Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 800 000 kr
Månadsavgift: 5 480 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristin Vramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristin Vramsten
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kungsbacka

Månstensvägen 11

Pris (Utgångspris): 
3 800 000 kr
Månadsavgift: 5 480 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristin Vramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristin Vramsten
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

En perfekt planerad 3:a i attraktiva Kolla Parkstad - med direkt närhet till allt du önskar!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 81 m2
  • Lägenhetsnummer: 1101
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 5 480 kr
  • Driftkostnad: 451 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2
  • Hiss: Nej

Denna bostad bjuder på en modern och smakfull inredning vilket du redan känner av från den välkomnande entrén. Den har också en genomtänkt planlösning som erbjuder kök och vardagsrum i en öppen social samvaro, två välplanerade sovrum med god förvaring och badrum med både tvätt- och torkmaskin. Till lägenheten får du också två härliga balkonger i olika väderstreck där du kan njuta av solen från morgon till kväll.

Varmt välkommen till Månstensvägen 11!

Du kommer in i en trevlig entréhall med snyggt praktiskt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder, skor och övrig förvaring som ryms i garderoberna. Till vänster i entréhallen ligger bostadens ena sovrum med utgång till balkong i västerläge. Här finns även en rymlig walk-in-closet för förvaring. Vidare i hallen kommer du till det stilrena badrummet. Här finns duschhörna, toalett, kommod med överskåp i samma design och både tvätt- torkmaskin samt en praktiskt arbetsbänk för tvätten och skåp för förvaring. Nu är du framme i hjärtat av bostaden det inredda köket från Vedum med vitmålade köksluckor, mörka arbetsbänkar och ett stänkskydd i vitt kakel. Alla vitvaror är från Siemens och utrustningen består av; kyl/frys, varmluftsugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en fläkt i rostfri design. Intill ligger matplatsen där matsalsbordet har sin givna plats intill fönstret. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala sammanhang och familjära bjudningar om så önskas. Vardagsrummet har gott om plats till en större soffgrupp och media. Här samlas familj och vänner och njuter av varandras sällskap i fridfullheten. Stora fönsterpartier släpper in ett vackert dagsljus och genomgående fint parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar gör det enkelt att inreda efter egen smak och behov över de öppna ytorna. Altandörr ut till den rymliga balkongen om hela 18 kvm som förlänger den sociala delen, även här en avkopplande oas att inreda med önskat utemöblemang och växtligheter. Härifrån får du en fin utsikt över den lugna innergården som för övrigt är anlagd med speciella växter för att ge de boende en botanisk atmosfär.

Bostadens andra sovrum finner du i anslutning till vardagsrummet med yta för dubbelsäng och flertal garderober. Vakna upp och njut av lugnet med utsikt över den botaniska innegården. Till lägenheten finns även ett externt förråd på ca 5 kvm som ligger en trappa ner med ingång från innegården.
Sammantaget är det här är en lägenhet med unik karaktär som måste upplevas på plats!

Här bor du centralt i Kungsbacka i en härlig miljö med gröna parker, fina promenadvägar och trevliga kvarter. Närheten till Kungsbackaskogen där det finns en populär lekplats för barnen, grillplatser, frisbeegolf och eljusspår. Nära till allt det som gör livet enkelt, bekvämt och behagligt. Längre ner på gatan ligger en mataffär (Coop) och rakt över gatan byggs bland annat ett nytt gym. I området hittar du också förskola, skolor, vårdcentral, spelbutik och en pizzeria samt flera olika snabbmatsrestauranger så som Lilla Laxen och Asian Food. Kolla Parkstad har verkligen växt fram och blivit ett nytt populärt område att bo i för alla åldrar! Förutom områdets egna fördelar bor du med kort promenadavstånd in till Kungsbackas innerstad med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger samt pendelstationen som snabbt tar dig in till Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren och visa ditt intresse för denna fina pärla i Kolla Parkstad redan idag.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 m2
Lägenhetsnummer: 1101
Pris (Utgångspris): 3 800 000 kr
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 451 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Uppgift från tidigare objektbeskrivning

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Omgivning

I Kolla bor du nära allt det som gör livet enkelt, bekvämt och behagligt. Natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer blir en del av din vardag.
Centralt beläget i Kungsbacka längs med den vackra Kungsbackaån finns här närheten till allt vad denna trevliga småstad erbjuder. Förutom områdets egna fördelar bor du intill Kungsbacka centrum med dess rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast ca 10 minuter att promenera längs ån in till centrum. Vårdcentral och tandläkare finns också på andra sidan ån i det nya området Söderstaden.
Runt Stora torget och Lindens torg finns flera trivsamma butiker, caféer och affärer. Allt som behövs finns inom räckhåll i Kungsbackas levande innerstad. Om detta inte skulle räcka finns även Kungsmässan med sina ca 90 butiker med både större och mindre kända varumärken. Hede Fashion Outlet ligger även i de norra delarna av staden för ännu mer shopping.
I närområdet finns det flera förskolor att välja mellan så som Kolla Parkstads förskola, Kolla förskola samt Villa Emilia förskola. Har du lite större barn finns Kollaskolan som är en grundskola till och med 9:e klass.

Andel i föreningen

Andel av insats: 3,44788 %
Andel av månadsavgift: 3,44611 %

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 050 263 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen har uppfört tre hus med 34 lägenheter på ett till tre rum och kök, med en sammanlagd boarea om ca. 2356 kvm.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2022: Installerades laddstolpar till föreningens parkering
2023: Extra hängrännor, målning av cykelskjul, brandskyddsarbete (Anticimex)
Kommande renoveringar: 2024: Borttagning av sandlåda och iordningställande av grillplats

Gemensamma utrymmen

Komplementbyggnader uppförs på fastigheten i nära anslutning till husen där teknikrum, cykelparkering samt ouppvärmda lägenhetsförråd finns lokaliserade.

Miljöhus för sophantering finns på respektive bostadsgård, totalt två stycken.

Alla lägenheter förfogar över ett lägenhetsförråd som är placerade i lägenheten, i trapphuset eller ett ej uppvärmt fristående förråd på gården.

Parkering

Föreningen har 29 st markparkeringsplatser, hyra 300 kr/ mån.
Det går även att hyra parkering från Easy Park för 300 kr/mån, ej fast plats.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 800 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 432 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 480 kr
I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

451 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2954 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 361 kr
Försäkring: 90 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 65 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 80 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-03-01

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta och område

Månstensvägen 11, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5480 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
12
aug
Anmälan krävs
Mån 16:30-17:15
Välj tid
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kungsbacka
Månstensvägen 11
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning