Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
1 700 000 kr
Månadsavgift: 2 190 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Mathilda Tuvenäs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mathilda Tuvenäs
Franchisetagare, Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Varberg

Granvägen 1

Pris (Utgångspris): 
1 700 000 kr
Månadsavgift: 2 190 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Mathilda Tuvenäs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mathilda Tuvenäs
Franchisetagare, Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

En optimal första bostad i en stabil förening!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 37 kvm
  • Lägenhetsnummer: 0057
  • Byggnadsår: 1959/61
  • Månadsavgift: 2 190 kr
  • Driftkostnad: 120 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Nej

Belägen på tredje våning på Granvägen 1 återfinns denna välplanerade och smakfullt renoverade lägenhet om 37 kvadratmeter! Lägenheten har genomgått en omsorgsfull renovering där alla material är valda för att hålla en hög standard och funktionalitet med stilren design. En optimal första bostad i en stabil förening med låg avgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägg. Den smarta planlösningen gör att lägenheten mer känns som en tvårumslägenhet. I vardagsrummet har en DYFA industriglasvägg satts upp för att dela rummet och skapa ett sovrum/sovalkov men ändå behålla lägenhetens rymliga och ljusa känsla. Gott om förvaring finns i en garderobsvägg med skjutdörrar. Från bostaden har ni en fantastisk utsikt över havet och Getterön. Eftersom alla fönster vetter mot väster går det att njuta av magiska solnedgångar. På Brunnsberg är det gång- och cykelavstånd till Varbergs centrum med tågstation, shopping- och resturangstråk. Brunnsbergsskogen som ligger i direkt anslutning till bostadsområdet erbjuder fina skogsstigar för den som vill promenera, motionera eller bara njuta av naturen. Dessutom finns både livsmedelsbutik, apotek och flera gym i bostadens absoluta närhet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. I direkt anslutning finns en garderobsvägg med skjutdörrar, perfekt för all möjlig förvaring.

Till höger om hallen finns lägenhetens helkaklade badrum som nuvarande ägare renoverat med nytt klinkergolv och helt ny badrumsinredning. Här finns wc, vägghängd kommod, dusch med vikväggar.

Kök från 2015 med klinkergolv, vita köksluckor, laminatbänkskiva och vitt kakel över arbetsytorna. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt fläkt i rostfritt. Gott om både arbetsytor och förvaring.

Ljust vardagsrum med vitlaserat enstavs parkettgolv. Med hjälp av en DYFA industriglasvägg har vardagsrummet delats av för att skapa ett sovrum/sovalkov med plats för en dubbelsäng samtidigt som den ljusa och rymliga känslan bevaras.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 37 kvm
Lägenhetsnummer: 0057
Pris (Utgångspris): 1 700 000 kr
Byggnadsår: 1959/61
Driftkostnad: 120 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fibernät via net@seaside vilket medför att digital-tv, bredband samt telefoni går via fiber.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Varberg
Område: Varberg Centralt

Omgivning

Bostadsområdet Brunnsberg är ett av Varbergs äldsta och ligger strax norr om centrum. Härifrån nås stadskärnan på endast en kvarts promenad och endast ett stenkast bort ligger handelsområdet Lassabacka. Brunnsbergsskogen som ligger i direkt anslutning till bostadsområdet erbjuder fina skogsstigar för den som vill motionera.

Kommunikation
Goda bussförbindelser till Varberg centrum och järnvägsstationen där man enkelt tar sig med tåg till bland annat Göteborg. Bra och fina cykelvägar finns i hela Varberg och med cykeln tar man sig enkelt till hela Varbergs stads utbud av aktiviteter. Med bil tar man sig enkelt till och från E6:an som ger goda pendlingsmöjligheter åt både norr och söder.

Natur och fritid
Brunnsbergsskogen som ligger i direkt anslutning till bostadsområdet erbjuder fina skogsstigar för den som vill promenera, motionera eller bara njuta av naturen. I Brunnsbergsskogens södra del finns en tjärn, Svarta Havet, som är en populär picknickplats. I strövområdet omkring skogen och bostadsområdet finns fotbolls-, boule- och basketplan och i närheten ligger det ett flertal träningsanläggningar med bla. simhall, ishall, boulehall och gym.

Affärer och restauranger
Från Brunnsberg har man närhet till livsmedelsbutiker, restauranger och handelsområde med flertalet butiker.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,46%
Andel av månadsavgift: 0,45976%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt. Pantsatt innebär att den nuvarande ägaren av bostaden har tagit lån med bostaden som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet på tillträdesdagen.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lavetten 4 innehållandes 129 st lägenheter samt 6 lokaler som uppfördes 1959-60. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Lägenhetsfördelningen är enligt följande: 9 st 1 RoK, 60 st 2 RoK, 36 st 3 RoK samt 24 st 4 RoK och det tillkommer 42 st garageplatser.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningen har tecknat avtal om fibertjänster via net@seaside.se, vilket medför att digital-tv, bredband samt telefoni går via fibernät. Läs mer på www.seaside.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Lavetten
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1302
Kommun: Varberg

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, matkällare och tvättstuga med torkrum

Parkering

Både parkerings- och garageplats går att hyra av föreningen via separat kö.
200 kr/månad för parkeringsplats och 600 kr/mån för garageplats.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 700 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 190 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägg.

Driftkostnader

120 kr/mån
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Driftkostnaderna är utifrån säljarens uppgifter och varierar beroende av förbrukning, avtal etc.

Fördelas enligt följande

Försäkring: 120 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 110 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Energideklaration utförd: 2015-10-05
Besiktningsman: Anna-Lena Falk, Varberg Energi AB

Inre reparationsfond

Summa: 2 207 kr

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritning

Karta & område

Granvägen 1, Varberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 2190 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning