Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 4 903 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Selma Fazlic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Selma Fazlic
Fastighetsmäklare, Ekonom
Bagarmossen

Rusthållarvägen 179

Månadsavgift: 4 903 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Selma Fazlic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Selma Fazlic
Fastighetsmäklare, Ekonom

Välkommen att längta hem till drömfyran i härliga Bagarmossen!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 74 kvm
  • Lägenhetsnummer: 550
  • Byggnadsår: 1954
  • Månadsavgift: 4 903 kr
  • Driftkostnad: 500 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Nej

Välkommen till din spatiösa drömbostad där flödande ljus, lugna och jordnära färger samt högkvalitativ utrustning är ett genomgående tema från start till slut. Här bjuds det på bra sällskaps ytor, fina materialval samt mycket goda förvaringsmöjligheter. De vita väggarna, höga golvlisterna, takrosetterna och ljusinsläppet från fönstren skapar tillsammans med exklusiv vitlaserad fiskbensparkett en lugn och harmonisk atmosfär samt en stark trevnad så fort man kliver in i bostaden.

Med belägenheten intill Nackareservatet och Söderbysjön erbjuds det bästa från båda världar- naturens lugn alldeles runt hörnet samt Bagarmossen Centrums utbud och kommunikationer bara ett kort promenadavstånd från fastigheten. Bostaden är nyligen totalrenoverad, kök som badrum och ytskikt har noggrant handplockats för att skapa en sammanhållen och sober stil med jordnära färger på ett mycket smakfullt vis.

Välkommen in till Rusthållarvägen 179 och bostaden du gärna kallar för dit hem!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Genom den nya säkerhetsdörren tar du dig in i en välkomnande och smart hall med grått klinker på golv som övergår till vitlaserad fiskbensparkett som är genomgående i hela bostaden tillsammans med vitmålade väggar. Redan i hallen infinner sig den ljusa och lugna känslan som sedan följer genom hela bostaden. Hallen är precis lagom stor och rymmer det väsentliga i form av skohylla, upphängning av jackor samt förvaring bakom två inbyggda garderober med PAX-system.

BADRUM
I direktanslutning till hallen ligger bostadens exklusiva badrum som är helt nyrenoverat, väggarna kläs av vitt kakel och vitmålade väggar samt golvet av grått klinker med elektrisk golvvärme. Badrummet är utrustat med inbyggt badkar med samma vita kakel och duschvägg, hängande wc, ovalt handfat med vit kommod och bänkskiva i marmor, ovansittande upplyst spegelskåp, tvättpelare med tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (LG) samt vattenburen handdukstork. Här finns även spotlights i tak men även ett vädringsfönster som skapar bra ljusinsläpp.

KÖK
Bostaden fortsätter med hallen som leder in till de sociala ytorna, vardagsrummet och köket. Köket kommer härnäst, här ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt. Köket har genomgående kvalitativa rostfria vitvaror, varenda liten detalj såsom knoppar i mässing, marmorskiva och släta mattlackade luckor i ek är mycket smakfullt utvalt för att gå hand i hand med den jordnära atmosfär som råder i hemmet. Här finns plats för en mindre matplats i anslutning till vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, inbyggd kombinerad kyl och frys, integrerad ugn och mikrovågsugn, inbyggd fläkt och induktionshäll. Under skåpsluckorna finns ledbelysning för ett behagligt ljus.

VARDAGSRUM
Vidare i anslutning till köket finner man det ljusa vardagsrummet där ett härligt flödande ljus kommer ifrån fönsterpartierna. Här ryms soffa, bord och mediamöbel. Vardagsrummet bär på en mycket harmonisk och härlig känsla som gör att man mer än gärna spenderar mycket tid här. Från detta rum tar du dig ut till bostadens härliga balkong som vetter i söderläge och utan insyn där du kan avnjuta många soltimmar.

MASTER BEDROOM
Mysigt och rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Sovrummet rymmer mycket förvaring bakom ett flertal garderober (PAX-system) längs hela väggen. Vitlaserad fiskbensparkett och vitmålade väggar. Detta rum erbjuder även en fransk balkong som ger ett härligt ljusflöde till rummet.

SOVRUM 1 & 2
Två sovrum i anslutning till varandra med vardera fönster och plats för säng, garderober och annat valfritt möblemang. Vitlaserad fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 74 kvm
Lägenhetsnummer: 550
Byggnadsår: 1954
Driftkostnad: 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har avtal med Canal Digital. För ytterligare kanaler/tjänster får varje medlem/hyresgäst teckna individuellt avtal med leverantören. Bredband finns indraget i våra fastigheter och alla lägenheter är uppkopplade med en hastighet av minst 100/100 Mb/s.

Värme- och ventilationsanläggning

Husen värms upp av fjärrvärme med Fortum som leverantör. Lägenheternas ventilation sker via så kallat självdrag. Ventilationskontrollen (OVK) är godkänd 2017.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Omgivning

Suveränt centralt läge i närheten av Bagarmossens Centrum med bl a flera livsmedelsbutiker, torghandel, restaurang, café, bibliotek och blomsteraffär.

T-banans gröna linje tar dig snabbt till och från stan. Även bra bussförbindelser med nr 161 som tar dig från Bagarmossen till Älvsjö pendeltågsstation. Här finns även buss nr 163 som går från Kärrtorp via Fruängen bort till Bredäng för er som ska till T-banans röda linje.

Alldeles intill Bagarmossen finns populära Nackareservatet som erbjuder bland annat vandring (Sörmlandsleden), skidåkning, skridskoåkning, kanot, svamp- och bärplockning. Här finns trevliga promenadstråk längs badsjöarna Källtorpssjön och Söderbysjön samt elljusspår för den som vill jogga. I reservatet ligger även Hellasgårdens friluftsanläggning. För den som gillar golf finns Björkhagens Golfklubb.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,234265%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Föreningen bildades 2002. Fastigheterna är uppförda 1954 och omfattar 107 st lägenheter fördelade på 6 byggnader: Rusthållarvägen 159-191. Tio lägenheter upplåts med hyresrätt och de övriga som bostadsrätter enligt 2018 årsredovisning.

Föreningen äger inte marken som husen står på utan betalar en årlig tomträttsavgäld till Stockholms stad.

Se även mer på föreningens hemsida: http://brfsanningen.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sanningen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1002
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Stockholm
Markägare: Marken är tomträtt

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1993-94 Fastigheterna genomgick en omfattande renovering, bland annat stambyte och renovering av badrum och kök. Tak byttes samtidigt.
2005 Renovering av samtliga badrumsfönster.
2006 Stamspolning, fasadrenoveringar och helt ny fasadputs på ett av föreningens hus. Portalen invid tvättstugan renoverades också.
2007 Översyn av samtliga taköverhäng.
2008 Fastigheterna energideklarerades.
2009 Bakfickan, föreningens festlokal med övernattningsrum färdigställdes. Balkongerna helrenoverades.
2010 Avloppsstammarna genomspolades.
2011-2012 El-stigare i trappuppgångar byttes ut.
2013 Fjärrvärmesystemet byttes ut och byggdes om. Två nya undercentraler installerades.
2016 Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) och kanalrengöring. Källarförråden inventerades för att återställa den ursprungliga ordningen.
2018 Garageportar i hus 187-191 har renoverats och målats.
2018 På taken har takutskott och vindskivor skrapats och målats. Takbesiktning har genomförts och uppföljande åtgärder genomförts. Även takens säkerhetsanordningar har förbättrats.
2018 Obligatorisk ventilationskontroll har genomförts.
2018 Värmesystemet har rensats på olja. Ventiler och termostater har bytts ut. Därefter har injustering av värmesystemet genomförts.
2018 Renovering och målning av garagedörrar i hus 187-191
2018 Renovering av takutskott och vindskivor
2018 OVK
2019 Renovering av fönster
2019 Renovering av alla trapphus (byte av entré- källar- och lägenhetsdörrar, anläggning av postboxar, målning av tak och väggar, renovering av trappräcken och ledstänger, installation av porttelefoner)
2019 Borttagning av sopnedkast samt anläggning av avfallskärl (komposterbart och restavfall) på gården utanför port 181 och 189
2019 Fortsatt dränering, framsidan av huskropp 171-181 samt 187-191
2019 Fasadrenovering i huskropp 159-163 är gjort och fortsätter i hus 171-181 våren 2020.
2019 Montering av nya ventiler och termostater i värmesystemet samt balansering av systemet
2019 Avloppsspolning i alla föreningens hus
2019 Asfaltering av två gångstigar som leder till parkgången nedanför hus 189 och 191
Kommande renoveringar: Fönsterrenovering pågår just nu (oktober 2019).
Dränering och sockelarbeten beräknas vara klart v 42 2019.
Nytt avfallssystem hösten 2019.
Fasadrenovering 2020-2021.
Montering av säkerhetsdörrar och postboxar.
För mer information www.brfsanningen.se

Uppgifter lämnade av styrelsen (2019-10-02)

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns även cykel- och barnvagnsrum. Det finns även en lokal "Bakfickan" som kan hyras ut till övernattningar, fester, m.m.

Parkering

Föreningen har 16 garage som hyrs ut till medlemmarna. Till garage är det separat kö. Kontakta Princip Redovisning AB för att ställa dig i kön.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen senast uppdaterat 16 april, 2020.

Övrigt

Pantsatt
Pantsatt innebär att säljaren har bolån med bostadsrätten som säkerhet. Dessa löses alltid på tillträdesdagen i samband med att köparen erlägger slutlikvid.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Slutpris
Både säljare och köpare godkänner att fastighetsmäklaren efter-marknadsför slutpriset på bostaden. Om köparen eller säljaren motsätter sig detta måste ni informera mäklaren.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 903 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har avtal med Canal Digital. För ytterligare kanaler/tjänster får varje medlem/hyresgäst teckna individuellt avtal med leverantören.

Fiber ingår i avgiften med en hastighet om 1000/1000 Mbit via Stockholms stadsnät.

Driftkostnader

500 kr/mån
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 200 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd
Beskrivning: Deklaration har utgått

Alla bilder

+ 27 Visa alla 33 bilder
 

Planritning

Karta & område

Rusthållarvägen 179, Bagarmossen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning