Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
1 750 000 kr
Månadsavgift: 4 157 kr/mån
Anmäl intresse
Liliya Morozova, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Märsta

Sätunavägen 23B, 1TR

Accepterat pris: 
1 750 000 kr
Månadsavgift: 4 157 kr/mån
Anmäl intresse
Liliya Morozova, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Märsta - Centralt

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 73,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 140
  • Byggnadsår: 1962-63
  • Månadsavgift: 4 157 kr
  • Driftkostnad: 250 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Nej

Med ett perfekt läge en trappa upp i huset utan insyn finner ni denna välplanerade 3:a. Bostaden har inglasad balkong i söderläge samt matplats vid stora fönster. Den uppförstorade balkongen tillsammans med inglasningen gör att du kan använda den som ett extra rum under tidig vår och ända in på sena hösten. Till lägenheten hör en inre reparationsfond på 14 639 kr som kan användas till renoveringar av bostaden.

I föreningen finns bastu och gym samt möjlighet att hyra extra förråd.

Från Sätunavägen är det gångavstånd till pendeltåg, busstation, skola, dagis och centrum. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med närhet till allt. Barnvänligt med fin lekplats på gården.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med laminatgolv samt målade väggar. Säkerhetsdörr.

Kök
Äldre kök med matplats för mellan 4-6 personer. Här finns spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Klinker på golvet samt målade väggar.

Sovrum 1
Med anslutning till köket finns detta ljusa sovrum som passar utmärkt som ett barnrum eller kontor. Parkettgolv samt målade väggar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med generösa möbleringsmöjligheter. På golvet ligger ekparkett samt målade väggar. Utgång till en härlig balkong.

Balkong
Inglasad och förstorad balkong i bästa söderläge. Här kan du njuta av sol hela nästan hela dagen samt bjuda dina vänner på en god lunch.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en klädkammare som rymmer de mesta. Genom den når man sovrum 2.

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Laminatgolv samt målade väggar.

Duschrum/WC
Duschrum med helkaklade väggar samt plastmatta. Duschhörna, WC, handfat, handdukstork samt för extra bekvämlighet ingår en tvättmaskin i köpet.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 73,5 kvm
Lägenhetsnummer: 140
Accepterat pris: 1 750 000 kr
Byggnadsår: 1962-63
Driftkostnad: 250 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via ComHem
Bredband via Bredbandsbolaget

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Centralt

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,50843
Andel av insats: 0,50843
Andel av månadsavgift: 0,50843
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Dragonen består av 180 lägenheter fördelade på sex hus (samtliga med tre våningar) med adresserna Sätunavägen 19-24. I föreningen finns även 2 lokaler med bostadsrätt och 2 lokaler som hyrs ut.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Dragonen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2010-2012 relining av avloppsstammar
2010-2014 – byte av vattenrör
2015 - större balkonger samt inglasning
För ytterligare renoveringar se årsredovisning

Gemensamma utrymmen

Det finns 2 lokaler med bostadsrätt som disponeras av Sigtuna kommun. Ytterligare 2 lokaler hyrs ut för kommersiell verksamhet. För medlemmarna finns extra förråd och lokaler för hobbyverksamhet, att hyra. Det finns 5 tvättstugor med 2 tvättmaskiner i varje tvättstuga samt en grovtvättstuga med torkrum. På Sätunavägen 24A finns också en bastu med relaxrum och ett gym.

Parkering

Det finns varmgarage, kallgarage och p-platser med motorvärmare att hyra, sammanlagt 109 st. Till dessa platser tillämpas separat kösystem. Det finns även fria p-platser för föreningens medlemmar(med p-tillstånd).

Övrigt

OMGIVNING
Sätuna ligger centralt i Märsta och är ett omtyckt område med flerfamiljshus från 60-talet. Från området är det promenadavstånd till Märsta station.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I närheten av Sätunaområdet finns förskolor och skolor. Förskolan Sätuna ligger på Södergatan, förskolan Smedjan på Tallstigen. På Vallmostigen finns förskolan Vallmon, på Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen. Skutan och Norrbacka ligger på Odensalavägen och Lyan (öppet dygnet runt) ligger på Ekorrvägen. Det finns två skolor i närheten, Norrbackaskolan årskurs F-6 och Sätunaskolan årskurs F-6.
Gymnasiet ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

KOMMUNIKATIONER
Vid Märsta pendelstation kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm eller Uppsala. Från Märsta busstorg kan man åka SL-buss till Arlanda. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Bålsta eller Enköping.

FRITID
Vill man träna finns det SATS både i centrala Märsta och i Sigtuna. Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Midgårdsbadet som invigdes 2010 ligger intill Midgårdsvallen och är Nordens första biologiskt renade utomhusbad. 2014 öppnade även en helt ny simhall i anslutning till Midgårdsbadet där det utöver bassänger finns relaxavdelning, småbarnspool och annat som hör en modern badanläggning till. Utöver detta finns golfbanor och ridhus.

KULTUR – NÖJEN – SERVICE
I Märsta centrum med omnejd finns både ICA Kvantum, Coop, Lidl och Willys livsmedel, systembolag, bank, apotek, gym, butiker, bibliotek, cafeér och restauranger. Intill tågstationen finns också ett litet centrum med mataffär, restauranger och café.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Accepterat pris

1 750 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 157 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni .

Driftkostnader

250 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 250 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 131 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Energideklaration utförd: 2018-02-06

Inre reparationsfond

Summa: 14 639 kr

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta & område

Sätunavägen 23B, 1TR, Märsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4157 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Liliya Morozova

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Dunja Tabakovic

Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning