Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 302 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Camilla Möllerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk
Kungsbacka

Dioritvägen 1

Månadsavgift: 5 302 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Camilla Möllerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk

Marklägenhet med stor uteplats i populära Kolla Parkstad centralt i Kungsbacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 88 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1-1004
  • Byggnadsår: 2018-2019
  • Månadsavgift: 5 302 kr
  • Driftkostnad: 363 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 2

Mycket populärt och bekvämt boende Centralt i Kungsbacka i Kolla Parkstad! Här finns allt man önskar sig - stor uteplats, två toaletter, walk in closet och tre förråd - sällan finns en sådan perfekt lägenhet!

Bekvämligheten är påtaglig med för- och grundskola, affärer, vårdcentral samt mycket fina promenadstråk längs Kungsbacka ån alldeles intill eller varför inte en egen båtplats i Kungsbackaån som mynnar ut till fjorden - häftigt att bo i stan och ta båten till kusten med fantastiska havsbad och öar, utan att använda bilen!

Otroligt fin lägenhet med en riktig bra planlösning. Allt är mycket väl genomtänkt med bl.a. två toaletter, ett stort helkaklat badrum med dusch och en toalett med riktig bra klädvårdsdel med bl.a. tvättmaskin och torktumlare, stor avlastningsbänk och bra förvaringsskåp ovanför. Perfekt planerat med tre bra sovrum, ingen som ligger direkt vägg i vägg utan alla separerade från varandra med mycket bra garderobslösningar. Dessutom finns en riktig walk in closet, snyggt inrett med fin belysning. Köket som är något separerat från vardagsrum ger stora härliga ytor att arbeta vid på den riktigt snygga kompositbänken som höjer upp köksinredningen tillsammans med det fasade kaklet avsevärt - ett riktigt bra val man gjort. Här finns gott om skåpsutrymmen att fylla och en bra maskinstandard som varmluftsugn, induktionshäll med inbyggd fläkt, integrerad diskmaskin, hel kyl och frys. Ett riktigt stilrent och snyggt kök! Matplatsen som vi har intill rymmer med lätthet ett större matbord, ligger i en öppen planlösning med det stora vardagsrummet. Här får man riktig fin sol från de stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen och den stora träaltanen. Uteplatsen och träaltanen har ett fantastisk söderläge med sol från morgon till kväll. Här finns det gott om plats till både loungegrupp och matgrupp som dessutom ligger delvis under tak och med den täta häcken ger ett privat och insynsskyddat läge.

Ägarna har verkligen med omsorg valt den mjuka och fina färgsättning och tapetseringen till lägenheten - helt klart en fröjd för ögat! Även detaljer som extra spotlights under överskåpen i kök och i badrum har man inte snålat med. Inte nog med detta utan här finns även gott om förvaringsutrymmen och bra möjligheter till parkeringsplatser intill.

Kolla Parkstad har något för alla och gör vardagen betydligt enklare för dem som vill få ett bekvämt boende och bekvämare liv med mer tid för familjen och aktiviteter. I området finns härliga grönområden där man kan strosa runt och bara avnjuta naturen. Det finns flertalet lekplatser, fotbollsplan och basketplan. Endast ett par stenkast bort finner vi både för- och grundskola. Området ansluter till Kungsbacka skogen med elljusspår och på en 15 minuters promenad längs den vackra Kungsbacka ån når vi Kungsbackas hjärta, charmiga innerstaden! För den som föredrar kollektiv transport finns busshållplats inom någon minut som tar dig till Kungsbacka station på ca 5 min. Från Kungsbacka station avgår pendeln som smidigt tar dig till Göteborg på ca 25 min eller varför inte pendla söderut ända till Köpenhamn med ett och samma tåg.

Hjärtligt välkomna till Kungsbackas nya populära stadsdel Kolla Parkstad!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 88 kvm
Lägenhetsnummer: 1-1004
Byggnadsår: 2018-2019
Driftkostnad: 363 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: 35 lägenheter i flerostadshus om två våningsplan.
6 st radhuslägenheter i radhuslänga.

Tv/Internetanslutning

Telia genom Telia Triple play med TV, bredband och Telefoni med basutbud ingår i månadsavgiften.
Nätverket är framdraget till alla rum. I vardagsrummet ligger anslutningen bakom TV för sladdlös installation.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning sker genom fjärrvärme.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Om föreningen

Föreningens fastighet byggdes 2018 - 2019 av Veidekke Bostad AB och innehåller 35 lägenheter och 6 st radhus i en länga. Lägenheterna är fördelade till 14 st 1 rok, 15 st 2 rok, 4 st, 3 rok, 2 st 4 rok och 6 st 5 rok (radhus längan). Föreningen registrerades 2016, stadgarna registrerades 2016 och ekonomiska planen registrerades 2018.

Föreningen har inhandlat fastighetsservicen dvs. fastighetskötselen av Kungsrikets Fastighetsservice AB och den ekonomiska förvaltningen sker genom Simpleko AB en del av Riksbyggen. Föreningen har tecknat avtal med Telia med Telia Triple Play med basutbud vad gäller TV, bredband och telefoni (abonnemangsdelen).

Föreningens flerfamiljshus har separat mätning av faktisk förbrukning av varmvatten och hushållsel. Kostnaden aviseras kvartalsvis i efterskott och betalas i samband med månadsavgiften för januari, april, juli och oktober.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Kvarter 10
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1004
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Kungsbacka
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Lägenheten har tre lägenhetsförråd till lägenheten varav ett större som är isolerat.
Finns gemensamt cykelförråd på innergården,

Parkering

Föreningen innehar 14 st parkeringsplatser mot avgift, detta ombesörjs genom ett kösystem.
Finns boendekort att tillgå genom Kungsbacka kommun. Månadsavgiften för boendekort är 200 kr / månad.
Finns gott om platser för boendeparkering och för gästplatser.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga kända avgiftshöjningar.

Övrigt

I Kolla Parkstad bor du nära allt det som gör livet enkelt, bekvämt, behagligt och tryggt. Natur, service, grönskande parker, stora lekplatser och goda kommunikationer blir en del av din vardag. Närmaste mataffär Coop inom ett par hundra meter. Inom området finns även flera förskolor, Kollaskolan - grundskola från F-9, vårdcentral och mycket mer.

Centralt beläget i Kungsbacka längs med den vackra Kungsbackaån med närheten till allt vad denna trevliga småstad erbjuder. Förutom områdets egna fördelar bor du intill Kungsbacka centrum med dess rika utbud av shopping, bio och flertalet restauranger. Det tar dig endast ca 15 minuter att promenera längs ån in till centrum.

Vid andra sidan ån finner vi ett första större affärscentrum, Inlags området med Coop och Willys, här finns även Blomsterlandet och apotek. Nybyggd simhall med möjlighet till rekreation av olika slag och en helt ny sport arena är på gång med både idrottshallar och ishall.

Runt Stora torget och Lindens torg finns flera trivsamma butiker, caféer och affärer. Allt som behövs finns inom räckhåll i Kungsbackas levande innerstad. Om detta inte skulle räcka finns även Kungsmässan med sina ca 90 butiker med både större och mindre kända varumärken. Hede Fashion Outlet området med flertalet outlettbutiker allt från kläder till möbler och livsmedel, ligger i de norra delarna av staden för ännu mer shopping.

Vill man ha havsbad så går det utmärkt att cykla både till Hanhals holme med fantastiska bad från både klippor som sandstrand eller till Onsala med flera fina badställen längs Onsalahalvön.

I närområdet finns det flera förskolor att välja mellan såsom Kolla Parkstads förskola, Kolla förskola samt Villa Emilia förskola. Har du lite större barn finns Kollaskolan som är en grundskola till och med 9:e klass.

För den båtintresserade finns möjlighet att skaffa sig en båtplats i Kungsbacka ån via Kungsbacka båtsällskap. Drömmen är nu sann med att kunna promenera till sin båt för att åka ut en dagstur på havet med fiske och härliga havsbad! I ån finns platser från 700 kr till 1650 kr och medlemsavgiften ligger för närvarande på 600 kr. I dagsläget är det ca 1 års kö till en fast båtplats men är man intresserad redan i år kan man kontakta båtplatsansvarig för att undersöka möjligheten till en andrahandsplats. Har man större båt ligger även Svinholmens marina lättillgängligt inom gång-/cykelavstånd.

Varmt välkomna till Kolla Parkstad!

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 207 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 302 kr
I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv
Kostnad för hushållsel och vatten är preliminärt beräknad och aviseras kvartalsvis i efterskott. Kostnaderna betalas i samband med månadsavgiften för januari, april, juli och oktober.

Driftkostnaderna är exkl försäkring. Tänk på att familjesammansättning samt vanor kan påverka driftkostnaderna.

Driftkostnader

363 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 253 kr
Varmvatten: 110 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 73 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 78 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-10-20
Besiktningsman: Michael Johansson, Ramböll Sverige AB.
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta & område

Dioritvägen 1, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Camilla Möllerström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning