Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris: 
3 600 000 kr
Månadsavgift: 5 209 kr/mån
Anmäl intresse
Sara Ekeljung, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sara Ekeljung
Fastighetsmäklare, Nyproduktionsansvarig
Uppsala

Marknadsgatan 48

Pris: 
3 600 000 kr
Månadsavgift: 5 209 kr/mån
Anmäl intresse
Sara Ekeljung, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sara Ekeljung
Fastighetsmäklare, Nyproduktionsansvarig

Välplanerad gavelfyra med fönster i tre väderstreck samt balkong i västerläge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 94 kvm
  • Lägenhetsnummer: 48:1303
  • Byggnadsår: 2021
  • Månadsavgift: 5 209 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 8
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gavelfyra med balkong i västerläge och fönster i tre väderstreck.

Lägenheten har en L-formad planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger det bästa av två världar. Dels får man den öppna planlösningen så att man enkelt kan vara social med sina gäster samtidigt som man slipper direkt insyn i köket från vardagsrumsdelen vilket kan vara trevlig om det har blivit lite rörigt när man lagat middagen.

Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet.

I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb.

Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden.

Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter

När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen.

Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte.

Beräknad inflytt är Q2 - Q3 2023

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 94 kvm
Lägenhetsnummer: 48:1303
Pris: 3 600 000 kr
Byggnadsår: 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 8
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Tv/Internetanslutning

Föreningen kommer att handla upp ett kollektivt avtal mellan bostadsrättsföreningen och en leverantör om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel till fastigheten som levererar digital-tv, telefoni och Internetanslutning. Avgift för bredband och Tv-kanaler (basutbud) kommer att tillkomma utöver årsavgiften till föreningen. För tilläggstjänster tecknar de boende individuella avtal med tjänsteleverantören. Trolig leverantör är ComHem.

Allmänt

Län: Uppsala
Kommun: Uppsala
Område: Gränbystaden

Omgivning

I staden, men ändå på landet.
Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter.

Koppla av, ät något gott, promenera en runda, lattja loss med barnen eller slå dig ner en stund i gräset med sol på näsan. Parken är din!

Springtur i parken eller serie i soffan?
Bor du alldeles intill parken finns det inte längre några ursäkter för att skippa träningen. Tyvärr. Höj pulsen i motionsspåret och kom i form på utegymmet. Eller cykla bort till Gränby sportfält där du kan prova på allt från innebandy till friidrott, hockey, konståkning, tennis, badminton, bordtennis, squash och mycket mer. Och inte nog med det. I närheten ligger även aktivitetsarenan Turbo med parkour, trampoliner och ninja warrior-banor. Så, ut och rör på dig. Eller strunta i det och se ett avsnitt till. Parken finns ju kvar imorgon också.

Lek i alla väderlekar.
I Gränbyparken finns det busbra lekplatser där fantasin får flyga fritt. Några hoppsasteg bort ligger Väderleken – en lekplats i regnbågens alla färger. Orkar ni gå lite längre hittar ni även Lilla Uppsala i norra Gränbystaden. Det är ett Uppsala i miniformat där barnen kan åka rutschkana från slottet, klättra i domkyrkan och svinga sig med linbana till Gamla Uppsala högar.

En plats av idag med minnen från förr.
Ända sedan stenåldern har människor bott och verkat i området. Ta en promenad i de vackra omgivningarna så hittar du fornlämningar i form av stensättningar, gravhögar och boplatser. Det finns även mycket spännande att upptäcka från modernare tid. I en av parkens hagar hittar du till exempel ett Linnéminne, på den plats där Carl von Linnés dotter Sara Stina bodde. Än idag finns växter kvar som Sara Stina har hämtat från sin fars gård Hammarby.

Andel i föreningen

Andel av insats: 1.50975
Andel av månadsavgift: 1.494372
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Allmänt

Föreningens namn: Blomsterkungen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1303
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Uppsala
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråden finns på vind och i källare och storlek är beroende på storlek på lägenhet

Det finns två miljörum i gathusen mellan trh 40-44 och mellan 44-48, de har egna adresser som är 42 resp 46, med plats för fraktioner hushåll, mat, f-glas, of-glas, metall, wellpapp, plast och tidningar. Vilka fraktioner som kommer abonneras på är upp till föreningen.

Parkering

38 p-platser. 20% är laddplatser (8 platser).

Preliminär månadshyra för en vanlig garageplats är ca 1350 kr inkl. moms, ca 1800 kr för en laddplats för elbil.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Parkhusen – oavsett om du väljer buss, bil, cykel eller gympadojor.

Kollektivtrafiken går med 5–10 minuters trafik, så missar du en buss kommer det strax en ny. Och hållplatsen ligger bara en kort promenad från din port. Väljer du att cykla eller gå in till Stora torget i Uppsala är det inte längre än 3 kilometer. Har du bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm, Arlanda eller var du annars skulle vilja ta dig i världen.

Vi förenklar ditt vardagsresande.
I Gränbystaden erbjuds smarta mobilitetslösningar och närhet till olika kommunikationsalternativ, som ger hela familjen tillgång till det transportsätt som passar bäst för stunden. Oavsett om det är kollektivtrafik, bilpool, hyrbil, taxi eller cykel. Under bostadskvarteret bygger vi garage med gott om plats för cyklar och en och annan bil förstås.

Ekonomi

Pris

3 600 000 kr

Månadsavgift

5 209 kr
Varmvatten, kabel-tv, bredband, telefoni och hushållsel. Hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer också.
I avgiften ingår värme och kallvatten.

Det som tillkommer utöver avgiften är varmvatten, kabel-tv, bredband, telefoni samt hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

Alla bilder

+ 9 Visa alla 15 bilder
 

Planritning

Karta & område

Marknadsgatan 48, Uppsala

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5209 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning