Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 5 500 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Tommy Nordström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tommy Nordström
Reg. Fastighetsmäklare
Kungsbacka

Björkrisvägen 8

Månadsavgift: 5 500 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Tommy Nordström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tommy Nordström
Reg. Fastighetsmäklare

Modernt 5-rums radhus med egen parkering bästa läget i snabbväxande Björkris!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 117 kvm
  • Lägenhetsnummer: 16
  • Byggnadsår: 2015
  • Månadsavgift: 5 500 kr
  • Driftkostnad: 500 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

Inte alltför ofta säljs ett så nytt och fräscht radhus i bostadsrättform vilket gör att man slipper både inre och yttre underhåll under många år framöver. Bostaden om hela 117,5 väldisponerade kvadratmeter ligger i charmiga och snabbväxande Björkris. Bostaden erbjuder ett smakfullt och välplanerat boende med genomtänkta materialval, påkostad maskinell utrustning, härligt ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Det här är ett hemtrevligt radhus i två plan som har alla förutsättningar att bli ett drömhem i många år framöver.

På Björkrisvägen 8 bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer.

Välkomna att visa intresse redan idag!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Entréhall
Vi välkomnas in i den rymliga entréhallen av ett praktiskt klinkergolv i ljusgrå nyans. I hallen finns det gott om plats för ytterkläder vid hatthyllan. Vidare in i bostaden ligger snygg och stilren ekparkett.

Tvättstuga
Precis in till höger från entréhallen finner vi en rymlig och praktiskt tvättstuga med alla bekvämligheter som tvättmaskin,torktumlare, avlastningsbänk och tvättho. Förutom extra förvaring i form av skåp så finns även frånluftvärmepumpen i tvättstugan.

Kök
Stilrent, öppet och fräscht är bara förnamnet på detta kök! Härlig bänkskiva som får mästerkocken att drömma sig bort till storslagna måltider, ljust och fräscht kakel som matchar de vita köksluckorna. Mycket bra med avlastningsytor och gott om plats för större matsalsgrupp. Köket är utrustat med rostfria vitvaror som kyl, frys, spishäll och inbyggd micro samt diskmaskin.

Vardagsrum
Vardagsrummet är stort med fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier från altanen. Vardagsrummet har samma enhetliga parkett som resterande del av bostaden och har en öppen planlösning mot köket.

Uteplats
Uteplatsen har ett bra läge i området med närhet till lekplatsen men ändå avskiljt. På marken ligger trätrall för extra komfort och trevnad. Samt även ett förråd för extra förvaring.

Badrum
Fräscht och bra planerat badrum på nedervåningen som är inrett med dusch, handfatskommod med tillhörande spegelskåp och handdukstork.

ÖVERVÅNING

Sovrum 1
Direkt in till höger finner man ett väl tilltaget sovrum som många andra i området har gjort om till ett stort och trevligt allrum

"Masterbedroom"
Finns idag rakt in till vänster och är det större av rummen med egen utgång till den härliga balkongen för morgonfikat eller tvätthängning.

Sovrum 2,3
Inrett idag som barnrum men kan med lätthet göras om till gästrum alternativt kontor.

Badrum
Samma stilrena och ljusa val som i övriga bostaden med helkaklade väggar, badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.

I övrigt finns det två bra förrådsutrymmen i bostaden, den ena på nedervåningen och den andra på övervåningen.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 117 kvm
Lägenhetsnummer: 16
Byggnadsår: 2015
Driftkostnad: 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej

Tv/Internetanslutning

Fiber genom Bredbandsbolaget/Telenor, separat avtal tecknas.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning; Frånluftsvärmepump
Ventilation; Mekanisk frånluft med tilluftsventiler

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 5
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Föreningen består av 20 stycken radhus i bostadsrättsform uppförda 2015

Allmänt

Föreningens namn: Brf Björktrasten i Kungsbacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 16
Kommun: Kungsbacka

Parkering

Egen parkeringsplats ingår.

Finns även gott om parkeringsplatser för gästande bilar. För boende kort i området finns kommunen att kontakta för att få, kostnad för boendekort är 200kr/månaden då står man i området på ledig plats.

Övrigt

Björkris är en levande och varierande stadsdel, där boende och natur förenas i önskvärd samklang. Lika nära som det är till handel, service och kommunikationer, är det till naturen. Strax väster om Björkris ligger Skårbybergen, rik på ädellövskog, och lite längre bort Sandsjöbacka naturreservat med riktigt fina vandringsleder. Båda når du till fots.

I Björkris är kommunikationsmöjligheterna bästa tänkbara. Hede station ligger bara några minuter bort. Under högtrafik kan du ta pendeln in till Göteborg på 20 minuter, 4 ggr/tim. Bussen mot Kungsbacka går från intilliggande Ica Maxi, till cykel tar det enbart ca 10 min. I Björkris klarar du dig alltså utmärkt utan bil.

Inom stadsdelen ryms en generös vistelsepark, en multisportarena, förskola och skola. Björkrisskolan är en skola som har tre olika verksamheter. Det är förskola, skola och fritidshem i en gemensam skola. Alla verksamheter kommer att ha samma pedagogiska vision och grundsyn. Att arbeta med barnen från förskoleåldern och fram till och med årskurs sex skapar en skola utan övergångar och en trygghet för barn och elever. Idag åk F-4.

I närområdet ligger dessutom Freeport, numera Hede Fashion Outlet, handelsområde, Willys, Systembolaget, Intersport och nyöppnad möbelaffär MIO samt gym mm. Dessutom ligger Kungsmässan med över 90 butiker inom bekväm promenad/cykelavstånd.

Trivsel, tillhörighet och identitet har präglat utformningen av den nya stadsdelen. Björkris är för dig som vill ha ut det bästa av både naturens lugn och stadens möjligheter och ett mycket barnvänligt område där man alltid hittar en kompis att leka med.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 500 kr
I avgiften ingår parkeringsplats, bredband och kallvatten.
Bredbandsbolaget/Telenor via Fiber

Driftkostnader

500 kr/mån
Kommentar: Driftskostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, försäkringsvillkor, vanor och elavtal.

Fördelas enligt följande

El: 500 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 68 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 39 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-03-23
Besiktningsman: Anders Stjärnborg

Alla bilder och 3D

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritning

Karta & område

Björkrisvägen 8, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning