Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 3 182 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Torbjörn Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Torbjörn Andersson
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 182 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Torbjörn Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Torbjörn Andersson
Fastighetsmäklare

Loftvägen 18, Skogås

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 65,8 kvm
  • Lägenhetsnummer: 10023
  • Byggnadsår: 1965
  • Månadsavgift: 3 182 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Ja

Högt fritt läge med milsvid utsikt!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 65,8 kvm
Lägenhetsnummer: 10023
Byggnadsår: 1965
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-tv via Com Hem
Bredband får varje medlem bestämma själv

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Skogås

Omgivning

Loftvägen 18 ligger centralt, man når både förskolor, skolor och kommunikationer samt välsorterat inomhuscentrum på mindre än 5 minuter och på några minuters promenad når man också badplats med sandstrand i sjön Drevviken.

Var du än bor i Skogås har du naturen inpå knutarna. Skog, strövområden och badsjöar. Här bor både gamla och unga. Området är lugnt och inbott, grannsämjan är god och många har bott här i flera generationer. Mörtviksbadet och Badudden, med vackra barnvänliga stränder, ligger ett stenkast från fastigheten.

I stadsdelen finns flera skolor med 6-årsverksamheter och förskolor i de enskilda närområdena och det finns också ett gymnasium, Östra gymnasiet. För information om vilken skola eller förskola som ligger närmast just den här fastigheten kan ni gå in på Huddinge kommuns hemsida www.huddinge.se eller ring Huddinge kommun 08-535 300 00.

Östra och Västra Skogås binds samman av Skogås Centrum. Där hittar du apotek, bibliotek, systembolag, postombud, vårdcentral och folktandvård. Det finns två välsorterade livsmedelsbutiker, frisör och blomsteraffär samt flera matställen, varav en sushirestaurang och ett mysigt café. Nära Skogås centrum ligger simhall och en fritidsanläggning med tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. Vintertid finns det ishockeyrink, skidspår och långfärdsskridskor på Drevviken. I Trångsund-Stortorp ligger det en hockeyhall, Stortorpshallen. Det är också nära till Ågesta friluftsområde som erbjuder löpspår, ridklubb och golf.

Med bil tar det ca 15 minuter till Stockholm C (1,7 mil). Med pendeltåg tar det ca 20 minuter till Stockholm C. Från de flesta delar av Skogås finns det även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge och Haninge samt Länna handelsområde.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,4343
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 455 kr

Om föreningen

Föreningens fastighet, Hissen 1 och 2 samt hjulet 1, bebyggdes 1965. Föreningen registrerades 1964-05-29 och den ekonomiska planen är registrerad. Fastigheten är belägen på Loftvägen 8-18, Skogås, Huddinge kommun. På fastigheten finns 6 bostadshus innehållande 204 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. På fastigheten finns ävven 151 parkeringsplatser.
Inom brf Skogås 3 har man gjort underhåll löpande såsom relining, nya fönster, badrumrenoveringar mm. Till varje lgh finns det ett källarförråd om ca 6 kvm samt en matkällare med hyllor. Förvaltare är Castor Förvaltnings AB 060-12 80 00.

Bostadsrättsföreningens mejladress; brfskogas3@bredband.net

Allmänt

Föreningens namn: Brf Skogås 3
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1207
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Huddinge
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1991. Fasad
2002. Badrumsrenovering
2007/09. Fönster
2015/16. Tak renovering
Kommande renoveringar: 2018. Byte yttre avlopp och renovering av tvättstugor.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensamhetslokal och en bordtennislokal samt ett gästrum med 4 bäddar för uthyrning.
Cykelrum, källarkontor, barnvagnsparkering

Parkering

Bilplats 1: P-plats . Avgift 200 kr/mån, har separat kö.

Övrigt

Det finns källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och Övernattningslägenhet.
Övriga utrymmen
151 parkeringsplatser. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övrigt
SKOGÅS Skogås ligger naturnära men även centralt. Här finns två populära områden med bostadsrätter, Loftvägen och Storvretsvägen som ligger på var sin sida av Skogås centrum och mycket nära kommunikationer. Här skryter de boende om sina trevliga innergårdar, närheten till naturliga strövområden och fina badplatser vid Drevviken. SKOGÅS CENTRUM Här finns ett trevligt centrum med olika butiker samt systembolag, apotek, gym, bibliotek och vårdcentral. Från centrum avgår pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och restid till T-centralen är ca 20 minuter. Bussar går från Skogås till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde. FÖRSKOLOR OCH SKOLOR Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan (6-9år), Vretskolan (10-12år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Notera att skolor kan göra ändringar och för aktuell och mer information se www.huddingekommun.se I Skogås finns en fritidsgård samt ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Badminton, paddeltennis, squash och andra racketsporter i den nybyggda rackethallen, basket, dans, fotboll på Nytorps Mosse med fin konstgräsplan samt en simhall. Vintertid erbjuds skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen och det finns en Hockeyhall i närliggande Stortorp/Trångsund. Ca 4 kilometer från Skogås ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, samt brukshundsklubb.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 182 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Loftvägen 18, Skogås

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy