Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 555 kr/mån
Sammanfattning
Utgångspris: 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 555 kr/mån

Betonggatan 1, Limhamn

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 104 kvm
  • Lägenhetsnummer: D1303
  • Månadsavgift: 5 555 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 5
  • Hiss: Ja

Nyproducerad fyra med solig och stor balkong på Betonggatan 1 

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: D1303
Utgångspris: 3 995 000 kr
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Bärande innerväggar av betong. Icke bärande väggar av gipsklädd regelstomme.
Takhöjden i bostaden är ca 2,5 meter.
Hiss finns till varje lägenhetsplan.
Energieffektiva 3-glasfönster. Fönsterbänkar av natursten.
Säkerhetsdörr. Brandvarnare finns monterade i lägenheten.
Alla lägenheter har energisnåla vitvaror.

Tv/Internetanslutning

Lägenheten har Triple-playuttag och är förberedda för bredband, IP-telefoni samt digital-TV. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom korskopplingskablar i lägenhetens IT-skåp. Bredbandsuppkoppling samt ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften, därutöver kan bostadsrättsinnehavaren beställa utökade abonnemang via ComHem.

Värme- och ventilationsanläggning

Ventilation med FTX-aggregat (värmeåtervinning av frånluften).
Uppvärmning sker med vattenburen värme (radiatorer) via fjärrvärme.
Visa all fakta

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Malmö
Område: Limhamn

Omgivning

Det är lätt att leva ett gott liv i Limhamn. Eller på Limhamn som många säger. Miljön och atmosfären i det gamla fiskeläget är skönt avslappnad. Allt man behöver och lite till finns i närheten.

Limhamn är en stad i staden, varm och vänlig med små affärer, fikaställen och kvarterskrogar. Det blir lätt så att människor byter några ord med varandra över espresson, hos frisören eller i cykelaffären. Små gathus, högresta stockrosor och doftande lavendel sätter sin prägel på de närmaste kvarteren. Pampiga gamla villor samsas med folkhemsfunkis i centrum.

Under stora delar av 1900-talet var det fiske, färjor och cement som formade livet i Limhamn. I dag bjuder Limhamn på mycket mer än nostalgi och idyll – här finns en levande stadskärna med all tänkbar service. Ett av Skandinaviens största köpcentrum Emporia ligger också i grannskapet.

Du har mycket att njuta av och uppleva på hemmaplan. På sommaren lockar förstås båtliv och badutflykter. Det fixas med segel och fiske i småbåtshamnen och ljumma kvällar bjuds det på allsång ibland. Med cykel tar du dig snabbt till stränderna vid Sibbarp, Ribban och Klagshamn – eller till Djuphavsbadet i Västra Hamnen. Cykelvägen går precis utanför dörren och på tjugo minuter är du inne i Malmö.

Biblioteket ligger mitt i centrum. Det är förstås ett givet ställe för dig som tycker om böcker men här får du också veta vad som är på gång i närheten och tips om utställningar, konserter och kurser. Är du intresserad av musik? På en kvart tar bussen dig in till det nya konserthusets alla scener. Linje 7, som stannar runt knuten, går direkt till Malmö Live.

Eftersom höstarna ofta är långa och vackra i Skåne väljer en del att följa upp sommarens simturer med bastu och uppfriskande dopp på kallbadhuset i Sibbarp. Annars kan du träna allt från styrketräning till yoga på Friskis & Svettis och gillar du golf ligger Hylliekrokens 9-hålsbana som mindre än två kilometer bort. Söker du omväxling finns det flera banor att välja mellan runt Svedala, på Näset och Söderslätt.

På andra sidan sundet väntar hela Köpenhamn på att utforskas. Tivoli i jultid är en klassiker, att dricka te i Glyptotekets vinterträdgård kan rädda vilken glåmig dag som helst i mars, en tur till Torvehallerne kan bli lätt bli en god vana.

Limhamn tillhör stadsområde Väster i Malmö. Bibliotek, konsthall, systembolag och vårdcentral och annan service finns i centrum. Kollektivtrafiken fungerar bra, flera bussar kör in till centrala Malmö och till Hyllie där tågen går vidare till bland annat Kastrup, Köpenhamn, Lund och Helsingborg.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,7386
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Brf Havsparken har adresserna Betonggatan 1, Murbruksgatan 6 och 8 samt Portvaktsgatan 2. Sammanlagt har föreningen 67 lägenheter som är 2-4 rum och kök. Första inflyttningen var i maj 2017.
Entreprenaden blev godkänd på ett slutmöte den 25 juli 2017. Garantitiden är fem år och gäller till och med den 16 juni 2022. Garantibesiktningen verkställs dock inom två år efter godkänd entreprenad.
Mitt emot bostadsrättsförening ligger en fin park som Malmö stad ansvarar för, en härlig oas där barnen kan leka i den fina lekparken.
Föreningen har ett avtal med HSB Malmö gällande fastighetsskötsel, lokalvård, fastighetsjour och brandskyddsarbete. Fastigheten deltar i en gemensamhetsanläggning avseende underjordiskt garage om, 74 platser, 8 motorcykelplatser, undercentral och cykelparkering. Anläggningen består också av förgårdsmark och gårdsmiljö med gemensamma miljöhus, planteringar, lekplats osv. Som boende i föreningen har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool t.o.m 2022.

NCC bygger på Övägen strax öster om de gamla Cementasilorna på Limhamn ett multihus. Multihuset byggs över ett helt kvarter och kommer att rymma såväl vårdcentral, apotek, förskola, livsmedelsaffär och kafé som bostäder, kontor och parkeringshus.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Havsparken
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Malmö
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Fastigheten deltar i en gemensamhetsanläggning avseende underjordiskt garage om 74 garageplatser, åtta motorcykelplatser, undercentral och cykelparkering. Anläggningen består också av förgårdsmark och gårdsmiljö med gemensamma miljöhus, planteringar, lekplats osv.
Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd, placerade i källarplan.
Barnvagns- och rullstolsförråd. Cykelparkering i källare samt utomhus.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 500 kr/mån, har separat kö.

Garage under mark, 44 platser.

Kommunikationer

7:an Svågertorp via centralen
33:an Värnhem via Hyllie
4:an Segevång via centralen

Ekonomi

Utgångspris

3 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 555 kr
I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och bredband.
Individuell mätning av hushållets elförbrukning. El-central med automatsäkringar och jordfelsbrytare i lägenheten. Invändiga belysningsarmaturer i våtutrymmen, klädkammare samt under överskåp i kök. Lamputtag i övriga rum. Utvändig belysningsarmatur och eluttag vid balkong och terrass.

Driftkostnader

Antal i hushållet: 4

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Karta & område

Betonggatan 1, Limhamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5555 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Jennie Pembert, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Jennie Pembert

Registrerad Fastighetsmäklare