Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
4 295 000 kr
Anmäl till visning
 • Söndag
   8/8
 • 13:00-13:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   9/8
 • 17:00-17:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Tetorpsvägen 30

Pris (Utgångspris): 
4 295 000 kr
Anmäl till visning
 • Söndag
   8/8
 • 13:00-13:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   9/8
 • 17:00-17:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Centralt

 • Typ: Radhus, Radhus, 2-plan med källare.
 • Rum: 5, varav 3 sovrum
 • Boarea: 129 kvm
 • Biarea: 61 kvm
 • Tomtarea: 158 kvm
 • Byggnadsår: 1973
 • Driftkostnad: 49 970 kr/år
 • Upplåtelseform: Äganderätt

I ett av gavelhusen efter Tetorpsvägen låter detta trevliga radhus med garage i länga hälsa er välkomna på visning! Här har nuvarande ägare levt, bott och trivts sedan 1983 och det tar inte långt tid att förstå att varför. Här bor man bra med goda grannar och närhet till allt man kan önska. Planlösningen är välplanerad och här hittar man bland annat ett renoverat kök samt övre badrum, och tvättstuga. Här finns också ett stort vardagsrum med en ståtlig kakelugn och med utgång till den mysiga uteplatsen och trädgården med utlovad solgaranti, tre rymliga sovrum, stor gillestuga samt två gäst-toaletter. Samtliga ytskikt är smakfullt renoverade genom åren. Fastigheten ingår i en stabil och trygg samfällighet där mycket ingår i den samfällighetsavgift som betalas vilket gör att ex skötsel/underhåll av tak sköts av samfälligheten som exempelvis under år 2000 också lät lägga ett nytt plåttak på fastigheterna. Det här är med andra ord ett optimalt boende för den som vill köpa friköpt radhus men ändå ha tryggheten i att äga en bostad i en samfällighet med mycket god ekonomi. Från bostaden är det bland annat gång- och cykelavstånd till Väsby centrum, pendeltåget, sportanläggningen Vilunda parken, restauranger/cafeér, dagligvaruhandel, grönområden samt förskola/skola. I det direkta närområdet finns också Sigma centrum. Med pendeltåget tar det ca 25 minuter att nå Stockholm City och Uppsala samt ca 8 minuter att nå Arlanda. Är man bilburen når man motorvägen inom kort.

Är det här ditt nästa drömhem?

VISNING PLANERAS ATT GENOMFÖRAS I BÖRJAN AV AUGUSTI 2021!

Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
HALL
Varmt välkomna till Tetorpsvägen 30. Vår rundtur tar start i hallen där man kan hänga/ställa av sig ytterkläder och skor till vänster innanför dörren. Här är väggarna målade och på golvet ligger klinker med golvvärme. Den inre hallen är stor till ytan och går att möblera med olika typer av hallmöbler. På golvet ligger parkett och väggarna är målade.

KÖK
Därefter stiger vi in i köket som låtit renoveras (2004). Här kan man låta kulinariska smaksensationer tillagas och umgås med vänner och familj vid dukat bord. Köket består av rostfri utrustning utgörandes av integrerad diskmaskin (2004), fläkt (2004), stor spishäll (2004), inbyggd mikrovågsugn (2004), inbyggd ugn (2004) samt dubbla frys och kylar (2017). Här finns plats för matbord intill fönster, massiv bänkskiva i ek, kakel ovan diskbänk samt generöst med förvaring i över- och underskåp. En stor bonus är dessutom att det finns ett fönster ovan ho som bidrar till ett harmoniskt ljusinsläpp. Målade väggar samt parkettgolv.

VARDAGSRUM
Vidare tar vi oss nu till husets vardagsrum. Till ytan är rummet stort och här kan man möblera på flertalet sätt och inreda med både stor soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Här finns en ståtlig kakelugn där man kan trivselelda när de kallare årstiderna ger sig till känna. Flertalet fönster låter solljuset att strömma in i rummet. Det här är en perfekt plats för hela familjen att umgås vid när arbetsveckan lider mot sitt slut och där både fredagsmys såsom social tillställningar har en given plats. Parkettgolv samt målade väggar.

UTEPLATS/TRÄDGÅRD
Från vardagsrummet letar vi oss sedan ut till den trevliga uteplatsen och trädgården. Här kan man njuta av solen från lunch till sen kväll. Låt möblera trädäcket med en lounge-möbel eller matgrupp och låt sommarkvällarna bestå av grillning, goda middagar och sociala stunder med vänner och familj. Här kan de vuxna luta sig tillbaka i stolen samtidigt som barnen leker på gräsytan. I trädgården finns bland annat klarbär och äppelträd. Tänk vilken lyx att själv kunna plocka mogna äpplen för att sedan kunna slänga ihop en god äppelpaj som avnjuts tillsammans med kaffe och avec efter middagen en varm sommarkväll. Här finns också ett förråd där man exempelvis kan förvara redskap, möbler och annat. Under sommartid är uteplatsen väldigt insynsskyddad då häck och träd står i sin fulla grönska och prakt. Detta är sannerligen en oas att kunna glädjas av!

GÄST-WC
I direkt anslutning till hallen finner vi bostadens ena gäst-wc. Här finns handfat, väggfast spegel och wc. Klinkergolv, golvvärme (reglage för detta finner man i hallen) samt målade väggar.

ÖVRE PLAN
HALL
En trappa upp i huset når vi sedan den övre hallen. Här kan man sett till ytan använda utrymmet på flertalet sätt. Kanske inreder man det som ett övre tv-rum eller som en lekhörna för barn eller barnbarn. Här är det bara fantasin som sätter stopp för hur du väljer att nyttja utrymmet. Målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Bostadens första sovrum finner vi till vänster ovan trappen. Rummet är idag inrett som ett kombinerat kontor/gästrum. Här får man med enkelhet plats med en stor säng, skrivbord och sängbord. Här finns flertalet garderober, väggarna är målade och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet används som master bedroom och här får man utan problem plats med en stor dubbelsäng och sängbord. Här finns garderober där man på ett strukturerat sätt kan organisera sina kläder. Här kan man sova gott om natten och öppna upp dörrarna till den franska balkongen och låt de svala sommarbrisarna strömma in i rummet. Målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 3
Sist men inte minst så tittar vi in i det tredje sovrummet som är jämnstort med sovrum 1. Det här rummet lämpar sig utmärkt som barnrum och kan möbleras med dubbelsäng/enkelsäng, skrivbord och sängbord. Här finns även utrymme för en lekhörna. Garderober x 3, målade väggar, fransk balkong och parkettgolv.

BADRUM
Innan vi tar oss ner till källaren så måste jag visa er det modernt och smakfullt renoverade badrummet. Badrummet renoverades (årtal*) och här finner man badkar, dusch med infällbara dörrar, handdukstork, wc, stor kommod med dubbla handfat, badrumsskåp samt väggfast skåp och spegel med integrerad belysning. Det här badrummet går inte av för hackor. Här kan man luta sig tillbaka och ta ett avkopplande bad i sällskap av en spännande ljudbok och bara stressa ner efter en hektisk arbetsdag. Spotlights i tak, kaklade väggar, klinkergolv samt golvvärme.

KÄLLARPLAN
NEDRE HALL
En trappa ner i huset så når vi härnäst källarplanet. Här kommer vi ner i en hale/svale där vi finner ett förråd under trappen samt en större klädkammare med generös förvaring. I klädkammaren finns även elcentralen. Målade väggar samt klinkergolv med golvvärme.

GILLESTUGA
Till höger nedanför trappen finner vi den stora gillestugan på ca 27 kvm. Här finns utrymme för olika typer av möblemang beroende på hur er familj väljer att inreda och nyttja rummet. Det här kan kanske komma att vara en ultimat plats för hushållets barn och tonåringar att ha som allrum/lekrum/tv-rum och där de kan umgås med klasskompisarna efter skolan. Gillestugans väggar är målade, markfönster finns och parkett ligger på golvet.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan lät renoveras 2011 och här finns ho, arbetsbänk, tvättmaskin (2016) och torktumlare (2017) samt varmvattenberedare. Vitkaklade väggar, diverse hyllplan och klinkergolv med golvvärme.

DUSCHRUM
På källarplanet finns också ett stort utrymme inrett med en duschkabin. Här är väggarna målade och på golvet ligger klinkergolv med golvvärme.

FÖRRÅD
Vägg i vägg med duschrummet finns ett förråd med generöst förvaringsyta. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är målade.

GÄST-WC
Sist men inte minst finns det en gäst-wc i direkt anslutning till duschrummet. Här finns wc, mindre handfat och väggfast spegel. Klinkergolv, golvvärme och målade väggar.

GARAGE
Garage i gargelänga finns tillhörande fastigheten.

Sammanfattning

Typ: Radhus, Radhus, 2-plan med källare.
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 129 kvm
Biarea: 61 kvm
Tomtarea: 158 kvm
Pris (Utgångspris): 4 295 000 kr
Byggnadsår: 1973
Driftkostnad: 49 970 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Direktverkande el samt kakelugn

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Källare med betongplatta på mark
Stomme: Betong/lättbetong
Fasad: Kalksandsten och träpanel
Fönster: 2 glas kopplade fönster och energiglasfönster
Takbeklädnad: Sadeltak, plåt med underliggande eternittak.
Ventilation: Mekanisk frånluft (F)
Radon: Senaste radonmätningen är genomförd 2000-10-18 - 2001-01-17 med ett årsmedelvärde på 60 bqrl/m3.
Jordat/ojordat: Jordat
Murstock: Murad skorsten med insatsrör
Fel och brister: -2020 uppstod en fuktskada i källaren vid grundmuren som vetter mot framsidan Det läckte då in vatten i förrådet på källarplanet. När detta upptäcktes ersattes den gamla hängrännan till en vidare. I samband med detta hade grannhuset på nr 32 problem med fukt i samma utrymme till följd av en dagvattenledning som läckte i en skarv, denna dagvattenledningen är därefter lagad. Observera att den nuvarande dagvattenledningen ligger nedgrävs intill huskroppen.

Vid upptäckt av läckage genomfördes en fuktmätning av Anticimex (2020-11-18) via provhål i förrådet på källarplanet. Fuktmätningen genomfördes i motfyllda påreglade väggar och i samband med detta uppmättes inga förhöjda fuktindikeringar. Vid överlåtelsebesiktningen den 2021-06-15 noterades dock förhöjda fuktvärden (se besiktningsprotokoll).

Samfälligheten ska med start v.34 gräva upp gångvägen intill fastighetslängan och anlägga en ny dagvattenledning. Detta finansieras med pengar ur samfälligheten. De gamla dagvattenledningen kommer man inte att gräva upp utan den sparas men den kommer inte heller att vara i drift.
Allmän information: Observera att kakelugnen har en separat ventilation som inte bör stängas utav.

Renoveringar

1980 - Altanen byggdes ut.
2000 - Yttertaket gjorde 2000 med Plannja plåt ovanpå eternittaket.
2004 - Renovering av kök utförd av entreprenör.
2007 - Renovering av allrum, förråd, svale, installation av golvvärme, installation av kakelugn (sotad och godkänd), renovering av hall, duschrum i källare och gäst-wc.
2011 - Renovering av tvättstuga (kvalitetsdokument finns) och installation av golvvärme, fönster och dörrar målades.
2013 - Byte av fläktmotor samt byte av kondensator, montering av 5-stegs trafo (tillbehör till kakelugnen).
2015-2016 - Målning av gaveln på fastigheten framsida.
2017 - Renovering av badrum (kvalitetsdokument finns inte) och installation av golvvärme.
2018 - Byte av takfläkt för ventilationssystemet.
2021 - Målning av uteplats, entrétak samt entrédörr, fasaden målades på baksidan.

ÖVRIGT:
-Utvändigt fuktskydd/dräneringen gjordes om på baksidan 1981 framsidan/gavel är från byggnadsåret.
-Radonmätning är utförd med ett årsmedelvärde 60bq/m3
-Jordfelsbrytare finns installerad.
-Alla vitvaror fungerar som dom ska.

Tomt/balkong/uteplats

Insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan med altan och omgivande häck, äppelträd och klarbär.

Övriga byggnader

Redskapsförråd på baksidan av huset.

Parkering

Garage i länga finns.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV (basutbud) via ComHem och bredband (100mbit) ingår via samfälligheten.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Centrala Väsby
Fastighetsbeteckning: UPPLANDS VÄSBY VILUNDA 1:338

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: UPPLANDS VÄSBY VILUNDA GA:1 - KOMMUNIKATIONSLEDER, TRÄDGÅRD, GARAGE OCH PARKERINGSPLATSER, CYKEL-OCH SOPRUM, ELEKTRISKA LEDNINGAR FÖR YTTERBELYSNING MM, LEDNINGAR FÖR VATTEN OCH AVLOPP, CENTRALANTEN NANLÄGGNING MM

Övrigt

CENTRALA VÄSBY

OMGIVNING
I centrala Upplands Väsby finns både småhus och lägenheter blandat med all tänkbar service och kommunikationer. Det planeras också ett helt nytt område ”Fyrklövern” där det ska byggas både bostäder och parkområde.

SERVICE
I centrala delarna av Väsby längs huvudgatan Centralvägen finns bank, apotek, restauranger och butiker. Ett ännu större utbud finns i Väsby Centrum som har ett 80-tal butiker och matställen. I samma byggnad som Väsby Centrum finns kommunhuset och Vårdhuset med flera vårdaktörer.
I närheten av Väsby Centrum ligger Vilundabadet som är en idrottsanläggning med bland annat äventyrsbad.

KOMMUNIKATIONER
Från pendeltågsstationen tar du dig enkelt till Stockholm Central (ca 29 min), Uppsala (ca 26 min) eller Arlanda (ca 8 min). Med bil tar du dig snabbt ut på motorvägen.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I och omkring Väsby Centrum ligger ett flertal förskolor och skolor. Bland annat förskolan Senapskornet som ligger på Stallgatan, Solkatten på Ardennergatan, Folkparken på Kullavägen, Visselpipan ligger på Holmvägen. Grundskolor i området är bland annat Vittra Väsby (åk F-9) som ligger på Drabantvägen och Väsby skola (åk F-9 samt musikklasser åk 4-9) som ligger på Skolvägen. Det finns en gymnasieskola som heter Väsby Nya Gymnasium samt Peabskolan vilka båda ligger centralt vid pendeltågsstationen i Väsby.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 295 000 kr

Driftkostnader

49 970 kr/år
Årlig elförbrukning: 22181 kWh/år
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 17 158 kr
Uppvärmning: 13 964 kr
Försäkring: 6 598 kr
Försäkringskommentar: Villaförsäkring via IF.
Samfällighet: 12 000 kr
Sotning: 250 kr
Beskrivning: Observera att kostnad för hushållsel (EON) är inkluderad i uppvärmningskostnaden på 13 964kr/år och att den angivna kostnaden om 17 158kr/år är för elnätet (EON).
Kostnader för vatten/avlopp, renhållning, underhåll, vägavgift /snöröjning, TV och bredband, yttre underhåll av takbeläggning ingår i samfälligheten och kostnaden om 12 000kr/år.
Sotning sker vart 3:e år och den uppgår till 645kr samt kostnad för brandskydd betalas vart 6:e år och uppgår till 2533kr. Således blir den årliga kostnaden för detta 250kr.
Utöver detta tillkommer en årlig kostnad för fastighetsskatt/avgift om 8 349kr.

Taxering

Byggnad: 1 607 000 kr
Mark: 1 186 000 kr
Totalt: 2 793 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1973
Standardpoäng: 28
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 8 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 536 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 237 kWh/kvm/år
Energiklass: GG
Specifik energianvändning: 132 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-06-15
Beskrivning: Observera att energideklarationens resultat är beräknat utifrån schablon. Husets energianvändning har beräknat på att inomhustemperaturen är 21 grader C och att 4 personer bor i huset.
Observera att fastighetsägaren bott i huset ca 2 veckor/mån.

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritning

Karta & område

Tetorpsvägen 30, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Fastighetsskatt/-avgift *  
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Söndag 8/8   13:00-13:45
Tetorpsvägen 30, 194 39 Upplands Väsby
Anmälan krävs
Anmälan krävs med hänsyn till Covid-19. För bokning, besök mäklarens hemsida.
Måndag 9/8   17:00-17:30
Tetorpsvägen 30, 194 39 Upplands Väsby
Anmälan krävs
Anmälan krävs med hänsyn till Covid-19. För bokning, besök mäklarens hemsida.
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning