Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
4 395 000 kr
Månadsavgift: 5 512 kr/mån
Anmäl intresse
Johan Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Gustavsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Jönköping

Vevslupsgränd 1

Pris (Utgångspris): 
4 395 000 kr
Månadsavgift: 5 512 kr/mån
Anmäl intresse
Johan Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Gustavsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Dubbla balkonger, öppna ytor och fantastisk sjöutsikt!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 110 kvm
  • Lägenhetsnummer: 29
  • Byggnadsår: 2017
  • Månadsavgift: 5 512 kr
  • Driftkostnad: 500 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 7 av 13
  • Hiss: Ja

På Vevslupsgränd 1, våning 7 erbjuder vi nu en lägenhet som imponerar i varje vrå. En fantastiskt social lägenhet som med sina 110 kvm rymmer hela familjen och vänskapskretsen. En bostad att samlas och trivas i både till vardags och till fest.

Lägenheten får bada i ljus och förlängs på båda gavlarna av balkonger med ljuvlig sjöutsikt. Underbart att kunna starta dagen och möta morgonsolens strålar på balkongen som ligger vid sovrummet. Balkongen som vetter mot söder är perfekt för soldyrkaren som samtidigt vill njuta av fantastisk sjöutsikt.
Lägenheten har tre sovrum där master bedroom har en stor walk-in-closet som skulle kunna användas som kontor i och med ljusinsläppet från fönstret. Köket och vardagsrummet går i symbios med varandra och mäts upp till hela ca 58 kvadratmeter. Ett fantastiskt ställe att umgås på med familj och vänner. Möbleringsyta finns det gott om och ni kommer definitivt att kunna vara kreativa och testa en rad olika vinklar och placeringar.

Det är lätt att bocka av alla krav på checklistan om du söker en bekväm vardag. Detta är ett smidigt boende - du har all service intill och en regnruskig dag behöver du inte ens gå ut överhuvudtaget. Genom hissen ner till garaget når du såväl gymmet som matbutiken. Har du glömt något till middagen är det bara att kila ner för att kompletteringshandla. Bageriet tillhandahåller frukostfrallan och är du sugen på en middag ute på restaurang finns en populär i kvarteret intill.

I lägenheten finns dubbla helkaklade badrum i tidlöst utförande. Båda med dusch och det ena badrummet är även utrustat med egen tvättpark, bekvämt var ordet!

I Munksjöstaden finns idag både förskola, apotek och vårdcentral. Trevliga promenadstråk utmed vattnet utgör sedan tidigare mångas favorit när det är dags för motionsrundan. Inom kort kommer Lidl och Friskis & Svettis öppna i närområdet. Sammantaget en otroligt spännande stadsdel som andas trivsel och bekvämlighet.

Varmt välkommen till Munksjöstaden och Vevslupsgränd 1!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomna hem! På golvet ligger grå slitstark klinkers som sedan övergår i en tre-stavs ekparkett som återfinns i övriga rum av lägenheten. Väggarna är vitmålade.

KLÄDKAMMARE
Intill hallen ligger en praktisk klädkammare som avlastar förvaringsbehovet och blir en naturlig plats att hänga av jackor och ställa skor.

BADRUM
Det större badrummet ligger praktiskt beläget intill hallen och nära samtliga tre sovrum. Här finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. Ovanför arbetsytan sitter ett förvaringsskåp samt eluttag med timerfunktion. I övrigt består utrustningen av ett tvättställ med kommod, spegelskåp med förvaring och belysning, WC-stol, duschhörna med glasdörrar samt en handdukstork.

MASTER BEDROOM
Till höger från entrén finner vi den lugna delen av bostaden. Här kommer ni att ladda batterierna i det stora sovrummet och på den trevligt belägna balkongen i norr.

WALK-IN-CLOSET
I sovrummet ligger en stor klädkammare/walk-in-closet som erbjuder gott om förvaringkapacitet även för den som har mycket prylar och kläder.

BALKONG
Från sovrummet nås en balkong som ligger i norrläge. Trots att detta är den "minsta" balkongen av lägenhetens två balkonger så upplevs denna som rymlig. Belägen på en fri nivå och utan någon påtaglig insynskänsla.

SOVRUM 2
Plats för säng och ytterligare möblemang. Här erbjuds förvaring genom en garderob.

SOVRUM 3
Intill det andra sovrummet så återfinns ytterligare ett praktiskt rum som passar perfekt som sovrum eller kontor. Fönster mot väster. Garderobsförvaring.

BADRUM 2
Det lite mindre men fullt tillräckliga badrummet ligger närmare köket, vilket är praktiskt ur många perspektiv. När gästerna är på plats finns det förmodligen alltid en ledig toalett. När morgontrafiken (i lägenheten) rullar igång så blir kön till duscharna kortare. Bekvämt och smart helt enkelt!

KÖK/VARDAGSRUM/MATPLATS
Köket och vardagsrummet går i symbios med varandra, och som tidigare nämnts så mäter denna gemensamhetsyta 58 kvadrat. Ett fantastiskt ställe att umgås på med familj och vänner. Möbleringsyta finns det gott om och ni kommer definitivt att kunna vara kreativa och testa en rad olika vinklar och placeringar.

BALKONG (SÖDERLÄGE)
Den stora balkongen ligger magiskt belägen med fantastisk utsikt över Munksjön och kvarteret. Bra för soldyrkaren och behagligt för den som vill ha skugga på kvällen.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 110 kvm
Lägenhetsnummer: 29
Pris (Utgångspris): 4 395 000 kr
Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 13
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Telia Fiber med bredband ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg på 229kr i månaden.

Utöver detta ingår också ett grundpaket av TV och Telefoni.

Allmänt

Län: Jönköping
Kommun: Jönköping
Område: Munksjöstaden

Omgivning

En helt ny stadsdel i Jönköping – inte i utkanten utan mitt i stan. Grunden är en bortglömd strandremsa och en 150-årig industrihistoria, vars röda tegelstenar man nu bygger vidare på. Nytt liv och ny arkitektur fylls på och det gamla bruket tas i bruk på riktigt.

Munksjöstaden är platsen där Munksjö pappersbruk grundades år 1862. Idag förvandlas området till en helt ny stadsdel som i framtiden ska innehålla allt från bostäder, restauranger, kontor, kaféer, butiker, förskola, gym och vårdcentral.

Att bo vid vattnet innebär både aktivitet och avkoppling. Munksjörundan har många Jönköpingsbor som en god vana men nu kommer du kunna promenera, springa, cykla med ena handen i vattenbrynet hela vägen runt. Munksjön blir mer tillgänglig och som boende här blir den en naturlig del av er vardag!

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 483 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brukspatronen i Jönköping är en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheten Marinen 3 i Jönköpings kommun. Förening bestående av 45 lägenheter fördelade i två byggnader uppförda 2017.

Bostadsrättsföreningen har tecknat en fullvärdeförsäkring hos Länsförsäkringar där bostadsrättstillägget ingår.

Föreningen är delaktig i Munksjöstadens Samfällighetsförening.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Brukspatronen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Jönköping

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör tillgång till ett förråd. I föreningen finns även cykelförråd och en gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 700 kr/mån, har separat kö.

Föreningen har 35 garageplatser (varm) som går att hyra för 700kr i månaden. Separat kö tillämpas.

Föreningens medlemmar kan också söka garageplats via Munksjöstadens Samfällighetsförening.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 395 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 512 kr
I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

500 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 100 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 101 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 96 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-09-09

Alla bilder och 3D

+ 45 Visa alla 51 bilder
 

Planritning

Karta & område

Vevslupsgränd 1, Jönköping

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5512 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Johan Gustavsson

Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning