Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 2 800 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   3/10
 • 11:00-11:30
  Öppen visning  
 • Boka
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare
Nacka

Edinsvägen 5

Pris (Utgångspris): 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 2 800 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   3/10
 • 11:00-11:30
  Öppen visning  
 • Boka
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare

Varmt välkomna till Edinsvägen 5!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 1,5, varav 1 sovrum
 • Boarea: ca 42,5 kvm
 • Lägenhetsnummer: 00102
 • Byggnadsår: 1960
 • Månadsavgift: 2 800 kr
 • Driftkostnad: 469 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 2 av 2

Högst upp i huset finner du denna välplanerade lägenhet på en populär adress med närhet till allt!

Ta nu chansen att förvärva denna bostad med fina materialval, modernt kök och ett nytt badrum som stambytts av föreningen under 2020. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och där du även får plats med matplats och större soffgrupp. Här har också säljaren valt att optimera bostadens ytor och monterat in en hel garderobsvägg som ger stora förvaringsmöjligheter!
Köket är stilrent med gott om förvaring. Sovrummet med stora fönster har plats för säng och möblemang för den som önskar.

I närheten finns det mesta du kan önska dig i form av goda kommunikationer samt brett serviceutbud. I Ektorp centrum finns bl. a. matbutiker, det populära konditoriet Gateau och Nordic Wellness. Med bussar som går i strid ström dygnets alla vakna timmar tar du dig från Ektorp centrum till Slussen på 15-20 minuter. Runt knuten ligger naturskyddsområdet Nyckelviken som med motionsspår och klippor vid havet bjuder på vackra naturupplevelser året runt. Också närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och populär badplats.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Vitmålade väggar, snyggt golv i ekparkett samt infälld belysning i form av spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp såväl som övrig möblering. De stora fönsterpartierna med låg bröstning skänker ett härligt ljus som bidrar till att skapa ett mycket trivsam känsla i vardagsrummet. Vitmålade väggar och snyggt golv i ekparkett.

KÖK
Snyggt och stilrent kök med en lantlig touch. Köket är mycket välplanerat och erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor med vita fronter och vita stommar. Stilrent vitt kakel ovan väl tilltagna arbetsytor i massiv ek. Precis som i hallen finns här infällda spotlights som ger god belysning. Kökets maskinella utrustning består av integrerad kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

SOVRUM
Väldisponerat sovrum med härligt ljusinsläpp från ett insynsfritt fönster som överblickar den lummiga gården. Vitmålade väggar, snyggt golv i ekparkett samt infälld belysning i form utav spotlights i taket.

BADRUM
Stilrent badrum med snyggt vitt kakel på väggarna samt klinkergolv med värme. Badrummet är dessutom utrustat med en inglasad duschhörna, handfat med överskåp, handukstork, indraget för tvättmaskin. Stambytt av föreningen under 2020.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

RENOVERINGAR/FÖRBÄTTRINGAR
2020 - Nytt badrum, stambytt av föreningen
2017 - Garderobsvägg i vardagsrum

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5, varav 1 sovrum, möjlighet till 1 sovrum
Boarea: ca 42,5 kvm
Lägenhetsnummer: 00102
Pris (Utgångspris): 1 695 000 kr
Byggnadsår: 1960
Driftkostnad: 469 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0079000
Andel av månadsavgift: 0,77239%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

BRF Skogshöjden består av 106 lägenheter och en lokal fördelade på två byggnader, en större med 10 våningar och en mindre med 2/4 våningar och byggdes 1959-1960. Brf Skogshöjden utgörs av port 1, 3 och 5 på Edinsvägen i Nacka. Lägenheterna utgörs främst av 1:or och 4:or, men det finns även ett antal 2:or och en 5:a. Bostadsrättsföreningen bildades 2001. Samtliga hus är uppvärmda med vattenburen golvvärme. Mellan de två byggnaderna finns det en gård med grillplats, klätterställning, sandlåda och gungor. Vidare finns det i föreningen tvättstugor, cykel-, barnvagns- och vindsförråd, grovsoprum och en gästlägenhet.

Månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, TV-kanaler och bredband via Comhem. För information om analogt basutbud besök comhem.se alternativt kontakta deras kundtjänst. Paketet ”Medium 8 Favoriter” ingår vilket innebär att du får välja till ytterligare 8 valfria digitala kanaler. Bredbandshastigheten är för närvarande 50 Mbit/sek, mot tillägg så kan den höjas till 250 Mbit/sek.
Inga planerade avgiftshöjningar 2021 (kontrollerat med styrelsen 2021-02-23)

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns det tvättstuga i båda byggnaderna (Sedan november 2020 är samtliga fyra tvättmaskiner i Edinsvägen 1-3 utbytta), cykel- och barnvagnsförråd samt en gästlägenhet (Edinsvägen 5 - Kostnad per dygn 200 kronor). På föreningens hemsida finns mer information samt bilder på dessa utrymmen.

Andrahandsuthyrning
Uthyrning av hela lägenheten förutsätter styrelsens eller hyresnämndens medgivande. Giltigt skäl är för studier eller arbete på annan ort, och beviljas för max ett år. Kontakta styrelsen skriftligen och i god tid. I enlighet med föreningens stadgar tas en avgift ut på 10% av prisbasbelopp/år för varje andrahandsuthyrning. På föreningens hemsida kan du ladda ner en blankett för ansökan om tillstånd för andrahandsupplåtelse:

Parkering
Föreningen har 36 parkeringsplatser, 27 kallgarage och 10 varmgarage, alla belägna på norra sidan av den större byggnaden. Dessutom finns det två gästparkeringsplatser som får användas av besökande till boende i föreningen. Är du intresserad av att hyra någon av dessa kan du skicka ett mejl till info@skogshojden.se. I dagsläget så finns det lediga platser på parkering och i kallgarage. Varmgaraget har lång kötid. Kontrollerat med styrelsen 2019-07-17.

Priser:
P-plats utan el 170 kr/månaden
P-plats med el 300 kr/månaden
Kallgarage 400 kr/månaden
Varmgarage 700 kr/månaden
Varmgarage mc/moped 170 kr/månaden

Det finns tre platser för gästparkering. En plats finns vid Brings lokaler, och två på kortsidan av parkeringsplatsen bakom den stora byggnaden. Kontakta någon i styrelsen för parkeringstillstånd. Tillstånd kan ges för upp till en vecka.


Utförda renoveringar
2008 Installerades fjärrvärme
2009 Spolades stammarna och ny sopanläggning installerades
2010 Målades trapphus och tvättstugor om
2011 Målades taket om samt renoverades och nya gungor anskaffades till lekplatsen
2012 Ny klätterställning och ny belysning installerades utomhus och i tvättstugor
2013 Fasaden renoverats och fläktsystemen har gåtts igenom
2015 Upprustning av den gemensamma grillplatsen
2016-2017 Fönsterbyte
2018 Utbyte av belysning parkeringsplats
2018 Målning av garage
2018 Målning av trappuppgång
2018 Underhåll lekpark
2020/21 Stambyte av badrum

Kommande renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2035. Detaljerad information angående planen finns att läsa på årsredovisningen.

Parkeringen på baksidan planeras att åtgärdas efter stambytet. I övrigt finns föreningens underhållsplan bifogad.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Skogshöjden i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1208
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 695 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

2 800 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Föreningen erbjuder via ComHem ett basutbud av TV-kanaler och Internet som ingår i avgiften.

Driftkostnader

469 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 169 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 84 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 110 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-02-03

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Planritning

Karta & område

Edinsvägen 5, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 2800 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

3
okt
Öppen visning
Sön 11:00-11:30
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning