Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
10 800 000 kr
Anmäl intresse
Fredrik Hjelm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Fredrik Hjelm
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Billdal

Trädgårdsmästarens väg 1

Pris (Utgångspris): 
10 800 000 kr
Anmäl intresse
Fredrik Hjelm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Fredrik Hjelm
Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Attraktiv, nybyggd villa i Billdal med gångavstånd till salta bad och vacker havsutsikt.

  • Typ: Villa, 2-plans hus
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 142 kvm
  • Biarea: 11 kvm
  • Tomtarea: 449 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Driftkostnad: 33 617 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

På badrocksavstånd till havet och salta bad ligger detta nybyggda och moderna 2-plans hus. Huset är byggt 2019 och har nykänslan kvar.
Här erbjuds ett lättskött, modernt och stilrent hus med inredning av högsta klass för ett boende med högt ställda krav.
På lugn villagata i det trivsamma området Billdals Strandäng ligger detta fantastiska boende.
Vi stiger in i hallen och möts av en öppen och luftigt miljö med en stilren och modern känsla. Hallen är ljus från entredörrens frostade glas. Ett praktiskt klinkergolv tar hand om våta ytterkläder. Öppen förvaring erbjuds för ytterkläder. Motsatt till avhängningen ligger badrum med dusch.
Det fantastiska barköket ligger centralt placerat med full uppsikt över matplats och vardagsrum. Köket har stilrena fronter i vitt och exklusiv stenskiva förstärker må-bra känslan i huset. Den gemensamma sällskapsytan som utgör kök och vardagsrum formligen badar i ljus från stora och generösa fönsterpartier. Via två altandörrar når man antingen den vackert anlagda trädgården där man har plats för lek såväl som mindre odlingar eller ett mysigt soldäck med matplats och loungedel.
Genomgående för huset är dom vitmålade väggarna och vackra parkettgolv i vitlaserad ek.
På övervåningen slås man över den fantastiska takhöjden som når hela vägen upp till nock, vilket ger en härligt luftig känsla. Stort allrum för avskiljt tv-häng och underbar havsutsikt, tre bra sovrum och generöst med garderobsförvaring samt fint badrum med läckert badkar att slinka ner i efter en hektisk dag.
Bilen parkeras antingen i fristående carport med laddstation för el-bil eller på uppfarten. Ett fullisolerat förråd förlänger carporten för praktisk förvaring.
Med ett trivsamt grannskap perfekt beläget med havet, vacker natur, förskola och busskommunikationer på behagligt gångavstånd lever ni ett bekymmersfritt villaliv.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info

Om Bostaden

Beskrivning

Entré
Välkomnande hall med härligt ljusinsläpp. Praktisk klädförvaring i öppen nisch och slitstarkt klinkergolv.

Badrum
I direkt anslutning till entré ligger gästtoalett med dusch. Helkaklat i ljusa färger. WC, tvättfat med tillhörande kommod och spegel samt duschhörna med vikväggar i transparent glas. Mysigt vädringsfönster släpper in lite dagsljus.

Tvättstuga
Tvättstugan ligger praktiskt placerad vägg-i-vägg med badrum. Väl planerad med bra arbetsytor över tvättmaskin och torktumlare och fin förvaring i överskåp. Här finner vi även styrenhet för bevattningssystem och husets teknikavdelning med värmepanna och elcentral snyggt gömda bakom dubbeldörrar.

Kök
Stort, rymligt och luftigt kök med bardel som naturlig avdelare mot matplats och vardagsrum gör planlösningen öppen och social.
Kökets släta fronter i vitt är modernt och stilrent och dom exklusiva stenskivorna ger rätt känsla. Med gott om plats att breda ut sig på blir matlagningen lustfylld. Spishällen med sin centrala placering i bardelen blir en naturlig samlingsplats runt kocken och skönt barhäng. Generöst med förvaring känns välplanerat och bussigt. Via diskbänkens två liggande fönster åt söder får man bra uppsikt mot trädgård och härligt ljusinsläpp tillsammans med det stående gavelfönstret i väst.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och sammanbyggt med matplats och kök. Här trivs man och perfekt för socialt umgänge. Stora fönsterpartier ger rummet en ljus och luftig känsla. Två altandörrar tar oss ut i trädgården och altanen. Väggarna är genomgående vita och på golvet ligger ett ljust parkettgolv. Önskar man installera braskamin är det förberett i plattan för detta.

Förråd
Under trappen finns en praktisk förrådsyta/klädkammare.

Övervåning
Allrum
Övervåningen bjuder in till ett underbart allrum direkt i anslutningen till trappan. Men en takhöjd upp till nock slås man av en imponerande rymd. Ett härligt fönsterparti och den franska balkongens glasdörr släpper in fantastiskt ljus och underbar havsutsikt ut mot Killingsholmen. Likt hela huset är väggarna vitmålade och en vitlaserad ekparkett på golvet.

Sovrum ETT
Stort, rymligt föräldrasovrum med generöst skjutdörrsparti över hela långsidan. Den franska balkongen och dess glasdörr släpper in fint ljus från öst och praktisk vädring.

Sovrum TVÅ
Mysigt sovrum med högt snedtak. Dubbelgarderob löser förvaringen. Fönster i öst släpper in ljus.

Badrum
Övervåningens badrum ligger centralt placerat mellan övervåningens sovrum. Helkaklat i ljus färger och ett stort takfönster är en härligt ljuskälla.
Här finner man WC, tvättfat med tillhörande kommod och spegel med belysning och avkopplande badkar. Skönt med elektrisk golvvärme för ökad komfort.

Sovrum TRE
Sovrum TRE är nästan identiskt med sovrum TVÅ förutom den avgörande faktorn att man kan sitta och filosofera vid fönstret och njuta av havsutsikten!

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans hus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 142 kvm
Biarea: 11 kvm
Tomtarea: 449 kvm
Pris (Utgångspris): 10 800 000 kr
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 33 617 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Värmepump
Skick: Mycket bra
Ålder: 2019
Märke: Nibe

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Galvaniserad omålad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Radon: Ingen radonmätning utförd
Jordat/ojordat: Jordat
Allmän information: Billdals strandäng är ett nybyggt område av Skanska som uppfördes 2019. Med modern och stilren design har området blivit väldigt attraktivt. Här bor man nära till hav, natur, skolor/omsorg och kommunikationer.

Tomt/balkong/uteplats

Altandäck i söderläge med utgång från kökets matplats. Lättskött villaträdgård med plats för lek och bus. Bekvämt med automatisk bevattning av gräsmatta och gränshäckar som håller trädgården grön.
Plan villaträdgård i soligt hörnläge med havsutsikt

Övriga byggnader

Yttre förråd sammanbyggt med carport

Parkering

Carport för en bil, uppfart med plats för två bilar. Laddstolpe för laddning av el-bil.

Tv/Internetanslutning

Fiber finns

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG BILLDAL 21:57

Omgivning

Billdal
Området runt Billdal, med attraktivt läge vid kusten och närhet till Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Med bussen endast 100m från huset har man fantastiska pendelmöjligheter. Välj linje X2 eller X3 och ni är i vid Järntorget på ca 20 minuter och Heden i centrala Göteborg på 40 minuter.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor och sandstränder. För den aktive finns både ridhus, isbana och tennisbana i närheten. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor och förskolor samt apotek och vårdcentral.
Cykelavstånd till både Kullavik, Askim och Särö, via populära cykelleden genom Billdal.

I närområdet finns förskolor, skola, allmänna kommunikationer, caféer, bageri och små butiker. På bekvämt avstånd finns dessutom restauranger, livsmedelsaffärer, fitness center samt apotek och vårdcentral.

Billdals Kyrkby trivs människor i alla åldrar. Här bor dock tack vare det mycket barnvänliga upplägget många barnfamiljer.

Killingsholmen
Söder om Göteborg, nära gränsen till Kungsbacka, ligger Billdal. Här finns Killingsholmen med sin marina och båtvarv, plats för 185 båtar. Sjöbodarna i hamnen utgör ett idylliskt inslag i den speciella miljön. Här finns den mindre hamnens trivsamma atmosfär med en fin badplats precis i närheten och utanför Killingsholmen finns många härliga badöar.

Planbestämmelser

Askim,bostäder Norr Om Billdals Kyrka, Detaljplan (Beslutsdatum: 20160419, Registreringsdatum: 20160725)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Billdal Ga:27
Göteborg Billdal Ga:28
Rättigheter last: Officialservitut: Rätt att för underhåll använda ett en meter brett område runt huvudbyggnad och garage/carport - Tillträde
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att för underhåll använda ett en meter brett område runt huvudbyggnad och garage/carport - Tillträde
Samfällighet: GÖTEBORG BILLDAL S:34

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

10 800 000 kr

Driftkostnader

33 617 kr/år
Årlig elförbrukning: 10563 kWh/år
Antal i hushållet: 5
Kommentar: Driftkostnaderna är baserade på nuvarande familj och kan variera beroende på levnadssätt och familjesammansättning.

Fördelas enligt följande

El: 16 900 kr
Vatten och avlopp: 4 000 kr
Försäkring: 7 917 kr
Renhållning: 2 600 kr
Samfällighet: 2 200 kr
Beskrivning: Elförbrukning avser uppvärmning och hushållsel. Nuvarande ägare har även 6500kWh förbrukning för laddning av två elbilar. Därav total förbrukning är 16853kWh och totalkostnad 28077kr för el och nätavgift.

Taxering

Byggnad: 3 310 000 kr
Mark: 2 760 000 kr
Totalt: 6 070 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2019
Standardpoäng: 30
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 090 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Alla bilder

+ 28 Visa alla 34 bilder
 

Planritning

Karta & område

Trädgårdsmästarens väg 1, Billdal

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Fredrik Hjelm

Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning