Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 495 000 kr
Månadsavgift: 4 737 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Lena Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Lena Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
Kungsbacka

Porfyrvägen 22

Pris (Utgångspris): 
3 495 000 kr
Månadsavgift: 4 737 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Lena Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Lena Andersson
Reg. Fastighetsmäklare

Modern och ljus gavellägenhet i Kolla Parkstad

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 67,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1101
  • Byggnadsår: 2018
  • Månadsavgift: 4 737 kr
  • Driftkostnad: 591 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2
  • Hiss: Nej

Söker du en modern trea i centrala Kungsbacka? Då ska du inte missa denna stilrena och ljusa gavellägenhet belägen på plan två i centrala Kolla Parkstad. Lägenheten erbjuder ett modernt kök och vardagsrum i en öppen planlösning och med fönster från två väderstreck, två generösa sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, tvätt och torkmaskin. Mysig balkong med utsikt över Kollaparken och minimal insyn samt två förråd. Ett toppenboende med promenadavstånd till Kungsbackas innerstad med både nöjen, kommunikationer, mataffärer och träning runt hörnet.

I attraktiva Kolla Parkstad bor du nära allt det som gör livet enkelt, bekvämt och behagligt. I området finner du bra service så som affärer (Coop Kolla Parkstad), pizzeria, skolor, förskola och vårdcentral. Bara en kort promenad längs med den vackra Kungsbackaån kommer du in till Kungsbackas innerstad och till allt vad denna trevliga småstad erbjuder. I närheten ligger också Willys, Coop, Nordic Wellness och Kungsbackas nya badhus samt Kungsbackaskogen med el- och motionsslinga. Ett toppenboende för dig som vill bo både bekvämt, centralt och nära till allt.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare för mer information.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Grått klinkergolv och skjutdörrsgarderober med spegelglas gör hallen både praktisk och snygg. Här finns gott om plats för ytterkläderna och möblemang om så önskas.

KÖK
Vitt, stilrent Marbodalkök och fina bänkskivor i ek som blir en mjuk kontrast mot skåpsluckorna och det vita kaklet. Köket går i vinkel och ovanför diskhon sitter ett gavelfönster som ger extra ljusinsläpp samt gör disken lite roligare. gör det roligare. Utrustningen består av kyl och frys i full höjd, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn, spishäll och fläkt. Alla av märket Siemens och i rostfri design.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket och matplatsen ligger vardagsrummet. Här finns gott om plats till soffgruppen och tillhörande bord tillsammans med media. Stora fönsterpartier och balkongdörr i glas ger ett generöst ljusinsläpp och utgång till balkongen. Balkongen ligger med utsikt över den stora Kollaparken och de fina planteringarna och promenadvägarna åt andra hållet. Här sitter du gärna och njuter under de varma sommarmånaderna. På var sin sida om balkongen finns kallförråd för extra förvaring.

SOVRUM 1
Det första sovrummet ligger direkt till vänster om hallen. Här får du med fördel in både säng och skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter finns i två garderober.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum har plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord och övrigt möblemang. Gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Helkaklat badrum i färgerna vitt och grått inrymmer såväl tvättmaskin och torktumlare som god förvaring och arbetsbänk. Här finns vikbara duschväggar i glas, handfat med kommod, spegel och wc.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 67,5 kvm
Lägenhetsnummer: 1101
Pris (Utgångspris): 3 495 000 kr
Byggnadsår: 2018
Driftkostnad: 591 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till Telia Triple Play med TV-paket (basutbud) och bredband via fiber och ip-telefoni (100/10 Mbit/s). Abonnemangskostnaden ingår i medlemsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Bostäderna är anslutna till fjärrvärmenätet. Ventilationen är av FTX; från - och tilluftsventilation med återvinning. FTX-systemet tar tillvara på värmeenergin i den förbrukade ventilationsluften.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,90220
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

798 158 kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är baserad på senast tillgängliga årsredovisning 2021. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Brf Seglet
Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Kungsbacka-Kolla 5:140 och Kungsbacka Kolla 5:26 vilka förvärvades 2016-11-09 bebyggdes av Veidekke Bostad AB och färdigställdes år 2018 och har värdeår 2018. På fastigheterna finns 3 flerbostadshus och 3 parhus. Föreningen har 37 bostadsrätter om totalt 2 324 kvm. Till varje lägenhet hör ett kallförråd och parhus har förråd i anslutning till carport. Dessutom finns cykel- och barnvagnsförråd.

Fastigheten är försäkrad hos Trygg Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen och tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare.

Seglet har ritats av Liljewall Arkitekter som lyckats skapa ett tilltalande, socialt kvarter helt i trä och med enkelhet som ledstjärna. Klassiska färger som faluröd, ljusgrått och vitt bryter av fint mot den gemensamma gården och spaljéväxterna på flerbostadshusen. Seglet byggs helt enligt Svanen

Gatuadresser
Lägenheter: Porfyrvägen 20, 21, 22 och
Parhus: Malakitvägen 2, 4, 6 och 8, Bärnstensvägen 42 och 44.
434 51 Kungsbacka

Fastighetsbeteckning
Kungsbacka Kolla 5:140 och Kungsbacka Kolla 5:26

Allmänt

Föreningens namn: Brf Seglet
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Kungsbacka
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Underhållsplan finns.
2021 Obligatorisk ventilationskontroll, OVK
2021 Garantireparationer av ventilationsaggregat och badrumskommoder.
Kommande renoveringar: 2022 Inga särskilda underhålls åtgärder planeras under kommande år. Underhållsplan finns.

Gemensamma utrymmen

Cykel- och barnvagnsrum samt miljörum för källsortering

Parkering

Föreningen förfogar över 14 stycken parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 400 kr/månad. I dagsläget finns det inga lediga platser, dock kortare kö. Med boendekort är det möjligt att parkera på gatorna i området och på övriga kommunala parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Månadsavgiften som nämns i bostadsbeskrivningen är den nya avgiften för år 2023.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 312 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 737 kr
I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg
I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och digital-TV via Telia.
Varje bostad har individuell mätning av varmvatten, kostnad för verklig förbrukning regleras retroaktivt efterföljande månad.

Driftkostnader

591 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Driftkostnaden är baserad på säljarens faktiska kostnader men kan variera beroende på förbrukning och avtal.

Fördelas enligt följande

El: 397 kr
Försäkring: 194 kr
Försäkringskommentar: Fastigheten är försäkrad hos Trygg Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen och tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 90 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 80 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-04-26
Besiktningsman: Magnus Törnman
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritning

Karta & område

Porfyrvägen 22, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4737 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Lena Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning