Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 780 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Mathilda Tuvenäs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mathilda Tuvenäs
Franchisetagare, Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Varberg

Trädlyckevägen 66

Månadsavgift: 2 780 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Mathilda Tuvenäs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mathilda Tuvenäs
Franchisetagare, Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt yteffektiv och fint renoverad bostadsrätt!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1,5, varav 1 sovrum
  • Boarea: 44 kvm
  • Lägenhetsnummer: 8-3308-59734
  • Byggnadsår: 1970/1971
  • Månadsavgift: 2 780 kr
  • Driftkostnad: 326 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 3
  • Hiss: Nej

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt yteffektiv och fint renoverad bostadsrätt med allt ni kan tänkas önska er! Bostaden som är belägen i markplan har löpande renoverats med både nytt kök, badrum och uppfräschade ytskikt. Allrummet är idag avdelat med en vägg för att skapa en avskild sovalkov och gör att denna bostad utan tvekan kan ses som en 1,5:a. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är det generösa och inglasade uterummet där ni kan njuta av härliga stunder. Balkongen fyller sin funktion som extrarum större delen av året och här avnjuts morgon- och förmiddagssolen som bäst. Läget gör att balkongen är behaglig att sitta på även när solen lyser som starkast i väst.

Detta är ett centralt beläget boende bara ett stenkast från allt vad Varbergs centrum har att erbjuda. Med cykel nås stadskärnan på knappt 5 minuter och här finns ett brett utbud av restauranger samt nöjes-och shoppingstråk. Alldeles runt knuten finns också idrottsanläggningar, simhall, motionsslingor och fina strövområden som skapar fina förutsättningar till ett varierat och aktivt friluftsliv. I lägenhetens månadsavgift ingår värme, vatten, fibertjänster och bostadsrättstillägg.

Välkomna med er visningsanmälan!

Om Bostaden

Beskrivning

Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder. Förvaring i två garderober.

Direkt till vänster som hallen finns lägenhetens kök som renoverades 2017. Köket har vit inredning och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. I köket finns ryms en matplats för 4 personer.

Till höger om hallen finns lägenhetens helkaklade badrum som renoverades 2016. Här finns wc, tvättställ, dusch samt handdukstork. Badrummet är utrustat med golvvärme (el).

Rymligt allrum med laminatgolv och gott om plats för soffa med tillhörande möbler. Utgång till lägenhetens stora inglasade uterum som fyller sin funktion som extrarum större delen av året. Här avnjuts morgon- och förmiddagssolen som bäst och uterummet är behaglig att sitta på även när solen lyser som starkast i väster. Här finns plats för både lounge-och matgrupp.

Sovrum/sovalkov med plats för dubbelsäng.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5, varav 1 sovrum
Boarea: 44 kvm
Lägenhetsnummer: 8-3308-59734
Byggnadsår: 1970/1971
Driftkostnad: 326 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 3
Hiss: Nej
Tillträde: Feb/mars 2023

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
I lägenhetsförteckningen från föreningen benämns bostadsrätten som 1 rok.

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett kollektivt medieavtal med Telia där alla medlemmar erhåller följande via fiber: digital-tv med tillhörande digitalbox och router (paketet lagom), bredbandstelefoni, bredband (hastighet 250/100). Avgiften för varje lägenhet blir 241kr/mån och ligger som en synlig punkt på avgiftsavin.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Varberg
Område: Varberg Centralt

Omgivning

Varbergs stads givna fördel är självklart närheten till havet med salta bad och frisk havsluft. Varbergs strandpromenad sträcker sig längs havet från Varbergs fästning till Apelviken och erbjuder fantastiska promenadstråk. Från Varbergs centrala delar har man gång- och cykelavstånd till järnvägsstation, busshållplatser, apotek, läkarmottagningar samt shopping- och nöjesstråk. Varbergs torg erbjuder torghandel ett par dagar i veckan.

Skolor och barnomsorg
Flertalet för- och grundskolor finns i Varbergs centrala delar. Här finns också gymnasieskolan Peder Skrivares skola som erbjuder ett rikt utbud av utbildningar och inriktningar.

Kommunikation
Varbergs järnvägsstation är belägen mitt i centrala Varberg. Härifrån finns goda tågförbindelser till Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Gott om bussförbindelser inom hela Varbergs kommun. Hela orten har ett fantastiskt utbud av cykelvägar vilket gör cykeln till det självklara transportmedlet för många Varbergare.

Natur och fritid
Ortens närhet till havet är i det närmaste unik och Varberg anses av många vara en av Sveriges främsta bad- och kurorter. Längs havet sträcker sig Varbergs strandpromenad från Varbergs fästning, mot Varbergs Kusthotell och sedan vidare mot Apelviken. I de centrala delarna finns flertalet upplysta motionsspår, idrottsanläggningar och föreningar som ger goda frilufts- och motionsmöjligheter.

Affärer och restaurang
Varbergs stad erbjuder ett rikt utbud av affärer och restauranger.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,18856
Andel av insats: 0,18856
Andel av månadsavgift: 0,18856
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

137 998 kr
Uppgiften baseras på på 2021 års årsredovisning. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Trädlyckan 59 som bebyggdes 1970/1971. Föreningen innehar 322 st lägenheter, 30 st lokaler, 208 st parkeringsplatser samt 130 st garageplatser.

Det kostar 500 kronor/köpare som en andel i HSB Göta. Denna återbetalas vid försäljning. Medlemsavgiften är 300 kronor/helår och per medlem. Vid halvår 150 kronor/medlem. Denna betalas en gång, sedan står föreningen för den årliga medlemsavgiften så länge du står som ägare på bostadsrätten.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Trädlyckan
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 902
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Varberg
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Föreningen har gemensamma utrymmen så som bastu, samlingslokal, gästrum, gym och bordtennislokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Tvättstugor finns i varje hus.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 150 kr/mån och garageplats finns att hyra för 160-620kr/mån, separat kö tillämpas.
Det finns även besöksparkeringar i området. För mer info om de olika parkeringsplatser se föreningens hemsida: https://www.brftradlyckan.se/

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

2 780 kr
I avgiften ingår värme, vatten, fibertjänster samt bostadsrättstillägg.

Driftkostnader

326 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Driftkostnaderna är utifrån säljarens uppgifter och varierar beroende av förbrukning, avtal etc. Bostaden har av nuvarande ägare enbart använts som semesterbostad.

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 76 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 137 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 121 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-10-03
Besiktningsman: Malin Nilsson, Systeminstallation i Varberg AB

Inre reparationsfond

Summa: 6 236 kr
Beskrivning: Den inre reparationsfonden som följer med bostadsrätten kan användas till eventuell renovering i lägenheten.
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Planritning

Karta & område

Trädlyckevägen 66, Varberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2780 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Mathilda Tuvenäs

Franchisetagare, Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning