Hoppa till innehåll

Sälja bostad – rätt känsla genom hela affären

Att sälja bostaden är en av livets stora affärer. Du lämnar minnen bakom dig, packar ihop ett liv i kartonger, flyttar och fixar. Vissa har gott om tid, andra har ett behov av att sälja snabbt. Men oavsett vilken situation eller fas du befinner dig i ser vi till att hjälpa dig till rätt känsla genom hela bostadsförsäljningen.
  • Individuell strategi efter dina förutsättningar och mål
  • Kraftfulla digitala verktyg för att hitta rätt köpare
  • Dedikerade mäklare genom hela bostadsaffären
  • Marknadens mest omfattande försäkring Varudeklarerat

Vi vägleder dig genom din bostadsförsäljning

 
Svensk Fastighetsförmedling har en ledande position inom branschen och är det mest kända varumärket. Inte så konstigt, med tanke på att vi förmedlat bostäder sedan 1937. Vi vägleder dig vid försäljningen av din bostad, men också till ett hållbart boendeliv genom livets alla faser.

För dig som värdesätter kvalitet

För att både du och spekulanterna till din bostad ska bli så nöjda som möjligt vill vi leverera en kvalitativ upplevelse genom hela affären och det pris din bostad förtjänar.

Engagerade & kunniga mäklare

Våra registrerade mäklare utbildas regelbundet och är experter på bostadsmarknaden i ditt område. Därför kan de också ge dig bästa rådgivningen och leverera en upplevelse med en bättre känsla.

Oberoende med dig i fokus

Som den största fristående mäklarkedjan i landet arbetar vi för att säkerställa att din bostadsförsäljning är anpassad för just dig.

Relevanta spekulanter

Grunden till relevanta spekulanter är att erbjuda ett marknadens största kundregister. Då är sannolikheten större att vi matchar rätt köpare till din bostad.

Vårt arbetssätt för att sälja din bostad

Oavsett om du har gott om tid att sälja bostaden eller har ett behov att sälja snabbt, så har vi ett upplägg som ger din bostad bästa möjliga förutsättningar. Vi kallar vårt arbetssätt för Aktiv Matchning.

Vanliga faser under försäljningen av en bostad

01.

Rådgivning

Våra rådgivande möten är till för att skapa den bästa lösningen för dig. Vi går igenom dina behov och förutsättningar för att säkerställa att du får bäst betalt för din bostad.

02.

Fotografering

Med proffsfoto och redigerade bilder lägger vi grunden för att visa ditt hem på bästa sätt. Vi arbetar med de bästa fotograferna för att skapa rätt bildspråk för din bostad.

03.

Försäljningsmaterial

Vi skapar en attraktiv paketering av din bostad. Behövs det kan vi addera professionell styling, film och digital renovering för att visa bostadens potential ännu mer.

04.

Marknadsföring

Din bostad kommer att marknadsföras i en rad olika kanaler för att matchas mot möjliga intressenter och hjälpa oss nå både aktiva och passiva spekulanter.

05.

Visning

Vårt visningskoncept bygger på både fakta och känslomässiga aspekter, och lyfter fram alla fördelar och kvalitéer som är avgörande för dina spekulanter. Vi visar inte bara din bostad – vi säljer den.

06.

Budgivning

Alla bud tas emot och förmedlas till dig som säljare. Budgivningen sker tryggt och säkert med verifierade spekulanter via Bank-ID och du enkelt kan följa hur den fortskrider på Mina sidor.

07.

Kontrakt

Det är först när alla parter har undertecknat köpekontraktet som budgivningen är avslutad. Till kontraktsskrivningen har mäklaren förberett alla handlingar och går igenom dem så alla förstår innebörden.

08.

Tillträde

På tillträdesdagen slutförs bostadsaffären. Handlingar gås igenom och undertecknas, du får slutbetalning av köpeskillingen och lämnar över nycklarna och ansvaret för bostaden till köparen.

Kontakta oss för rådgivning inför din bostadsförsäljning

Ett rådgivningsmöte är alltid en bra början för att sälja bostaden. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra mäklare. De kan svara på dina frågor och ge dig råd kring din bostadsförsäljning.
  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Välj själv om du vill träffas personligt eller digitalt

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy