Hoppa till innehåll
Norrtälje

Osbacksvägen 7

Nybyggd Smålandsvilla med inflyttning hösten 2022.

  • Typ: Villa, Villa Markaryd uppförd av SmålandsVillan
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Tomtarea: 995 kvm
  • Byggnadsår: 2022
  • Driftkostnad: 17 550 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Drömmer du om ett nytt hus? Nu har du chansen att köpa en nybyggd Smålandsvilla med ett unikt läge och möjlighet till inflytt under hösten 2022.
Huset är inrett på nedervåningen med 2 rum och kök om cirka 81 kvadratmeter och levereras med oinredd övervåning. När behovet kommer, inreder du övervåningen och kan därmed nästan dubbla boytan till 7 rum och kök och 163 kvm. Hur bra är inte det…?

På den fina och öppna tomten i populära Björnö ligger ett alldeles nybyggt hus från SmålandsVillan i modellen "Villa Markaryd". Huset är inrett på nedervåningen med 2 rum och kök om cirka 81 kvadratmeter och levereras med oinredd övervåning.

Ett stort 2-plans hus i litet format. Här kan du umgås över rumsgränserna. Står du i köket räcker det med att vrida på huvudet för att se vad som försiggår i både vardagsrummet och ute på altanen. I husets andra del hittar du badrummet, klädvården med egen ingång och det stora sovrummet. Bardisken som binder samman kök, entré och vardagsrum ger en stor umgängesyta där barnen kan vara i närheten för eventuell hjälp vid läxläsning, du får en överblick från köket och en naturlig plats att servera välkomstsnacks på när gästerna kommer. När behovet kommer, inreder du övervåningen och kan därmed nästan dubbla boytan till 7 rum och kök och 163 kvm. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.
Inflyttning: hösten 2022


Du kommer in i huset till en trevlig hall med en öppen planlösning in mot vardagsrummet och det intilliggande köket. Hallen har bra med utrymme för skor och ytterkläder och här finns också trappan mot övervåningen, som man under tiden den är obyggd, kan använda som en bra sittplats eller en hyllvariant. Vidare in kommer man till köket som har en skön bardel vilket gör att man kan umgås över rumsgränserna på ett naturligt sätt. Det generösa köket är utrustat med en bra maskinpark som har ett modernt utseende med till exempel rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och med LED-belysning under överskåpen. Köket har en Svanmärkt köksstomme och fräscha grå luckor, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl, frys, dämpade lådor och mjukstängande luckor. I taket finns sju spotlights installerade.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här är det gott om utrymme för att bjuda in vänner och familj till mysiga middagar. Till sovrummet kommer man genom hallen och här finns plats för en stor härlig dubbelsäng, läsplats vid fönstren och kanske till och med en byrå. Sovrummet är utrustat med en trevlig garderobsvägg där man får plats med många grejer. Från hallen finns också ingång till det rymliga badrummet som är inrett med kakel och klinker med komfortvärme (värmeslingor) i golvet. Här ingår även vikväggar av glas till duschen och ett tvättställ med vit kommod inunder, handdukstork och badrumsskåp. Badrummet har fyra stycken spotlights i taket. Huset har också ett klädvårdsrum, alltså grovkök/tvättstuga, med egen ingång vilket är perfekt för hundar och smutsiga ungar.

Huset har en ljus och öppen känsla med en genomgående vacker vitpigmenterad ekparkett från Kährs och stora fönsterytor mot natur och skog. Finplanerad tomt med matjord och sådd gräsmatta samt grusade gångar och ett isolerat garage med automatisk dörr och utebelysning. Altan om ca 40 kvadratmeter utanför vardagsrummet och visst är fiber för multimedia indraget.

I natursköna Björnö finns något för alla och hela området har och ger en känsla av ordning och reda på torpet då det är planlagt och byggt efter dagens behov som vi vanliga människor har i livet. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp i Kvisthamraviken som till fartfylld skidåkning i intilliggande Kvisthamrabacken. Det är viktigt att både barn och vuxna trivs - inte bara i sitt nya hem, utan i omgivningarna där de bor. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnö!

Hör gärna av dig till mig Jonas, mäklaren, om ni har frågor eller funderingar.

Notera att de bilder och planlösningar som visas är inspirationsbilder då huset är under byggnation.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra ytor för ytterkläder och skor. Trappa upp till den oinredda övervåningen finns här, färdig att använda när det så blir dags. Hallen har vitmålade väggar och vitpigmenterat Ek Abetone 3-stavsparkett i mattlack från Kährs på golvet. Fyra stycken spotlights i taket.

KÖK
Det moderna och ljusa köket från svenska Vedum är utrustat med det mesta du behöver: fullstor kyl /frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin, allt från tyska Bosch. Köket har ett tufft stänkskydd vilket ser ut som rå betong ovanför de generösa bänkytorna där både små och stora bak- och underverk kan tillverkas. Mot vardagsrummet har man en smart bardel. I taket finns sju stycken dimbara spotlights.

VARDAGSRUM
Nedervåningen har en öppen planlösning vilket ger en känsla av generositet och välkomnande mellan kök och vardagsrum där det finns plats för både soffgrupp och matplats. Fönsterpartier från golv och nästan upp till tak och med en dörr som leder ut mot den härliga altanen.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här har man gott om garderober på ena väggen och stort fönster på den andra med vita målade väggar och den vackra ekparketten.

BADRUM
Ett badrum med vitt porslin och kommod under handfatet från Vedum. Kakel på väggarna och klinker på golvet som dessutom har komfortvärme inlagt. Vikväggar vid duschhörnan som har ett duschset med blandare från Oras med en härlig takdusch för sköna mornar. Här finns också en snygg vattenburen handdukstork installerad för er. I taket är det fyra stycken spotlights installerade.

KLÄDVÅRDSRUM
Huset har en tvättstuga med en alldeles egen ingång vilket är kanon när man har smutsiga skor, kläder, hundar eller ungar. Bara att slita av sig allt och in med det i tvättmaskinen och sedan in i torktumlaren, båda från Bosch. Härinne hittar du också gott om förvaring samt värmepumpen från Nibe.

ÖVERVÅNING
Oinredd övervåning om 81,5 kvadratmeter. Se gärna inredningsförslag i dokumenten

Sammanfattning

Typ: Villa, Villa Markaryd uppförd av SmålandsVillan
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 81 kvm
Tomtarea: 995 kvm
Pris (Utgångspris): 5 595 000 kr
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 17 550 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

81,5 + 81,5 kvadratmeter där bottenvåning är färdigställd.
Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 163 kvm och du kan få upp till 7 rum och kök.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump Nibe F730
Märke: Nibe

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Isolergrund med undertrycksfläkt
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande panel, grundoljad och färdigmålad med 2 strykningar (väderberoende: målning kan ske i senare skede).
Fönster: Aluminiumbeklätt träfönster, vitmålade . 3-glasfönster U-värde 1,0. med barnsäkerhetsspärr
Takbeklädnad: Betongpannor Benders Tegelröd
Utvändiga plåtarbeten: Galvaniserad målad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Jordat/ojordat: Jordat
Allmän information: Nybyggd villa Markaryd från SmålandsVillan

Tomt/balkong/uteplats

Tomten är finplanerad med sådd gräsmatta, grusade gångar och infart. Till huset hör även en altan på cirka 40 kvm
• Finplanerad tomt med sådd gräsmatta
• Grusade gångar och infart
• Entréplan i tryckimpregnerat virke
• Utvändig liten trappa till groventré/fönsterdörr
• Utvändigt målat enligt bygglov (målning sker i senare skede)
• Altan på ca 40 kvm
• Isolerat garage med elport
• Utebelysning
- Även kostnad för anslutning till el, kommunalt VA och fiber ingår.

Övriga byggnader

Isolerat garage med elport och utebelysning.

Parkering

Garage samt uppfart med plats för en bil

Tv/Internetanslutning

Multimedia: Fiber indragen i huset

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Norrtälje
Område: Norrtälje
Fastighetsbeteckning: NORRTÄLJE INGEFÄRAN 4

Omgivning

Naturens lugn nära stadens puls.
Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.

Allt du behöver för en bekväm tillvaro.
I Björnö finns närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden: Flygfältet, Norrteljeporten och Knutby. Restauranger och caféer finns det också gott om. Det märks inte minst på sommaren, då både Norrtäljebor och turister samlas på alla uteserveringar och njuter av god mat och trevligt sällskap.

Alltid något kul att göra.
Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning, eller varför inte prova pulkabacken? På sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som också ligger på gångavstånd. I Norrtälje finns ett brett utbud av idrottsföreningar: handboll, ishockey, fotboll, brottning, innebandy, gymnastik och mycket mer. Du kan spela golf och boule, rida eller paddla kanot, utmana dig själv på Norrtälje Klättervägg eller testa skateparken.

Gå, cykla eller ta bussen.
Oavsett om du jobbar i Norrtälje eller pendlar till Stockholm eller Uppsala, ligger Björnö bra beläget. Utmed Björnövägen finns busshållplatser med regelbunden trafik in till Norrtälje – och sedan vidare mot Stockholm. Bussen till Stockholm går var femte minut under rusningstid och du är framme på ungefär en timme. Väl ombord kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av på din resa till jobbet. In till Norrtälje centrum kan du både promenera och cykla – det finns gång- och cykelvägar som tar dig smidigt och säkert fram.

Planbestämmelser

Björnö Etapp 1,del Av Östhamra 1:15 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20100325, Registreringsdatum: 20100601)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Östhamra Ga:10

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

5 595 000 kr

Driftkostnader

17 550 kr/år
Årlig elförbrukning: 18000 kWh/år
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Alla kostnader är beräknade utifrån en familj om fyra personer. Vissa kostnader kan ej uppskattas.
"Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare." - citat från Skatteverket

Fördelas enligt följande

Vatten och avlopp: 11 750 kr
Renhållning: 2 200 kr
Samfällighet: 3 600 kr

Taxering

Taxeringsvärdet är: Ej fastställt
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Beskrivning: Taxeringsvärdet för byggnaden är för närvarande inte fastställt

Pantbrev

Det finns 0 st pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är beställd
Beskrivning: Se energiberäkningen bland dokumenten

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Planritning

Karta & område

Osbacksvägen 7, Norrtälje

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

21
aug
Öppen visning
Sön 11:00-11:30
4
sep
Öppen visning
Sön 11:00-11:30
18
sep
Öppen visning
Sön 11:00-12:00
2
okt
Öppen visning
Sön 11:00-11:30
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Jonas Ericsson

Fastighetsmäklare, Ekonom, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning