Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
10 000 000 kr
Anmäl till visning
 • Söndag
   3/10
 • 10:30-11:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Tisdag
   5/10
 • 17:00-18:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Tommy Nordström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tommy Nordström
Reg. Fastighetsmäklare
Kungsbacka

Asserdalsvägen 54

Pris (Utgångspris): 
10 000 000 kr
Anmäl till visning
 • Söndag
   3/10
 • 10:30-11:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Tisdag
   5/10
 • 17:00-18:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Tommy Nordström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Tommy Nordström
Reg. Fastighetsmäklare

Egen uppvärmd pool, dubbelgarage, dubbelcarport, egen upplyst tennisbana, möjlighet till boxplats.

 • Typ: Villa, Friliggande Villa
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 188 kvm
 • Biarea: 40 kvm
 • Byggnadsår: 2012
 • Driftkostnad: 35 725 kr/år
 • Upplåtelseform: Äganderätt

Det är verkligen få fastigheter som uppfyller alla kriterier för att kallas ren och skär dröm men just Asserdalsvägen 54 kvalar in med hästlängder!

Huset som är ett Trivselhus har alla finesser man kan tänka sig, uppfördes 2013 och har förutom ett magnifikt hus även många stora plus att tillgå.
För den som är badsugen året runt finns såväl SPA-bad som en egen uppvärmd pool att tillgå med vackra vyer över ängarna. För den sportintresserade finns en helt egen tennisbana med belysning att tillgå.
Sist men inte minst finns ev. möjlighet till boxplats inom en kort promenad!

Vi välkomnas in i denna drömbostad med en stor och luftig hall med gott om utrymme för såväl ytterkläderna som för golfbagen. Golvet från Kährs med golvvärme är genomgående från hall till vardagsrum och följer samma lyxighet och standard som övriga fastigheten. Till vänster i hallen finns två sovrum bakom en snygg skjutdörr som är inglasad så man har sitt egna krypin och kan stänga om sig. De två rummen är perfekta för barnrum/gästrum eller varför inte ett trevligt hemma kontor. Till detta utrymme finns även ett snyggt badrum med allt vad man behöver, lyxigt att ha till gästerna eller barnen!

Huset hjärta är såklart vardagsrummet och köket i halvöppen planlösning med spotlights och högt till tak! Vardagsrummet är elegant och har gott om utrymme till den stora tv:en om så önskas eller mysfåtöljen framför den stora braskaminen som är i täljsten. Önskar man hellre titta ut över poolen eller hästhagarna har man en enastående utsikt från detta rum! Från detta rum når vi den härliga altanen via skjutdörrspartier. Altanen som erbjuder allt från SPA-bad till uppvärmd pool med automatisk poolcover är byggd i Bangqirai. Eller varför inte njuta av sitt favorit-tv program under markisen? Köket som håller lika hög kvalité kommer från Tibro, har en planlösning som får mästerkocken att drömma sig bort till trevliga tillställningar i goda vännerslag. Maskinella standarden är mycket hög med bl.a. vatten och is integrerat i kyl och frys. Mästerkocken drömmer sig säkert bort till trevliga tillställningar vid köksön med tillhörande häll och vask medans tillbehören tillagas. Väl inne i nästa del av huset finns en praktiskt tvättstuga med tillhörande klädkammare vägg i vägg. Från klädkammaren når vi även master bedroom med plats för allt man kan önska sig! Från master bedroom når man även det egna badrummet med både badkar och dusch samt fin utsikt från badkaret över poolanläggningen och ängarna.

I tillägg har alla rum mediauttag. Fastigheten är kopplad till fiber. Golven är från Kährs i hög kvalité, överljudsdon vilket medför mycket bra ljudisolering samt centraldammsugare.

Ett fantastiskt boende för den stora familjen som vill ha fina sällskapsutrymmen utvändigt som invändigt men även för den sportintresserade med bl.a. egen tennisbana eller varför inte för den bilintresserade med både dubbelgarage som dubbelcarport. Även fina möjligheter för den hästintresserade att ha nära till hands med ev. stallplats.

- Ett boende som bara måste upplevas på plats!

Varmt välkomna med intresseanmälan!

Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, Friliggande Villa
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 188 kvm
Biarea: 40 kvm
Pris (Utgångspris): 10 000 000 kr
Byggnadsår: 2012
Driftkostnad: 35 725 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Jordvärme med vattenburen golvvärme
Ålder: 2013

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerrutor
Takbeklädnad: Sadeltak, betongpannor på ett underlag av läkt, papp och råspont.
Ventilation: Mekanisk ventilation.
Jordat/ojordat: Jordat
Murstock kommentar: Braskamin täljsten

Tomt/balkong/uteplats

Fantastisk uteplats med såväl spa-bad som uppvärmd pool och tennisbana med belysning

Övriga byggnader

Tennisbana med egen belysning och domarstol

Parkering

Stor uppfart med plats för flertalet bilar samt dubbelgarage med klinkergolv och dubbelcarport

Tv/Internetanslutning

Fiber via openuniverse i alla rum

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA HJÄLMARED 19:12

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Hjälmared Ga:2
Kungsbacka Hjälmared Ga:12
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att behålla, använda och förnya jordvärmedledningar, se karta, aktbilaga ka1. - Jordvärme
Officialservitut: Rätt att behålla, använda, underhålla och förnya befintliga vatten- och avloppsledningar inom ett 4 meter brett område till hjälmared ga:12, se karta, aktbilaga ka1 - Vatten och avlopp
Officialservitut: Rätt att behålla, använda, underhålla och förnya befintlig väg, se karta, aktbilaga ka1. - Väg

Övrigt

Anneberg är ett gammalt stationssamhälle ca 6 kilometer från Kungsbacka. Detta mysiga område har goda pendelmöjligheter till både Göteborg och Kungsbacka som du enkelt når med tåg, bil eller buss. Anneberg är ett vackert område med både skog och natur för dig som gillar mer avskilt boende men även närhet till badplatser, lekparker och grannar till dig som vill ha lite mer fart i livet. Anneberg ligger dessutom i Kungsbackas utvecklingsområde vilket kommer att bidra till ett större serviceutbud som te.x. affärer, verksamheter och givetvis ett utökat bostadsbebyggande intill pendeltågstationen.

Idag finner du kiosk och pizzeria i närheten av pendeltågstationen och i samhället finner vi populära Älvsåkersskolan från F-9 med 3 förskolor, totalt 12 avdelningar. Större matbutiker hittar du ca 3 kilometer mot Kungsbacka. Där finns det både Willys, Lidl och Ica Maxi. Önskar du att åka åt andra hållet mot Lindome hittar du Ica Supermarket och Coop Nära. Är du sugen på lite shopping finns det stort utbud av butiker inne i Kungsbacka, på Kungsmässan och vid Hede Fashion Outlet med alt från livs och detaljhandel till gym, Nordic Wellness.

För barnfamiljer finns Älvsåkerskolan med klasser upp till högstadiet samt 3 förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet.

För de mer aktiva finns idrottsföreningen Rigor som kan erbjuda aktiviteter så som orientering, friidrott, skidor och mountainbike. För fotbollsälskare finns Dalavallen där Annebergs IF håller till.

Välkomna till Anneberg!

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

10 000 000 kr

Driftkostnader

35 725 kr/år
Årlig elförbrukning: 19817 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 29 725 kr
Samfällighet: 6 000 kr
Beskrivning: Driftkostnaderna är exkl försäkring. Tänk på att familjesammansättning samt vanor kan påverka driftkostnaderna.

Elkostnaden är schablon beräknad med 1,5 kr/kwh.

Taxering

Byggnad: 4 777 000 kr
Mark: 1 194 000 kr
Totalt: 5 971 000 kr
Taxeringsår: 2020
Taxeringsvärdet är: Ej fastställt
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Beskrivning: Taxeringen är idag baserat på att detta var en del av av en större gård som den fastighetsreglerats ifrån. Den är idag taxerad som 120-enhet men det är igång en ändring till 220-enhet vilket gör att taxeringsvärderna och typkoden kommer att ändras med stor sannolikhet vid nästa års taxering från befintligt. kontakta ansvarig mäklare för mer info.
Taxeringsvärdet är således ej fastställt.

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 8 605 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 94 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 48 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-06-21
Besiktningsman: Lars Kullenstien

Alla bilder

+ 29 Visa alla 35 bilder
 

Planritning

Karta & område

Asserdalsvägen 54, Kungsbacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Fastighetsskatt/-avgift + 0 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

3
okt
Anmälan krävs
Sön 10:30-11:30
Välj tid
5
okt
Anmälan krävs
Tis 17:00-18:00
Välj tid
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning