Hoppa till innehåll

Köpa bostad

Vi behöver alla en bostad där vi pustar ut, vilar och laddar upp. En bostad där vi börjar vår dag och dit vi återvänder. Där vi är med dom vi älskar eller njuter en stund för oss själva. En bostad att kalla hemma. När du ska köpa bostad, välj då en mäklare som kan det här med hem. Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling.

Här nedan har vi samlat tips och råd som kan vara bra att ha när du har bestämt dig för att köpa bostad. Bostadsrätt, villa, fritidshus eller kanske nyproduktion. Det finns flera faktorer som kan underlätta din bostadsaffär. Som skydd mot dolda fel eller en bra hemförsäkring om något oförutsett skulle inträffa. Vi har genom åren varit med om det mesta och har därför tagit fram ett antal unika tjänster för att göra din bostadsaffär tryggare.

Läs även gärna vår "Köpguide - 6 enkla steg till att köpa bostad", eller vår "Köpguide - för dig som ska köpa en nyproducerad bostad". Självklart hjälper våra duktiga mäklare dig med ytterligare information. Hitta din lokala mäklare 

Se alla våra bostäder till salu

Till toppen