Hoppa till innehåll
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Alena Wernståhl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alena Wernståhl
Reg. Fastighetsmäklare
Kungsbacka

Älvsåkersvägen 1059

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Alena Wernståhl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alena Wernståhl
Reg. Fastighetsmäklare

Fantastisk minivilla med häpnadsväckande utsikt över sjön!

  • Typ: Villa, Enplanshus
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 86 kvm
  • Tomtarea: 1 013 kvm
  • Byggnadsår: 1961
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkomna att uppleva detta härliga enplanshus om totalt 86 kvm, renoverat och tillbyggt 2015!

Första intrycket när ni kommer hit är en fantastisk utsikt över sjön som finns precis utanför. När ni stiger in i huset möts ni av smakfull inredning och smarta lösningar.
Huset erbjuder en trevlig och social planlösning. Hjärtat i huset är det trivsamma köket, här finns det både skåp och lådor för förvaring. Dubbeldörrarna suddar ut gränsen mellan ute och inne. Tillsammans med vardagsrummet som har plats för soffa, tv-möbel och braskamin är rummet perfekt för såväl sociala tillställningar som mysiga hemmakvällar. Här finns även två sovrum i bra storlek. Huset erbjuder ett helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Förutom det trivsamma huset finns här en trädgård med både gräsmatta och en stor altan med plats för både loungemöbler och middagsbord. På altanen skiner solen från tidig morgon och ni kan njuta av den tills den går ner bakom träden på eftermiddagen. Om det inte räcker med ett dopp i sjön som ligger precis nedanför erbjuder denna fastighet även ett spabad.

Här bor ni med naturskönt läge som inger det lugn som bara naturen kan. Omgivningen är fantastisk med fina skogspromenader, svampstigar och löparsträckor.

Öjersbo är ett lugnt, trygg och barnvänligt område med stor gemenskap. Här finns lekplats, fotbollsplan, tennisplan och badplats. I området finns en trivselförening som anordnar bland annat midsommarfirande. Vid badsjön finns bryggor men även en bastu som man kan boka hos föreningen. Möjlighet finns också att ha en egen liten båt i sjön.

Busshållplats finns alldeles i närheten och för skolbarnen finns skolbuss. På ca 10 minuters bilfärd når ni Anneberg där man kan ta pendeltåget till antingen Göteborg eller Kungsbacka. Vill man hellre ta bilen så är man inne i Göteborg på ca 30 minuter.

Ett hus och läge ni inte vill missa, varmt välkomna!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, Enplanshus
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 86 kvm
Tomtarea: 1 013 kvm
Byggnadsår: 1961
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Sommar 2022

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Enskilt vatten
Avlopp: Enskilt avlopp

Renoveringar

Om-/tillbyggnadsår: 2015

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA ÖJERSBO 1:17

Övrigt

Öjersbo
Öjersbo är ett lugnt, trygg och barnvänligt område med lekplats, fotbollsplan, tennisplan, boulebana och badplats. I området finns en trivselförening som anordnar bland annat midsommarfirande. Vid badsjön finns bryggor men även en bastu och en båt som man kan boka hos föreningen. (Läs gärna mer på www.ojersbo.se)

Busshållsplats finns alldeles i närheten och för skolbarnen finns skolbuss. På ca 10 minuters bilfärd når ni Anneberg där man kan ta pendeltåget till antingen Göteborg eller Kungsbacka. Vill man hellre ta bilen så är man inne i Göteborg på ca 30 minuter.

Skolupptagningsområde: Älvsåkersskolan Åk F-9
Förskolor: Finns flertalet förskolor i Anneberg samt dagbarnvårdare i Älvsåker.

Anneberg
Anneberg är ett gammalt stationssamhälle ca 6 kilometer från Kungsbacka. Detta mysiga område har goda pendelmöjligheter till både Göteborg och Kungsbacka som du enkelt når med tåg, bil eller buss. Anneberg är ett vackert område med både skog och natur för dig som gillar mer avskilt boende men ändå nära Kungsbacka. Närhet till badplatser, lekparker och grannar till dig som vill ha lite mer fart i livet.

I närheten av pendelstationen finns det kiosk och pizzeria. Större matbutiker hittar du ca 3 kilometer mot Kungsbacka. Där finns det både Willys och Ica Maxi. Önskar du att åka åt andra hållet mot Lindome hittar du Ica Supermarket och Coop Nära. Är du sugen på lite shopping finns det stort utbud av butiker inne i Kungsbacka och på Kungsmässan och Hede Fashion Outlet.
För barnfamiljer finns Älvsåkerskolan med klasser upp till högstadiet samt 4 förskolor i närområdet.

För de mer aktiva finns idrottsföreningen Rigor som kan erbjuda aktiviteter så som orientering, friidrott, skidor och mountainbike. För fotbollsälskare finns Dalavallen där Annebergs IF håller till och för hästintresserade finns Kungsbackas ridklubb i Anneberg.

Kungsbacka
Med endast 20 minuter in till centrala Göteborg ligger Kungsbacka vackert inbäddad mellan hav och natur i norra delen av Halland. Kommunen växer expansivt och framförallt innerstaden där nya bostadsprojekt är många. Kommunikationen till kranskommunerna är goda med både möjligheter till buss, tåg och egen bil. Tack vare den gamla landsvägen finns även dem som väljer cykeln in till jobbet som en del av den vardagliga motionen.

Det mesta finns dock redan på plats i Kungsbacka. Här lockas vi av ett rikt kultur och nöjesliv med flera restauranger, kaféer och uteserveringar kring Kungsbackaåns rinnande vatten och innerstadens kärna. Här finns även bio, butiker, bibliotek, teater och ett kulturhus. Kungsmässans över 90 butiker erbjuder kommunens invånare blandad möjlighet till shopping och vid norra infarten till staden ligger Hede Fashionoutlet (f.d. Freeport). Ett antal stora livsmedelsbutiker finns att välja på och flera välkända kedjor finns etablerade.

Den charmiga innerstaden består gamla trähus och runt stadskärnan finns varierad arkitektur med gamla villaområden och både äldre och nyare hyreshus. Längs med de båda sidorna av innerstaden breder större villaområden ut sig där de flesta husen byggdes mellan -60- och 80-talet. Nyare bostadsområden ligger som en hästsko runt Kungsbacka och mer byggs ständigt. För barnfamiljen finns ett flertal bra förskolor och grundskolor i både kommunal och privat regi att välja mellan och fritidsaktiviteter finns för alla önskemål för både barn och vuxna. Dessutom kan Kungsbacka stoltsera med möjligheten att både bada i havet eller i någon av de vackra sjöarna som finns häromkring under en och samma dag.

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 524 kr.

Taxering

Byggnad: 994 000 kr
Mark: 591 000 kr
Totalt: 1 585 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1986
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 550 000 kr.

Alla bilder och 3D

Planritning

Karta & område

Älvsåkersvägen 1059, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning