Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 735 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Nicola Grez-Pancetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nicola Grez-Pancetti
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Sam Öhrn, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sam Öhrn
Blivande mäklare / Säljkoordinator
Stockholm

Karlbergsvägen 48, 1 tr

Månadsavgift: 4 735 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Nicola Grez-Pancetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nicola Grez-Pancetti
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Sam Öhrn, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sam Öhrn
Blivande mäklare / Säljkoordinator

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 104 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00012
  • Byggnadsår: 1920
  • Månadsavgift: 4 735 kr
  • Driftkostnad: 795 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 6
  • Hiss: Ja

- VÄL TILLTAGEN TAKHÖJD - GEDIGEN BALKONG IN MOT GÅRD - FÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK - GÄST WC & BADRUM MED TOALETT - STAMBYTT FÖRENING - TVÅ FÖRRÅD INGÅR I AVGIFTEN - HISS - STABIL BRF MED GOD EKONOMI SAMT ÄGER MARKEN - ALLA DE STÖRRE RENOVERINGARNA ÄR GENOMFÖRDA - MÖJLIG 4 ROK -

På en eftertraktad adress i vacker fastighet anno 1920 finner vi denna ljuvliga 20-tals 3 rok med tillhörande balkong!

Med sitt idylliska läge på attraktiva Karlbergsvägen bor ni med Birkastans omtalade atmosfär alldeles utanför porten. Det första som slår en när man stiger in i bostaden är den väl tilltagna takhöjden som i kombination med bostadens fönster i två väderstreck tillsammans resulterar i ett harmoniskt ljus utöver det vanliga. Bostadens balkong vetter ut mot nyligen renoverad föreningens gård vilket gör denna yta bokstavligt talat till ett extra rum under årets varmare månader. Här kan du med ro i kroppen dricka ditt morgonkaffe eller varför inte ett glas vin efter en stressig dag på jobbet?

Trots det centrala läget lever ni här fritt från insyn och kan se en mängd grönska oavsett om ni kikar ut mot Karlbergsvägen eller föreningens/grannföreningens lummiga innergård. I bostaden idag finner ni två stycken spatiösa sovrum, en gäst-wc, stambytt badrum samt ett socialt och fullt utrustat kök med gedigen yta för matplats vilket bjuder in till många härliga middagsbjudningar framöver! I köket har det sedan tidigare funnits ytterligare en ingång från trapphuset som idag är igensatt och nyttjas som ett extra mindre förråd för t ex golfklubbor. Under årets blötare månader lämpar sig även denna yta exemplariskt för skitiga skor och blöta ytterkläder. Skulle behovet infinna sig att bygga om bostaden till en 4 rok ( detta är sedan tidigare genomfört i föreningen, vänligen se alternativ planritning) kan även ett av sovrummen få en egen privat ingång. I vardagsrummet finner ni gott om yta för att ställa diverse favoritmöbler på men även ett majestätiskt spröjsat fönster få bostäder förunnat. Förvaringsmöjligheterna är de bästa tänkbara i form av platsbyggda garderober samt integrerade klädkammare. Det ingår även två stycken källarförråd i avgiften. Attribut från det tidiga 1900-talet gör sig även påmint i form av väl tilltagen takhöjd, förhöjda golvsocklar, spröjsade fönster, ljuvliga pardörrar, djupa fönsterkarmar samt fiskbensparkett i original.

Brf Verdandi 3 är en äkta förening som innehar marken med äganderätt. Föreningen upplåter 18 st bostäder med bostadsrätt samt har en mycket god ekonomi med låga belåningsgrader och alla de större renoveringarna i form av tak, stambyte och fasad bakom sig. Föreningen innehar idag status A+. Föreningens medlemmar får även fritt nyttja den lummiga innergården med sittplatser och grill. Det finns även en gemensam tvättstuga samt barnvagn/cykelförråd.

Karlbergsvägen erbjuder en unik bostadsmiljö då du bor med ett stort utbud av populära restauranger, mysiga krogar och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som erbjuder en avkopplande miljö. Du finner grönområden som Hagaparken, Karlbergsslott samt Vasaparken med dess vackra promenadstråk och mysiga atmosfär. Kort och gott ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med Sankt Eriksplans tunnelbana belägen nån minut från bostaden samt innerstadsbussar och flygbussar. Pendeltåg finner du även i form av Odenplan eller den nya pendeltågs uppgången Stockholm Odenplan. Åker du istället bil tar du Sankt Eriksgatan ned för att sedan ta dig ut på valfri motorväg. Gott om väl resumerade förskolor samt skolor i området.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL: Välkomnande möblerbar hall med gott om yta för avhängning. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr och på golvet finner ni praktisk sten som med enkelhet kan torkas av vid årets kallare månader. Tar ni ytterligare några steg in finner ni en fantastisk möblerbar inre hall med öppning till bostadens alla rum. Här finns det yta för ytterligare platsbyggd förvaring utöver de platsbyggda garderoberna som ni finner längst ner i hallen men även annan övrig mindre möblering om så önskas. Denna yta kläs av tidstypisk fiskbensparkett och ni finner även andra tidstypiska attribut i form av ett valv, förhöjda golvsocklar samt magiska pardörrar in till ena sovrummet som vetter ut mot Karlbergsvägen.

GÄST WC: Stambytt helkaklad gäst-wc utrustad med toalett, handfat samt förvaring i form av vägghängda hyllplan. Klinkern på golvet går i grå ton och väggarna kläs av ljus mosaik.

KÖK: Socialt och rymligt kök med goda arbetsytor vilket bjuder in till många härliga middagslagningar med familjen framöver! Köket vetter ut mot lummiga föreningsgårdar vilket skapar en harmonisk och tyst köksmiljö. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt en mängd förvaringsmöjligheter bakom kökets vita skåpluckor. Kyl & frys är snyggt integrerat i en tidigare klädkammare och det lämnas gott om yta för ett större matbord med platser för 6-8 personer. På golvet finner ni trestavsparkett och väggarna går i ljust grå ton. I köket har det sedan tidigare funnits ytterligare en ingång som idag är igensatt och nyttjas som förråd.

SOVRUM: Gediget sovrum med utgång till bostadens balkong som vetter ut mot lummiga föreningsgårdar. Här på balkongen nås ni av förmiddagssol och finner gott om yta för sittmöbler, blomster och grönska samt mindre möblemang om så önskas. Sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord, byråer och garderober eller skrivbord. Förvaring finner ni idag i en integrerad klädkammare samt platsbyggd garderobsvägg med förvaring från golv till tak. På golvet finner ni furutiljor och väggarna är målad i en jordigt grön nyans.

BADRUM: Stambytt helkaklat badrum utrustat med golvvärme, toalett, duschhörna samt förberett för tvättmaskin. Ytan rymmer ett badkar om man hellre skulle vilja ha det. Förvaring finner ni i form av större kommod och ett vägghängt spegelskåp. Klinkersplattorna går i ljust grå ton och kaklet på väggarna går i högblankt vitt. Taket kläs av spotlights.

VARDAGSRUM: Det första som slår en när man stiger in i det stora sällskapsrummet, med undantag för den väl tilltagna takhöjden, är hur tyst det är samt den grönska man nås av genom fönstren som vetter ut mot Karlbergsvägen. I detta rum finner ni ett ljuvligt tre delat spröjsat fönster som bjuder på en härlig fri utsikt. Här finns det gott om yta för diverse favoritmöbler att ta plats på i form av soffgrupp, tillhörande TV-möbler samt plats för övrig möblering om så önskas. Rummet är målat i en brun/grå ton och på golvet ligger det fiskbensparkett. Från vardagsrummet genom magiska pardörrar finner ni sedan bostadens andra sovrum som även kan disponeras som en matsal/öppen social yta behovet föreligger, vänligen se alternativ planritning.

SOVRUM: Spatiöst sovrum med goda ytor för dubbelsäng, skrivbord samt platsbyggd förvaring. Rummet har idag idag två stycken ingångar, belägna mot vardagsrummet samt den inre hallen. Även detta rum går i en brun/grå ton och golvet kläs av fiskbensparkett.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum, möjlighet till 3 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: 00012
Byggnadsår: 1920
Driftkostnad: 795 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja. Det finns en gedigen hiss i byggnaden.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Det ingår två stycken källarförråd till bostaden.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av stor betydelse för köp bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnaden är uppförd under 1920 och har nyligen fasad renoverats och går idag i en fantastisk tidsenlig rosa ton.

Tv/Internetanslutning

Bredband levereras av Bredband2, debiteras som ett obligatoriskt tillägg om 280 kr utöver månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0614870
Andel av månadsavgift: 6,14876
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Brf Verdandi 3 är en äkta förening som innehar marken med äganderätt. Föreningen upplåter 18 st bostäder med bostadsrätt. Föreningen innehar idag status A+.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Verdandi 3
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2021 - Fasadrenovering
2018 - Stamspolning
2015 - Renovering av innergård
2014 - Nya balkonger
2012 - Nya el-stigar till vind
2012 - Stambyte badrum
2012 - Takrenovering
2010 - Fönsterrenovering
2010 - Alla stammar filmades och besiktades av ÅF
2007 - Byte av fjärrvärme central
2000 - Byte av elstigar
2000 - Stambyte toalett, badrum, - och köksstam gatuhuset
1990 - Stambyte gårdshuset
1990 - Nya treglas fönster ut mot gata
Kommande renoveringar: 2023 - Upprustning källarplan
2023 - Modernisera installationer med LED belysning

Gemensamma utrymmen

- Nyrenoverad innergård
- Tvättstuga
- Barnvagnsförråd samt cykelförråd

Parkering

Det råder boendeparkering i området, för vidare information vänligen se stockholmstad.se/parkering.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga avgiftsändringar är i dagsläget beslutade.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 115 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 735 kr
I avgiften ingår värme och vatten
Det utgår 280 kr/mån i en obligatorisk utgift gällande internet och IPTV.

Driftkostnader

795 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 575 kr
Försäkring: 220 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 166 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-11-24
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta & område

Karlbergsvägen 48, 1 tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Nicola Grez-Pancetti

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Sam Öhrn

Blivande mäklare / Säljkoordinator

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning