Klockargårdsvägen.

Ekonomi

Utgångspris

3 950 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 628 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 518 kr
I avgiften ingår värme och kallvatten
I årsavgiften ingår inte kostnader för hushållsel och tappvarmvatten som mäts individuellt och debiteras varje månad efter förbrukning. Kostnad för TV, IP-telefoni och bredband tillkommer.

Driftkostnader

839 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 560 kr
Försäkring: 57 kr
Varmvatten: 222 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 84 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 81 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-05-13
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritning

Karta & område

Klockargränd 3, Danderyd

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4518 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Jenny Dunér

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Elin Gyltefors

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning