Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 8 107 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Märsta

Vänortsringen 40

Månadsavgift: 8 107 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Dunja Tabakovic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Dunja Tabakovic
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Märsta - Centralt

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 118,5 kvm
  • Byggnadsår: 1989-1990
  • Månadsavgift: 8 107 kr
  • Driftkostnad: 950 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja

Fantastiskt radhus på populära Vänortsringen. Här erbjuds ett fint radhus med ljust och fint kök, stort vardagsrum, tre bra sovrum och två renoverade badrum från 2018. På baksidan finns ett härligt inglasat uterum och uteplats med intilliggande förråd. På tomten finns äppel-, päron- och körsbärsträd.

Läget på Vänortsringen är så centralt som det kan bli. Här har ni nära till nya Märsta Centrum med restauranger, café och affärer, och ni tar er lätt till andra delar av Märsta tack vare de goda kommunikationerna som finns i närområdet.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉ PLAN

HALL
Stor och välkomnande hall. Här har säljaren byggt ut och gjort hallen extra stor vilket skapat goda förvaringsmöjligheter.

KÖK
Ljust och stort kök från 2017 med matplats intill fönstret som vetter mot husets framsida. Här finns gott om arbetsyta och förvaring. Köksluckorna är vita och ovanför arbetsbänken är det vitkaklat. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis och köksfläkt. På golvet ligger laminat.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsdel. I och med att uterummet ligger i anslutning till vardagsrummet känns rummet extra stort. Det finns även ett förråd intill uterummet.

DUSCHRUM
Stilrent renoverat duschrum från 2018 med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschkabin, kommod, spegelskåp, arbetsbänk, skåp med goda förvaringsmöjligheter och tvättmaskin. Spotlights och golvvärme.

FÖRRÅD
Ett litet förråd som ligger under trappan till övre plan.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Sovrum med fönster som vetter mot husets baksida. Här finns garderober, väggarna är ljusa och på golvet ligger en plastmatta.

SOVRUM 2
Ljust och stort sovrum med flera garderober vilket gör det lätt att hänga undan sina kläder. Tapetserade väggar och ljus plastmatta.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med tapetserade väggar och plastmatta.

BADRUM
Stilrent badrum med bubbelbadkar renoverat 2018. Badrummet är helkaklat och har ett vädringsfönster. Utrustningen består av WC, bubbelbadkar, kommod och spegelskåp. Golvvärme finns.

FÖRRÅD
Förråd med gott om förvaringsutrymme och ett fönster. Går att använda som kombinerat förråd och t ex arbetsplats.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 118,5 kvm
Byggnadsår: 1989-1990
Driftkostnad: 950 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren
Enligt bostadsrättsföreningen är bostaden 108,5 kvm då utbyggnaden inte är inräknad.


Enligt bostadsrättsföreningens information består radhuset av 3,5 rum.

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via ComHem
Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Centralt

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Andelskommentar

Andelstal insats: 0,71203%
Andel årsavgift: 0,71044%

Om föreningen

Föreningen består av 185 lägenheter. Det finns 7 bostadshus med adresserna Vänortsringen 2-4 och 7-17. Det finns också 22 radhus med adresserna Vänortsringen 6-48.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Rönnen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 122
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2017 -Målning av trapphus inkl entréplan
2015 - Termostatventiler, värmeväxlare och cirkulationspump. Renovering av tvättstugor.
2014 Ombyggnation av föreningens lokaler på Vänortsringen 9 till föreningslokal och nya förråd, stamspolning, installation av energisnåla plafonder och nya energisnåla lampor, omplanteringar och markarbeten, renovering av två tvättstugor på Vänortsringen 7 och 11, nya tvättmaskiner i tvättstugan på Vänortsringen 17, ny hydraulik till hissen på Vänortsringen 9
2018 - Fasadtvätt, asfaltering
För ytterligare renoveringar se årsredovisning

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, föreningslokal (Vänortsringen 9), tvättstugor (Vänortsringen 2, 7, 11 och 17), bastu, övernattningsrum (Vänortsringen 15), grillplats och lekplats.

Parkering

Det finns 87 garageplatser och 66 p-platser med elstolpe. Till dessa platser tillämpas ett separat kösystem. Det finns 74 st p-platser för boende i Rönnen samt besökande. Dessa platser är avgiftsbelagda.

Övrigt

OMGIVNING
Bostadsrättsföreningen Rönnen ligger i ett trevligt bostadsområde nära allt man kan behöva i form av service och kommunikationer. Trots sitt centrala läge omges föreningen av fina grönytor med fotbollsplan och lekplats.

KOMMUNIKATIONER
Från Märsta centrum promenerar du till Märsta station på cirka 10 minuter eller så åker du buss på ett par minuter. Från Märsta station går tåg både till Stockholm Central och Uppsala. Från stationen går även bussar till Arlanda. Från Märsta centrum tar du dig ut på motorvägen med bil på cirka 5 minuter.

SERVICE
I Märsta centrum med omnejd finns både Coop och Willy´s livsmedel, systembolag, bank, apotek, gym, butiker, cafeér och restauranger. Intill tågstationen finns också ett litet centrum med mataffär, bank, restauranger och café.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I centrala Märsta finns förskolor och skolor. Förskolan Märstadal ligger på Porsgrunnsgatan, på Tingvallavägen ligger Tingvalla och på Ängsvägen ligger Skogsgläntan. Förskolan Solbacken finns på Ringvägen, på Skolgatan ligger Tallholma och på Tallstigen ligger förskolan Smedjan.

De skolor som finns i närheten är Centralskolan (F-9) som ligger på Skolgatan, på Stockholmsvägen ligger Ekillaskolan (7-9) och Bergius (7-9) ligger på Nymärsta Kulle. Gymnasiet ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

8 107 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Driftkostnader

950 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 750 kr
Försäkring: 200 kr

Inre reparationsfond

Summa: 6 074 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Karta & område

Vänortsringen 40, Märsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Dunja Tabakovic

Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning