Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 4 838 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Nora Ask, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nora Ask
Fastighetsmäklare
Stenungsund

Uppegårdsvägen 90

Månadsavgift: 4 838 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Nora Ask, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Nora Ask
Fastighetsmäklare

Nyligen renoverad bostad med i populär förening.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 63,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 22-6103-1-11-5
  • Byggnadsår: 1966
  • Månadsavgift: 4 838 kr
  • Driftkostnad: 350 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3

Med några snabba steg upp tar ni er till översta plan och välkomnas in i en av föreningen finaste tvåor. När ni öppnar dörren möts ni av en rymlig hall med gott om plats för förvaring. På golvet ligget ett slitstarkt mörkt golv som inte tar större skada av fuktiga skor. Väggarna kläs i en varm och inbjudande grå/beige färg och samtliga lister och tak i bostaden går i vitt. I hallen finns också ett utrymme som är perfekt för att förvara era jackor på. En del ägare på Uppegårdsvägen har valt att ta bort utrymmet men här finns den kvar och ger en naturlig plats för en garderob.

Från hallen når ni samtliga rum i bostaden. Direkt till vänster från hallen finns bostadens nyligen stamrenoverade badrum. Här har föreningen renoverat hela badrummet och rummet går i mörkt och ljust kakel/klinker. Här inhyses en tvättpelare med både tvätt & torktumlare, vägghängd WC, duschhörna med glasdörrar, stort handfat med kommod och överskåp. Här finns också ett fönster för ljusinsläpp. I taket lyser inbyggda spotlights.

Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens rymliga sovrum. Här får ni med enkelhet in en stor säng och tillhörande möblemang. Rummet kläs i ljusa och varma toner, här är det enkelt att få en god natts sömn. Längs med ena väggen löper en hel garderobssida som ger gott om förvaring.

Bostadens kök renoverades 2019 och säljaren valde att slå på stort. Köket är IKEA Bodbyn och erbjuder: induktionshäll, nedsänkt diskho, kyl & frys i fullhöjd, förgyllda beslag, inbyggt vinställ, innerlådor i underskåpen för extra förvaring, modern kolfilterfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, måttbeställd marmorliknande bänkskiva och LED-belysning under skåpen. Som ni förstår är köket verkligen fullutrustat med nästan allt ni kan önska er. Köket erbjuder också en rymlig plats för matbord intill fönstret som vetter mot en lummiga skogen. Gott om förvaring erbjudes också i form av flera överskåp.

Vardagsrummet nås från både köket och hallen. Här erbjuds ett rymligt rum som både kan inhysa en kontorshörna och större soffa. På golvet ligger ett mörkt golv som bryter av snyggt mot de ljusare väggarna. Längs med fönstret löper en stenbänkskiva och stora fönster släpper in gott om ljus i bostaden. Från rummet når ni bostadens mysiga balkong. Säljaren gjorde en omfattande uppfräschning av balkongen 2021 och satte in ny trall, byggde en platsbyggd soffa med förvaring och glasade in balkongen. Nu går den att nyttja långt in på hösten och tidigt under våren. Under sommarhalvåret är det lätt att få era växter att frodas här.

Söker ni en tvåa i Stenungsunds kommun får ni inte missa denna! Här kommer ni bo i en otroligt fin bostad i en stor och stabil förening där nästan allting ingår i avgiften. Varmt välkomna med ert intresse redan idag.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 63,5 kvm
Lägenhetsnummer: 22-6103-1-11-5
Byggnadsår: 1966
Driftkostnad: 350 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Stenungsund
Område: Stenungsund

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,48264
Andel av insats: 0,48264
Andel av månadsavgift: 0,48264
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Trivsam förening som har funnits i Stenungsund sedan 60-talet, till föreningen hör en grönskande innergård som nyttjas flitigt av de boende i området. Det finns både en mysig grillplats och flera lekplatser med sandlådor och gungor för barnen.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s brf Uppegård
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1301
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Stenungsund
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen har utfört stambyte under 2020.

Gemensamma utrymmen

Gemensamhetslokal att hyra för fester eller övernattningar
Träningslokal
Bastu
Bordtennisrum
Cykelrum
Tvättstuga

Parkering

Bilplats 1: P-plats , ingår i avgiften.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 838 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

350 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 100 kr

Inre reparationsfond

Summa: 2 048 kr

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Karta & område

Uppegårdsvägen 90, Stenungsund

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning