Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Anne Danielsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anne Danielsson
Fastighetsmäklare
Torshälla

Lostigen 8B

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Anne Danielsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anne Danielsson
Fastighetsmäklare

Kanonhus i populära Roxnäs!

  • Typ: Villa, 1,5-plan
  • Rum: 7, varav 5 sovrum
  • Boarea: 194 kvm
  • Tomtarea: 1 493 kvm
  • Byggnadsår: 2008
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkommen till en mycket fin och välplanerad familjevilla i lugna och populära Roxnäs! Huset som är byggt 2008 erbjuder väl tilltagna ytor med hela 194 kvm bostad, fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum. Mycket fina sociala utrymmen på entréplan med öppen planlösning mellan matplats, lounge-del, kök och vardagsrum, samt även en härlig öppen altan på husets baksida. Här finns verkligen plats för trevligt umgänge men även en möjlighet till uppdelade aktiviteter tack vare ett rymligt allrum på över plan samt hela 5 sovrum på skilda håll i huset. Helkaklade badrum på båda våningsplanen, varav det ena har både dusch och badkar. Sprillans ny värmepump installerad. Här är det lätt att trivas och känna sig som hemma!

Även husets utemiljö är inbjudande och mycket prydlig och välskött. Förutom trädäcket intill huset så erbjuds här även ett stort härligt poolområde med rejäla ytor för solstolar samt även en skuggad del under tak. Trevlig trädgårdstomt med plana gräsytor. Praktiska utrymmen för bilar och prylar finns i den väl tilltagna dubbelcarporten med isolerat förråd. Den prydliga infarten med stensättning och asfalt har gott om utrymme och stensättningen fortsätter även på gångarna mot huset.

Huset är beläget längst in på en liten gata med ett lugnt och bra läge i ett populärt, modernt och barnvänligt villaområde. Området präglas av en blandad bebyggelse med fritidshus och villor och sitt Mälarnära läge. Här får man en känsla av att bo på landet men ändå med grannar nära utan att störas. Flera trevliga promenad- och motionsstråk i området och alldeles i närheten finns lekplats och fotbollsplan. Bara en liten bit bort ligger mysiga Wäsby Magasin med café, affärer och bageri. Även närhet till badplatser och golfbana samt restaurang/sjökrog nere i Mälarbaden. Bra kommunikationer med buss och cykelbana ett stenkast bort. Såväl Torshälla centrum med skolor och förskolor som Folkesta handelsplats med allehanda service nås på bara några minuter med bil och här finns även påfart till E20.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer

Om Bostaden

Beskrivning

Hela bostaden är i gott skick och känns ljus och fräsch. Ekparkettgolv, ljusa färgsättningar på väggarna. vita innerdörrar samt vita foder och lister. Gott om eluttag och nätverksuttag i rummen.

Entréplan:
Entré via farstukvist till en luftig hall med bred öppning in mot kök/matplats. Praktiskt klinkergolv i entrén och en bra avhängningsyta innanför ytterdörren.
Stora härliga sociala ytor om totalt nästan 40 kvm, med rejäl matplats som även rymmer en lounge-del om så önskas, i öppen planlösning med köksdelen. En braskamin vid matplats-/loungedelen blir en naturlig samlingspunkt för fördrinken innan middagen, eller en avkopplande stund efter arbets- och skoldag.
Köksdelen är fint planerad med köksinredning i klassiskt vitt längs två väggar och en köksö som binder ihop ytorna. Spishällen är placerad i köksön, diskbänk och diskmaskin finns längs ena sidan av köket, och fullstor kyl och frys, ugn/mikro samt en bra bänkyta finns längs den andra sidan.
En bred portal öppnar upp mot vardagsrummet som ligger innanför köksdelen. Rummet är väl tilltaget, ca 23 kvm, och har utgång till altandäcket.
Entréplan rymmer två sovrum, båda drygt 12 kvm stora och med förvaring i garderober.
Snyggt helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställskommod och handdukstork. Golvvärme.
Tvättstuga/groventré bakom köket, här finns tvättmaskin, torktumlare, diskho och städskåp. Här finns också värmepannan, varmvattenberedare samt elcentral och nätverkscentral.

Övre plan:
Trätrappa upp till övervåningen.
Öppet allrum om nästan 15 kvm, perfekt som "barnens allrum" eller tex. som en härlig läshörna.
Sovrum om hela 20 kvm, rummet går även att dela av för att skapa en klädkammare, eller skulle även kunna delas till två separata sovrum.
Övre plan rymmer ytterligare två sovrum om vardera 12 kvm.
Stort helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet har både badkar samt även dusch med vikväggar. Wc, bred tvättställskommod samt högskåp för förvaring.
Klädkammare vid den övre hallen.

Sammanfattning

Typ: Villa, 1,5-plan
Rum: 7, varav 5 sovrum
Boarea: 194 kvm
Tomtarea: 1 493 kvm
Byggnadsår: 2008
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Observera att den taxerade boarean är 122 kvm med biarea 72 kvm, där biarean avser övre plan dvs. den inredda "vindsvåningen".

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, med en extra varmvattenberedare

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Murstock: Skorsten av plåt
Allmän information: Mycket välbyggt och välskött Hjältevadshus från 2008. Krypgrundsavfuktare finns. Värmepump nyinstallerad 2021, IVT Vent 402 .

Tomt/balkong/uteplats

Stort trädäck på husets baksida, med utgång från vardagsrummet. Här finns gott om plats för en stor matgrupp, markis finns över en del av uteplatsen.
Stort poolområde med en härlig oval pool och ett väl tilltaget trädäck med gott om plats för solstolar och utemöbler. I ett av hörnen finns en takad lounge-del som ger härlig skugga under de varmaste dagarna.
Fin och lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor och prydliga stensatta gångar. En mur av sprängsten utgör avgränsningen upp mot poolområdet.

Övriga byggnader

Stort isolerat förråd i anslutning till carporten.
Trädgårdsbod.

Parkering

Mycket väl tilltagen uppfart, snyggt stensatt samt asfalterad. Rymlig dubbelcarport samt även en separat p-plats på en grusad yta vid infarten till tomten och även plats för flera bilar på uppfarten.

Allmänt

Län: Södermanland
Kommun: Eskilstuna
Område: Torshälla
Fastighetsbeteckning: ESKILSTUNA ROXNÄS 3:253

Planbestämmelser

Roxnäs, Detaljplan (Beslutsdatum: 19940414)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Roxnäs Ga:6
Samfällighet: ESKILSTUNA ROXNÄS S:2

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 349 kr.

Taxering

Byggnad: 2 427 000 kr
Mark: 591 000 kr
Totalt: 3 018 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2008
Standardpoäng: 36
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 142 500 kr.

Alla bilder

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Planritning

Karta & område

Lostigen 8B, Torshälla

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning