Hoppa till innehåll

Mäklaren med koll på fritidshus

Köp eller sälj ditt sommarhus, landställe eller fjällstuga med oss

Det finns många typer av fritidshus, allt från gamla torp och sjöbodar till nybyggda toppmoderna hus och fjällstugor. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har lång erfarenhet av förmedling och försäljning av fritidshus och var sig du vill köpa eller sälja är vi mäklaren för dig.

Köpa fritidshus

Vill du förverkliga din sommar- eller vinterdröm och köpa ett alldeles eget ställe har vi ett stort utbud av härliga hus, från norr till söder, i vårt avlånga land. Högsäsong för att köpa just sommarstugor börjar i april och har sin topp i juni. De svenska fjällen lockar också allt mer och priserna på stugor på våra skidorter ökar från år till år. Utbudet och försäljningen av fjällstugor har också högsäsong på vårkanten, det är då många påskfirare börjar fundera på att sälja sina stugor. Oavsett vad du är ute efter hittar du vårt utbud av fritidshus i listan nedan.

Sälja fritidshus

Vill du istället sälja ditt sommarhus eller fritidshus är det ett perfekt läge att kontakta oss. Vi har koll på köparna, som letar efter sin sommaridyll eller fjällstuga och vet vad de vill ha.

Välkommen till mäklaren som har koll på fritidshus!

Fritidshus till salu