Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 529 kr/mån
Anmäl intresse
Nicola Grez-Pancetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nicola Grez-Pancetti
Franchisetagare / Reg. Fastighetsmäklare
Stockholm

Heimdalsgatan 5, 2 tr

Månadsavgift: 4 529 kr/mån
Anmäl intresse
Nicola Grez-Pancetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nicola Grez-Pancetti
Franchisetagare / Reg. Fastighetsmäklare

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 103 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00005
  • Byggnadsår: 1907
  • Månadsavgift: 4 529 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 4
  • Hiss: Ja

- BALKONG SAMT TRE KAKELUGNAR - ATTRAKTIV ADRESS - BADRUM UTRUSTAT MED BADKAR OCH DUSCH - GÄST WC - SPATIÖSA RUM MED PLATS FÖR DUBBELSÄNG - MÖJLIGHET TILL YTTERLIGARE SOVRUM - GENERÖS TAKHÖJD - SEKELSKIFTESATTRIBUTER - STABIL BRF SOM ÄGER MARKEN SAMT LÅG BELÅNINGSGRAD -


I en välskött förening i stilfull fastighet anno 1907 återfinns denna ljuvliga sekelskiftes 5 rok med balkong samt tre kakelugnar! Bostaden är extremt välplanerad samt innehar sekelskiftesattributer från tidigt 1900-tal i form av generös takhöjd, höga spröjsade fönster med djupa nischer, speglade dörrar och karmar, takrosetter samt förhöjda golvsocklar och stuckatur. Social planlösning mellan matsal och vardagsrum vilket bjuder in till många härliga middagsbjudningar framöver! I bostaden idag finner ni tre spatiösa sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, badrum utrustat med både badkar, dusch samt tvättmaskin och en gäst-toalett. Finns behovet av ytterligare ett sovrum finns det möjlighet att flytta ut köket till de sociala ytorna, detta är sen tidigare genomfört i föreningen, vänligen se alternativa planritningar. I matsalen finner ni bostadens balkong som vetter ut mot fantastisk grönskande innergård med bästa möjliga soltimmar avskilt från övriga balkonggrannar. Praktiskt utrustat kök med rediga arbetsytor samt fönster ut mot föreningens ljuvliga innergård.

Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i form av platsbyggda garderober och det ingår även ett förråd i avgiften.

Läget är det bästa tänkbara på lugna Heimdalsgatan. Ni bor ett stenkast ifrån Odenplan med dess kommunikationer och övrigt utbud i form av mataffärer, butiker och rörelse men samtidigt skyddat från stadens brus.

Brf Heimdal 50 är en äkta förening som äger marken samt innehar en mycket låg belåningsgrad. I föreningen finns det 11 st bostadsrätter samt en innergård utöver det vanliga med plats för sittgrupp, grill och vacker grönska. Huset är även utrustat med hiss.

Med Vasastans rika utbud av restauranger och all upptänklig service precis utanför porten är det svårt att inte längta hem. Några, av många, smultronställen i det absoluta närområdet är populära brunchrestaurangen Greasy Spoon, Michelinbelönade Sushi Sho, gourmetrestaurangen Lilla Ego samt den ytterst mysiga och populära kvarterskrogen Café Facil. Ni finner även omtalade kvarterskrogar som Tranan samt vinbaren Grus-Grus med några få promenadsteg bort!

Odenplan har du cirka 2 minut från porten och kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara! Direkt tillgång till tunnelbana, citybussar, pendeltåg och flygbussar. Åker du istället bil tar du gatan ner till Sveavägen, för att sedan skippa den värsta stadstrafiken och istället smidigt ansluta till valfri motorled.

Trots storstadspulsen är fågelsång, vatten och gröna ängar aldrig långt borta. Hagaparken och den vackra Brunnsviken finns på promenadavstånd. Där kan man koppla av från storstadens larm och njuta av rogivande promenader. På sommaren finns det en fin badplats i viken. På vintern passar Brunnsviken perfekt för en utflykt med långfärdsskridskorna. Flera andra grönområden, såsom Vanadislunden och Vasaparken, finns på nära håll men även massvis av lekplatser. Det finns även gott om välresumerade skolor och förskolor i direkt närhet

Varmt välkommen hem till ett hem att trivas i!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL: Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter samt platsbyggd förvaring. Hallen öppnar sedan upp mot övriga bostaden samt bjuder på härligt ljusinsläpp.

MASTER BEDROOM: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord, nattbord samt övrig möblering om så önskas. Förvaring finner ni i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar. Fönster vetter ut mot föreningens lummiga innergård och ligger insynsskyddat. På golvet finner ni mörkbetsade furutiljor och väggarna går i ljus ton.

KÖK: Praktiskt kök med rediga arbetsytor vilket bjuder in hela familjen till matlagningen. I köket finner ni diskmaskin, kyl & frys, spis samt ugn. Bänkskivan består av massivt trä och stänkskyddat går i vitt kakel. Fönster ut mot föreningens innergård vilket även bjuder in till möjligheten att göra detta rum till ytterligare ett sovrum om så önskas. Furutiljor i original och väggarna går i ljus ton.

INRE HALL: Invid badrummet finner ni en inre hall med ytterligare plats för avhägning/förvaring. Här ryms det även mindre möblering om så önskas.

BADRUM: Helkaklat badrum utrustat med handfat, vägghängt toalett, dusch , badkar samt tvättmaskin. Skulle behovet av en torktumlare infinna sig ryms även detta med enkelhet. Förvaringsmöjligheterna finner ni i vägghängt spegelskåp samt kommod. I taket finner ni spotlights och kaklet går i vitt samt grått.

GÄST-WC: Gästtoalett utrustad med toalettstol samt handfat. Handfatet är charmigt integrerat framför gröna mosaikplattor.

MATSAL: Det första som slår en när man stiger in i matsalen är den generösa takhöjden som i kombination med balkongdörrarna bjuder på ett harmoniskt ljus utöver det vanliga! Balkongen vetter i bästa solläge fritt från insyn med föreningens vackra undergård nedantill. Denna yta blir bokstavligt talat ett extra rum under årets varmare månader. I matsalen får ni med enkelhet plats med ett större matbord samt övrig möblering om så önskas. Skulle behovet av ytterligare ett sovrum infinna sig och man väljer att göra om det nuvarande köket till sovrum finns det möjlighet att ha ett kök i detta rum, detta är sedan tidigare gjort i föreningen. I matsalen finner ni även en av tre kakelugnar. På golvet finner ni mörkbetsade furutiljor i original och väggarna går i ljus ton.

SOVRUM: Spatiöst sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring samt skrivbord. Även i detta rum finner ni platsbyggd förvaring bakom platsbyggda skjutdörrar. Rummets fönster vetter ut mot föreningens lummiga innergård vilket bjuder in till en härlig sovrums-miljö. Här finner ni ytterligare en kakelugn.

VARDAGSRUM: Lättmöblerat vardagsrum med gott om yta för diverse favoritmöbler att ta plats på. Här får ni plats med soffgrupp, tillhörande TV-möbler samt övrig möblering om så önskas. I vardagsrummets ena hörn finner ni ytterligare en majestätisk kakelugn. Stort spröjsat fönster med speglade karmar och djupa fönsternischer. Utanför fönstret finns en lugnt trafikerad parkeringsgata. På golvet återfinner ni de mörkbetsade furutiljorna i original och väggarna går i ljus ton.

SOVRUM/KONTOR: Sovrum eller kontor med yta för säng, integrerat skrivbord samt ytterligare förvaring om så skulle behövas. Även detta fönster vetter ut mot Heimdalsgatan vilket även de bjuder in till en härlig kontors/sovrums-miljö.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: ca 103 kvm
Lägenhetsnummer: 00005
Byggnadsår: 1907
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja. Det finns en hiss med plats för t ex barnvagn.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Det ingår ett förråd i avgiften beläget i källaren.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Bostaden är registrerad som en 4 rok i bostadsrättsföreningens uppgifter.
Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av stor betydelse för köp bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Byggnadssätt

Kommentar: Fastigheten på Heimdalsgatan 5 i Vasastan är en vacker och välbevarad byggnad uppförd i början på 1900-talet. Här ryms 11 lägenheter på fyra våningsplan.

Tv/Internetanslutning

Comhem.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0967000
Andel av månadsavgift: 9,73058
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Brf Heimdal 50 är en äkta bostadsrättsförening som består av 11 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt äger marken. Ekonomin i föreningen är mycket god och de har per dagens datum endast 1040 kr/kvm i belåning.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Heimdal 50
Kommun: Stockholm
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1997 -Yttre underhåll
1998 - Nytt golv i föreningslokalen
2000 - Gårdsrenovering
2002 - Ny undercentral
2004 - Ombyggnad soprum
2005 - Byte stamventil
2009 - Fasadrenovering
2011 - Värmesystem uppdateras
2016 - OVK genomförd
2017 - Målning av fönster
2017 - Flytt av hissmotor
2020 - Renovering av trapphus
Kommande renoveringar: 2021 - Stamkontroll samt stamspolning hösten 2021.
2022 - OVK
2023 - Möjlig ny värmecentral

Gemensamma utrymmen

- Fantastisk innergård med grönska och vacker damm. Här finns det även sittplatser samt grillmöjligheter
- Tvättstuga
- Cykelrum/barnvagnsförråd
- Föreningslokal

Parkering

Det råder boendeparkering i området, för vidare information vänligen se stockholmstad.se/parkering.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 529 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 169 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-03-10

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta & område

Heimdalsgatan 5, 2 tr, Stockholm

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning