Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 815 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vincent Henriquez, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Vincent Henriquez
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Limhamn

Lotsgatan 43C

Månadsavgift: 3 815 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vincent Henriquez, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Vincent Henriquez
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Drömboende med exklusivt läge på Ön

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 67 m2
  • Lägenhetsnummer: 236
  • Byggnadsår: 1996
  • Månadsavgift: 3 815 kr
  • Driftkostnad: 1 620 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 2
  • Hiss: Nej

Upptäck charmen med Ön, en plats som erbjuder en unik blandning av lugn och närhet till stadens puls. Omgiven av glittrande vatten finner du en fridfull oas med fantastisk natur och ändå bekvämt nära stadslivet. På Lotsgatan 43 väntar denna bekväma tvåa på att bli ditt nya hem. Belägen i ett lugnt och trivsamt kvarter, erbjuder denna bostad allt du kan önska.

Njut av både uterum och en rymlig uteplats som vetter mot en stillsam innergård och gångstig. Det nordvästra läget ger dig möjlighet att njuta av den sista eftermiddags- och kvällssolen. Den lummiga häcken ger både grönska och avskildhet, perfekt för avkoppling och privatliv.

Invändigt möts du av ett kök i trendigt svart och en ljus matplats med burspråk. I anslutning till köket finner vi det väl tilltagna vardagsrummet som med dubbeldörrar öppnar upp mot lägenhetens lummiga uteplats. Det helkaklade badrummet bjuder på helt egna tvättmöjligheter och bra förvaring. Från hallen nås en gedigen walk-in closet som bidrar till en lyxig känsla.

På Ön bor du i ett pittoreskt kvarter med havet som närmsta granne. Här samsas hus och smågator med natursköna promenadstråk och otroliga vyer. Den norra delen av Ön är känd för sina björnbär och populära fiskeplatser. All tänkbar service finns i centrala Limhamn, bara några minuter bort, samt vid Övägen.

För familjer finns det närbelägna förskolor och skolor. Bara några hundra meter från bostaden hittar du matbutik, gym och utmärkta kommunikationer till resten av staden via buss och cykelvägar.

Här kan du förvandla semesterdrömmen till verklighet och njuta av en avslappnad livsstil året runt. Missa inte chansen att göra denna fantastiska bostad till ditt nya hem!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall:
Rymlig hall med ljust klinker på golv och ljusgrå väggar. Från hallen nås en rejäl garderob med gott om utrymme

Badrum:
Helkaklat utförande med ljusa kakel- och klinkerplattor. Utrustat med kombi tvätt/torktumlare, WC, dusch, tvättställ samt spegelskåp.

Sovrum:
Rejält sovrum med stora garderober och plats för dubbelsäng i valfri storlek. Väggarna är vita och på golvet ligger 3stavs parkett. Förutom säng finns även plats för en skrivbordsyta.

Vardagsrum: Väl tilltaget vardagsrum i anslutning till köket. På golvet ligger 3stavs parkett och väggarna är vita. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats.

Kök: Rymligt Ikea-kök utrustat med ugn, spishäll, köksfläkt samt kyl och frys. Bänkskivan är i laminat och stänkskyddet i kakel. I anslutning till köket finns yta för matbord med stolar.

Uterum: Ljust utrymme med klinker på golv och ljusa väggar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 67 m2
Lägenhetsnummer: 236
Byggnadsår: 1996
Driftkostnad: 1 620 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Föreningen äger marken för uteplatsen. Bostadsrättsinnehavaren äger rätt att disponera uteplatsen samt skall sköta den.

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till kabel-TV och internet via Tele2, 100 mbit/s (högre hastighet kan till köpas med 50% rabatt)

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Gas

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Malmö
Område: Limhamn

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.63357390
Andel av månadsavgift: 0,0163357390

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

447 592 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen från 1996 består av 51st lägenheter fördelade på 1st 1rok, 34st 2rok och 16st 3rok. Föreningen består av 1 fastighet som innehas med äganderätt med adresserna Lotsgatan 21, 32, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 41, 43 och 45 på Ön, Limhamn.
Förvaltning sköts sedan årsskiftet 2022/2023 utav Bredblick.

Ekonomi:
Föreningenslån uppgår till 29 378 370kr
Avgifterna höjdes med 4% respektive 10% under 2023
Lån per kvm: 7 075kr
Lånen är placerade hos SEB och SBAB med varierande löptid till räntor mellan 2,11%-3,90%
Föreningens kassa uppgick vid slutet av 2023 till 1 978 836 kr

Framtida köpare uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Underhåll:
2004-2005 målades fasaden om.
2007 skedde en fönsterinklädning.
2007/2008 spolades samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
2014 installerades ett nytt pumpsystem inkl larm efter stormen Sven. Detta system fungerar vid förhöjda havsnivåer. Dock har det trängt in mindre mängder havsvatten och därför har man kompletterat med ett mindre pumpsystem i källaren där vattnet trängt in.
2022 installerades solpaneler och laddstolpar. Samma år installerades nytt innertak i anslutande carport på Lotsgatan 43-45 och nya dörrar samt lås till miljörummen.
2023 byttes en del takfönster.
Kommande renoveringar: 2024 planerar föreningen att byta fler takfönster och renovera fogar.
2025 planerar föreningen att måla fönster och garage.

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet finns med plats för 2-4 personer och kostar 150kr/natt

Varje lägenhet innehar 1 källarförråd

Parkering

Det finns 56 parkeringsplatser som tillhör föreningen. En parkeringsplats disponeras av varje lägenhet och ingår i månadsavgiften och de fem andra är gästparkeringsplatser. För närvarande finns ladduttag på 20 parkeringsplatser varav 1 gästparkeringsplats och ytterligare 24 parkeringsplatser är förberedda med ladduttag. För att nyttja laddstolpe tillkommer en kostnad om 150 kr/månad plus 89 kr/månad för laddningstjänsten exkl. förbrukning och önskas motorvärmaruttag kan dessa nyttjas till en kostnad om ca 39 kr/månad plus förbrukning av el.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 815 kr
I avgiften ingår kallvatten, kabel-TV, bredband och telefoni bas (exkl. samtalskostnad) samt en parkeringsplats att disponera. Kostnad tillkommer för värme och varmvatten då varje lägenhet har egen gaspanna. Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning.

Driftkostnader

1 620 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2400 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Uppvärmning: 800 kr
Försäkring: 170 kr
Laddplats Elbil: 150 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 75 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 128 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-10-26
Besiktningsman: Emil Wimmersjö, www.EnergiAB.se

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritning

Karta och område

Lotsgatan 43C, Limhamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3815 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
23
jul
Anmälan krävs
Tis 18:00-18:30
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Limhamn, Malmö
Lotsgatan 43C
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning