Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 760 kr/mån
Norrtälje

Grindvägen 2 S

Pris (Utgångspris): 
1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 760 kr/mån

Stilren 2:a om 62 kvm med stor balkong i populära Brf Gärdet!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 62 kvm
  • Lägenhetsnummer: 234
  • Månadsavgift: 3 760 kr
  • Driftkostnad: 443 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2

Välkommen till denna trevliga och funktionella 2:a i populära Grind. Lägenheten är i ett genomgående gott skick med ljusa väggar och parkettgolv. Stor balkong i optimalt sydvästläge med plats för både utemöbler och odlingshörna för t ex kökskryddor. Här bor man i välskötta Brf Gärdet med lugnt läge och flertalet bekvämligheter. Lägenheten fördelar sig om hall, ett rymligt sovrum med garderobsvägg, ett generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i bästa sydvästläge. Vidare bjuder bostaden en stor klädkammare som även kan nyttjas som t ex ett hemmakontor. Renoverat duschrum 2016 med helkaklade väggar och golvklinker med golvvärme, nedsänkt tak med infällda spotlights, handduksvärmare, tvättmaskin samt vikbara duschväggar i glas. Modernt kök med plats för matbord och med utsikt över den välskötta innergården med äppelträd. Digital-TV och Bredband med 250/250 mbit/s ingår i avgiften och via Telenor Stream kan du se hela basutbudet via appen genom smartphone/surfplatta varsomhelst i Europa.

Till lägenheten hör ett stort förråd (med el) och det ligger på samma plan precis vägg-i-vägg med lägenheten. Mycket praktiskt och bra!

Föreningen bjuder på en massa praktiska faciliteter så som rymliga tvättstugor, bastu, föreningslokal med pingisbord, sopsortering, separat cykelförråd, grillplats och lekplats. Och behöver du släpvagn så har föreningen en egen för dig som medlem att hyra. Här bor du även nära en Coop-butik, men om orken tryter någon dag så finns även pizzeria Arena alldeles i närheten och som har vunnit pris som "stans bästa pizzeria" flera år i rad.

Grind är ett lugnt och barnvänligt bostadsområde med förskolor, grundskolor, mataffär och restaurang. Det finns stora härliga gräsytor och grönområden med lekplatser, fotbollsplan, grusplan, cykelbanor, boulebanor, frisbeegolfbana och en spontanidrottsplats för multisport med konstgräsyta för fotboll, handboll, basket och innebandy. Längs med Norrtäljeviken går en trevlig strandpromenad från Grind in till centrum. Stadsbussen stannar på flertalet platser i Grind och tar dig till Norrtälje busstation på några minuter.

Välkommen till Grindvägen 2 S - ett hem och en förening att trivas i!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Entré via säkerhetsdörr till hall med golvklinker vid entrén och utöver det parkettgolv. Ljusa väggar.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob med skjutdörrar. Utsikt över innergård.

VARDAGSRUM
Ljusa väggar samt parkettgolv. Utgång till stor balkong i sydvästläge.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
Parkettgolv samt ljusa väggar.

KÖK
Fullt utrustat kök med nedsänkt diskho, keramikhäll (2017) samt köksfläkt. Inbyggd micro samt ugn i behaglig arbetshöjd. Integrerad diskmaskin (2020) och likaså kyl/frys (2017). Här har ägaren valt att ändra planlösningen och flytta kyl/frys och bygga in det och istället skapat plats i duschrummet för en egen tvättmaskin. Suveränt bra! Här finns plats för matbord och här har du utsikt över innergården.

DUSCHRUM
Renoverat duschrum 2016 med golvklinker samt helkaklade väggar. Handduksvärmare, wc, handfat i kommod, tvättmaskin (2017) samt vikbara duschväggar i glas. Här finns även ett vädringsfönster.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 62 kvm
Lägenhetsnummer: 234
Pris (Utgångspris): 1 695 000 kr
Driftkostnad: 443 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Norrtälje
Område: Norrtälje

Omgivning

Grind är ett lugnt och barnvänligt bostadsområde med förskolor, grundskolor, mataffär och restaurang. Det finns stora härliga gräsytor och strövområden med lekplatser, fotbollsplan, grusplan, cykelbanor, boulebanor, frisbeegolfbana och en spontanidrottsplats för multisport med konstgräsyta för fotboll, handboll, basket och innebandy. Längs med Norrtäljeviken går en trevlig strandpromenad från Grind in till centrum. Stadsbussen stannar på flertalet platser i Grind och tar dig till Norrtälje busstation på några minuter.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,118
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 230 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen innehar fastigheten Norrtälje Gärdet 1 fastigheten bebyggdes 1968 och består av 7 flerbostadshus med totalt 84 lägenheter.

Brf Gärdet har 7 hus, varav 4 med endast 2:or och 3 st med endast 3:or. Gård med lekplats, grillplats och boulebana.

Föreningen har två parkeringsytor, med gästparkering på bägge. Varje lägenhetsinnehavare har två "brickor" för gäster. Det finns även specialparkering (något större), 4 platser. Föreningen har även en släpvagn som går att hyra av föreningens medlemmar.

Hushållsel debiteras av bostadsrättsföreningen i efterhand en gång/kvartal. Den individuella elförbrukningen läses av en gång/kvartal och läggs på månadsavin.

Grillning med förstånd är tillåtet på lägenheternas balkonger och uteplatser.

Allmänt

Föreningens namn: Gärdet
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Norrtälje
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2003: Stamrenovering/Relining
2005: Balkonger renoverade
2008: Ny fasadpanel och tilläggsisolering, isolerat tak, nya lås på samtliga dörrar samt tvättstuga renoverad
2009: Trapphus målade
2010: Renovering av fasaden
2011:Utbyte av entrédörrar till trapphusen.
2013: Nya tak, samt bygge av cykelparkeringshus.
2015-2016: Nytt värmesystem, asfaltering av gästparkeringar, nya motorvärmare
Kommande renoveringar: Ny relining är det som står på tur.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett förråd i anslutning till lägenheten om ca 4,5 kvm.

Två tvättstugor i hus 2G och 2M samt en grovtvättstuga. Det finns gemensam samlingslokal, hobbyrum, enklare gym, bastu och dusch. Möjlighet finns att hyra föreningens lokal/kök (endast till medlemmar). Föreningslokalen passar väl vid såväl fest och kalas som övernattning för gäster. Den har allt från kök till sängar, samt kostnadsfritt WiFi och TV. Här finns även pingisbord och darttavla. Föreningens egna gym har även uppgraderats med roddmaskin och skivstång m.m.

Trevlig innergård med lekplats här finns även grillplats.

Föreningen har även så att man kan ställa sig i kö till extra förråd som finns i hus B och hus D.

Det finns två sophus för hushållssopor, möjlighet att källsortera. Ett på respektive parkering. En större återvinningsstation finns på Coop Nära’s parkeringsplats. Grovsopscontainer ställs upp två gånger per år på innergården. Det går också utmärkt att hyra föreningens släpkärra för att forsla bort grovsopor till återvinningsstation.

Frukter och bär på föreningens alla träd och buskar tillhör alla efter först-till-kvarn-principen.

Parkering

Bilplats 1: P-plats . Avgift 125 kr/mån.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 250 kr/mån, har strömuttag.

Föreningen har ett 50-tal parkeringsplatser, lediga platser finns. 2 st p-brickor i metall till gästparkeringen ska överlämnas till köparen i samband med överlåtelse.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftshöjningar. Kontrollerat senast per den 26 januari 2022.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 695 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 690 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 760 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
TV: Via Telenor (Basutbud om 17 kanaler ingår i avgiften), ej box.
Internet: Via Telenor (250/250mbit/s.) ingår i avgiften.

Driftkostnader

443 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 200 kr
Försäkring: 243 kr

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta & område

Grindvägen 2 S, Norrtälje

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3760 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

21
aug
Öppen visning
Sön 13:30-14:15
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ann-Sofie Demander

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning