Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 961 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Victor Sarocchi, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Sarocchi
Fastighetsmäklare
Tyresö

Sikvägen 39

Månadsavgift: 4 961 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Victor Sarocchi, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Sarocchi
Fastighetsmäklare

Ljus och välplanerad 3-rok med generösa ytor och insynsskyddad balkong i underbart sydvästläge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Lägenhetsnummer: 090
  • Månadsavgift: 4 961 kr
  • Driftkostnad: 718 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5
  • Hiss: Ja

Snart finns chansen att förvärva denna trevliga lägenhet på populära Sikvägen och BRF Gäddan. Trevlig inglasad och insynsskyddad balkong i underbart sydvästläge. Optimalt planerad bostad om 3 rum och kök med generösa ytor och genomgående ljusa och fina ytskikt. Lägenhetens vardagsrum är luftigt och har utgång till balkong där du kan njuta av trevliga middagar. Väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp och plats för garderober. Här finns ett modernt och fullt utrustat kök som renoverades 2018 i modern/klassisk stil med gott om arbetsytor för den kräsna hemmakocken. Ny ugn/spis samt diskmaskin i samband med renovering samt fullstor kyl och frys från kvalitativa Miele. Separat matplats med gott om plasts för stort matbord. Badrummet är helkaklat och stambytt 2014. Från hallen når du även en klädkammare i bra storlek. Lägenheten är i genomgående bra skick med genomgående ekparkett förutom i sovrum där askparkett finns.

Säljarens egna ord:
"Härlig planlösning med gott om plats för matplats i kök för gäster på middagar. Vardagsrummet är stort, lättmöblerat och mysigt och har som resten av lägenheten ett väldigt bra ljusinsläpp. Att njuta av balkongens sydvästläge med soliga vårluncher och varma sommarkvällar är ett stort plus. Närheten till både natur och restauranger/affärer/centrum samt busshållplats är perfekt. Cykelavstånd till vackra Tyresö Slott, hellasgården och annan natur samt många trevliga grannar som bidrar till en bra "grannstämning" i porten".

Bostadsrättsförening Gäddan är mycket populär förening med god ekonomi och har löpande underhåll på sina fastigheter. Här finns flera lekplatser med nya lekställningar, bollplan, boulebana och grill med bord och bänkar. I närområdet finns tillgång till de flesta fritidsaktiviteter. Det finns även skolor och förskolor på promenadavstånd.

Här bor man även med bara några minuters promenad till Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, systembolag mm. I den omedelbara närheten finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. I den omedelbara närheten finns busshållplatser med bussar som tar dig in till Gullmarsplan och Stockholm City på 20 min.

Välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 090
Driftkostnad: 718 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och FTX ventilation.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Tyresö

Omgivning

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice. I Tyresö kommun finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera. Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,290600000
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 714 kr

Om föreningen

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Föreningen tecknat gruppavtal med Comhem. Fr.om. 1/4 -18 ingår Tv Bas och 100 MB bredband i månadsavgiften. Den som flyttar in ska ringa Comhem på tel. 0775-171720, för att aktivera tjänsterna. Boende har även möjlighet att på egen kostnad välja bredband via Bredbandsbolaget.

Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 010-4421100

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Gäddan
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Tyresö
Markägare: Föreningen äger marken

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 666 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 961 kr
I avgiften ingår vatten, internet och kabel-tv
Värme, kallvatten, kabel-tv och internet ingår.
Föreningen tillämpar enhetsmätning av el och tillämpar även individuell mätning och fakturering för uppvärmning av varmvatten.

Driftkostnader

718 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 218 kr
Varmvatten genomsnittlig kostnad: 200 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd: 2020-06-24
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 33 Visa alla 39 bilder
 

Planritning

Karta & område

Sikvägen 39, Tyresö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Victor Sarocchi

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning