Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 192 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Nacka

Alphyddevägen 9

Månadsavgift: 4 192 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Fin tvåa på attraktiv adress med inglasad balkong, sjöutsikt samt högt och fritt läge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 62,8 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00068
  • Månadsavgift: 4 192 kr
  • Driftkostnad: 543 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 11 av 14
  • Hiss: Ja

- Tvåa möjlig trea
- Framtida tunnelbana
- Högt och fritt läge med sjöutsikt
- Magiska soluppgångar samt solnedgångar

Bostaden är något utöver det vanliga med sitt höga och helt insynsskyddade läge. Balkongen har sol från morgon till lunch, härifrån, liksom i vardagsrummet och köket, erbjuds fantastisk utsikt över Järlasjön, Lidingö, Stockholms inlopp och trädtopparna. Inte bara på sommaren utan även på vår, höst och vinter ger inglasningen en känsla av ett extra rum. Härifrån upplevs årstider, soluppgångar och solnedgångar på ett sätt som är få förunnat!

Bostaden är en hörnlägenhet där man upplever ett ständigt ljusflöde, utan någon insyn. Lägenheten är mycket välplanerad och alla kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Idag är lägenheten en tvåa men är möjlig att göra om till en trea om man så är i behov.

Välkommen till en bostad för den medvetna, kräsna köparen - Välkommen hem till Alphyddevägen 9!

Bostaden tillhör välskötta föreningen Brf Alphyddan som har en god ekonomi med låg belåning. I huset hittar man två hissar varav en större som underlättar din vardag.

Här bor du i ett lugnt och populärt område beläget endast fem minuters restid med buss från Slussen! Inte nog med detta har dessutom tvärbanan förlängts från Hammarby Sjöstad och den nya stationen Sickla har invigts och ligger i nära anslutning till lägenheten samt Saltsjöbanan. Via en gångbro nås Sickla köpkvarter med brett utbud av allt från matvarubutiker, restauranger (populära restauranger är bl.a. Urban Deli, Brödernas samt Sovel), biograf samt populära Dieselverkstaden som erbjuder kultur i olika former, t.ex. bibliotek, teater och musikevenemang. Inom ca nio år kommer man dessutom kunna åka tunnelbana ut till Alphyddan, närmaste station planeras ett stenkast bort (precis nedanför Alphyddevägen 9).

Närområdet erbjuder även flera fina promenadstråk - utmed vattnet till Nacka strand, runt Svindersviken där det populära brygghus och café finns eller varför inte gå ner till Sickla strand eller Järls sjö för ett dopp eller en skridskotur? Hellasgården, Hammarbybacken och Nackareservatet är andra rekreationsområden i närheten.

Vänligen kontakta mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Hallen erbjuder goda avgängnings möjligheter för dina ytterkläder. Badrummet är rymligt och här kommer det inom några år ske en stamrenovering viket kommer resultera i ett nytt badrum! I angränsning finner man en praktisk klädkammare som idag används som skafferi/förvaring.

Det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder plats för stor matsalsgrupp samt övrigt möblemang, här har du också ett vackert burspråk som man inte tröttnar på i första taget! Från fönsterna har man en magisk utsikt över Järlasjön, Stockholms inlopp trädtopparna och magiska solnedgångar samt soluppgångar. Utgång till bostadensinglasade balkong som går att nyttja större delar om året hittar du även från vardagsrummet. Balkongen är rymlig och utsikten här är magisk!

Köket i lägenheten är rymligt och väl utrustat. Du har goda arbetsytor samtidigt som du har plats medmatgrupp intill fönstret. Sovrummet har plats för dubbelsäng med kompletterande möblemang.

Bostaden har även ett vindsförråd som man har rätt att nyttja.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 62,8 kvm
Lägenhetsnummer: 00068
Driftkostnad: 543 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 11 av 14
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0070900
Andel av insats: 0,70442%
Andel av månadsavgift: 0,70442%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Alphyddan registrerades 1947-04-17 och fastigheterna förvärvades 1960. I föreningen finns 152 lägenheter samt en lokal med hyresrätt. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 30 st ettor, 60 st tvåor, 61 st treor och 1 fyra. Föreningen förvaltas av SBC.

Gemensamma utrymmen
- Tre tvättstugor som bokas på digitala bokningstavlor eller via nätet. Det finns även en drop-in tvättstuga som man inte kan boka.
- Sophus för källsortering samt två moloker för hushållssopor
- En föreningslokal och ett övernattningsrum, bägge bokas via styrelsen
- Två hobbyrum
- Två cykel garage
- Föreningens kontor (Alphyddevägen 13, en trappa ned)
- En affärslokal för uthyrning (hyresgäst idag är Eurokeramik)

Utförda renoveringar
2020 - Byte av balkongdörrar och inglasning av balkonger
2020 - Fasadrenovering (byte av tegel & isolering)
2020 - Byte av fönster.
2020 Nytt energiåtervinningssystem.
2020 Byte av termostatventiler
2019 Byte av frånluftsfläktar inkl rökluckor
2016–2019 Renovering av föreningslokal och övernattningsrum
2016 - OVK-besiktning är genomförd.
2015-2016 - Byte av hissar
2013-2014 - Tätning av avloppsstammar under markplan hus 9, 13, 15.
2012 - Renovering av tvättstugor
2007 - Omläggning av tak
2006 - Yttre renovering burspråk
1998 - Rörstambyte
1998 - Renovering av balkonger

Kommande renoveringar
Vecka 19 påbörjades stamrenoveringen i åtta lägenheter i port 15.
Några bra saker att känna till angående stambytet:
-Den sammanlagda byggtiden beräknas ca 10 veckor per lägenhet.
-Arbetet pågår vardagar 7.30-16.00 (ljudstörande arbete endast 8-15).
-Skogstoaletter ställs ut för hämtning på måndagsmorgnar

Månadsavgift/Ekonomi
Värme, vatten och ComHems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Utförda renoveringar
Fasad, fönster och balkonger. Föreningen genomgår just nu ett stambyte. När stambytet är klart kommer det inte finnas några fler stora kostsamma renoveringar att göra på en mycket lång tid framöver.

Bredband & TV
ComHems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Det har tecknats avtal med Comhem (numera Tele2) för bredband. Samtliga hushåll i hela föreningen får nu 250Mb som ingår i månadsavgiften.

Parkering
Föreningen har inget garage eller parkeringsplatser.
På Alphyddevägen råder parkering mot avgift där Nacka Kommuns parkeringsregler gäller. Det utgår en billigare tariff för boende efter ansökan, då boendeparkering kostar 500 kr/mån. (Mer info på: www.nacka.se)
Garageplats finns att hyra av grannföreningen Brf Alphyddan Ros (kö förekommer). Det går även att hyra av Oscar Properties som äger grannfastigheten (parkeringshuset som ägdes av Kaiser Cars tidigare).

Förråd
Till varje lägenhet finns en ett mindre förråd (s.k matförråd) och ett större förråd.

Informationsmöte med nya medlemmar
Styrelsen för Brf Alphyddan vill träffa köpare på ett välkomnande informationsmöte innan de tar beslut om godkännande av medlemskap. Välkommen att ta kontakt och boka in detta möte med oss, antingen via formuläret här på sidan eller via info@brfalphyddan.se

Föreningens Hemsida
www.brfalphyddan.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Alphyddan
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 192 kr

Driftkostnader

543 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 320 kr
Försäkring: 223 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 166 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-15
Besiktningsman: Mattias Lilje

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta & område

Alphyddevägen 9, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning