Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 377 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare
Nacka Strand

Augustendalsvägen 23

Månadsavgift: 4 377 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare

Smart planerad 3:a med sjöutsikt i populära Nacka Strand

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 85 kvm
  • Lägenhetsnummer: 3-1003
  • Månadsavgift: 4 377 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 7
  • Hiss: Ja

-Sjöutsikt
-Bra solläge
-Garage i huset
-Exklusiva materialval
-Går enkelt att göra om till en 4:a
-Takhöjd 2,7 M

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i populära Nacka strand! Här möts ni av ett lugnt sjönära läge och en stilren lägenhet i toppskick. Rymligt kök och ett väl tilltaget vardagsrum som erbjuder många möbleringsmöjligheter. Lägenheten karaktäriseras av stora rum och en väldigt hemtrevlig, öppen känsla tack vare stora fönsterpartier samt den stora balkongen.

Det perfekta boende för dig som vill bo i direkt närhet till natur, Stockholms skärgård, service och bra kommunikationer. Från Nacka strand kan du ta pendelbåten till Nybrokajen samt ta direktbussen på 12 minuter till Slussen eller varför inte avnjuta en måltid i en av de mysiga restaurangerna, allt på promenadavstånd!

Nacka Strand har ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, caféer och restauranger. Här finns också många vackra promenadstråk och trivsamma ställen för lunch, middag eller afterwork. Hotell J samt Restaurang J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan. Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Nacka Strand är en växande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, som i en naturskön miljö förenar historik, nutid och framtid. Trivsamt boende med närhet till alla bekvämligheter och tio minuters promenad till Nyckelvikens naturreservat. Smidigt att såväl ta sig till pulsen i city som att ta en båt vidare till en lugn skärgårdsö. Skönaste vägen till stan och tillbaka är Sjövägen men du kan även välja bland flera bussar som bland annat tar dig till Slussen på cirka tio minuter. År 2025 kommer tunnelbanan att åka till Nacka Forum och en uppgång planeras ske mot Nacka Strand, restiden till t-centralen beräknas endast ta ca 12 min. Motorvägen kommer även att däckas in och skapa en vacker park mellan Nacka Forum och Nacka strand.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum, möjlighet till 3 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 3-1003
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Observera att boarean inte är uppmätt. Om boarean är av särskild betydelse bör man som köpare mäta upp boarean inför köp.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,36500%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Andelskommentar

Det är oklart vilket andelstal som avses

Om föreningen

I projektet The View, som bildades 2015, finner man detta exklusiva boende som har det mesta. Här har Skanska byggt om och moderniserat Ericssons gamla lokaler och skapat ett boende som saknar motstycke. Föreningen består av 268 lägenheter där samtliga är inflyttningsklara under 2018/2019.

Uppvärmning sker genom fjärrvärme genom ett vattenburet radiatorsystem.
Ventilationen sker genom mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

TV/Bredband
Levereras via fiber med Ownit som leverantör. En obligatorisk kostnad om 240 kr/mån tillkommer för detta. 100 Mbit ingår i månadsavgiften samt basutbud av TV kanaler.
Finns möjlighet att uppgradera abonnemanget till 1000 Mbit. För detta tillkommer en mindre kostnad.

Månadsavgiften/Ekonomi
I månadsavgiften ingår värme, fastighets el för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel.
Digitala tjänster (bredband samt IP-TV) ingår som ett obligatoriskt tillägg men specificeras separat på avgifts avin.
Föreningen har stabil ekonomi och (kontrollerat via föreningens hemsida 2021-05-03) inga avgiftsförändringar kända.

Bostadsrättsföreningen har ett abonnemang för el och vatten. Varje lägenhet är sedan försedd med undermätare, som reglerar att var och en betalar för sin faktiska förbrukning, faktureras per kvartal. Denna modell kallas IMD (Individuell Mätning och Debitering). Detta innebär att du själva inte behöver teckna något abonnemang eller betala något elnätsavgift.

Kommande underhåll
Föreningens hus är nya och inga kommande underhåll eller reparationer är planerade. Med start den 19/5-21 kommer en två års besiktning av huset samt samtliga lägenheter att göras (kontrollerat med styrelsen 2021-05-03).

Gemensamhetsutrymmen
I bostadsrättsföreningen finns två cykelförråd, ett på Augustendalsv 21, plan 2 och Augustendalsv 37, till höger om entrén. I anslutning till entréerna finns ett kombinerat barnvagns- och rullstolsförråd. Soprum, återvinningsrum finns även.

Förråd
Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd i källaren eller på separat våningsplan i huset.

Parkering
Parkering i garage som nås via hiss med totalt 228 parkeringsplatser varav cirka 15 stycken med elbilsladdning. Garageplats kostar ca 1 200 kr och separat kö råder. Vid intresse av garageplats, mejla till föreningens ekonomiska förvaltare BoNea (info@bonea.se). Glöm inte att ange brf The View som referens. Finns parkering på gatan enligt kommunala bestämmelser.

Delat ägarskap
Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Minsta ägarandel är 10%.

Juridisk person
Den föreningsvalda styrelsen har icke godkänt juridiska personer som medlemmar i föreningen även om stadgarna medger den möjligheten. Vilket även kommer att tydliggöras i förändring av stadgar vilket förutsätter beslut på kommande planerade årsstämmor (kontrollerat med styrelsen 2021-05-03).

Föreningens hemsida
https://www.brftheview.se/

Allmänt

Föreningens namn: The View
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1003
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Ekonomi

Månadsavgift

4 377 kr
Värme och kallt vatten.
Obligatorisk bredband avgift tillkommer med 240 kr/mån

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritning

Karta & område

Augustendalsvägen 23, Nacka Strand

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning