Hoppa till innehåll
Sverige
 
Utgångspris: 
2 095 000 kr
Månadsavgift: 5 483 kr/mån
Anmäl intresse
Jenny Kjellsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Kjellsson
Fastighetsmäklare
Rebecca Birgersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Rebecca Birgersson
Fastighetsmäklare
Växjö

Vinamans väg 1

Utgångspris: 
2 095 000 kr
Månadsavgift: 5 483 kr/mån
Anmäl intresse
Jenny Kjellsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Kjellsson
Fastighetsmäklare
Rebecca Birgersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Rebecca Birgersson
Fastighetsmäklare

Nyrenoverat boende i markplan på omtyckta Kampen!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 85 kvm
  • Lägenhetsnummer: 32
  • Byggnadsår: 1992
  • Månadsavgift: 5 483 kr
  • Driftkostnad: 400 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Välkommen till Kampen och denna välrenoverade och trevliga 3:a! Rymlig uteplats i västerläge som erbjuder en fin utsikt mot den lummiga innergården och ner mot Växjösjön. Uteplatsen är idag stensatt men går att utveckla med trätrall och staket om man önskar. Inomhus erbjuds en spännande planlösning i två olika etage med totalrenoverat kök med påkostad inredning med smarta lösningar och vitvaror av god kvalité. Vardagsrummet återfinns ett etage ner och nås via en snygg trappa med glasräcke. Bostaden erbjuder två sovrum, ett på vardera våning. Helkaklat badrum som erbjuder både rymlig duschhörna och bubbelbadkar. Perfekt läge med gångavstånd till både centrum och Universitetet samt vackra promenadstråk längs de närliggande sjöarna. Bra kommunikationer med flera passerande busslinjer om du vill ta dig till järnvägsstationen. Stabil förening som under de senaste åren erbjudit januari månad avgiftsfri som en bonus till sina medlemmar.

Välkommen på visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Välkommen till en unik etagelägenhet på Kampen. Planlösningen designades vid en totalrenovering 2006 och därefter har lägenheten renoverats ytterligare en gång 2013. Vid det senare tillfället målades alla tak och väggar och nya lister monterades. Det lades in ett toppolerat klinkergolv i kök och hall och köket försågs med nya luckor och lådfronter. Ny ytterdörr och nya altandörrar monterades också. 2016 målades det ännu en gång i flera av rummen som nu uppvisar vita väggar. Glasräcket införskaffades och monterades 2018. Bostaden som nu erbjuds är i absolut toppskick. Planlösningen beskrivs nedan, rum för rum,

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i två garderober och ett väggfast och yteffektiv samling skoskåp direkt till höger. Smakfullt och praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. I taket sitter en belysningsskena med spotlights med 3-fas vilket gör att man kan skapa den belysningseffekt man själv efterfrågar.

KÖK
Det snygga klinkergolvet löper vidare in i det trevliga köket som erbjuder vit köksinredning av hög kvalité som försågs med nya dörrar och lådfronter vid renoveringen 2013. Arbetsbänk av högklassig granit med en bardisk som innehåller spishällen och en snygg fläktkåpa i rostfritt som kan styras på båda hållen. Den smarta bardisklösningen skapar en social planlösning mot vardagsrummet trots att det ligger en halv våning ner. Det snygga glasräcket och den specialdesignade trappan mellan våningsplanen skänker lägenheten en unik karaktär. Rymlig matplats med utgång till uteplatsen och en fin utsiktsvy över den trevliga innergården och Växjösjön. Belysningsskena med spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av dubbel uppsättning av kombinerade kyl/frys skåp (Electrolux 2006), induktionshäll (Siemens 2006), spisfläkt (Siemens 2006), inbyggnadsugn med pyrolysfunktion och varmluft (Siemens 2006) samt tystgående diskmaskin (Siemens 2013).

SOVRUM
Vägg i vägg med kökets matplats återfinns bostadens största sovrum. Fönster i västerläge som erbjuder en sjöglimt av Växjösjön och ett lugnt läge mot den bilfria och lugna innergården.
Smart förvaring i form av två dubbelgarderober samt en byrålösning som är infälld i väggen.

En halvtrappa ner möter följande rum:

VARDAGSRUM
Vardagsrummet nås via en smakfull trappa i ek som är specialdesignad just för denna lägenheten. Rummet är ljust och härligt med fint ljusinsläpp och hela 4 meter i takhöjd. Massiv ekparkett och ljust färgsatta väggar förstärker känslan av ljus och rymd. Belysning i form av infällda spotlights med dimmer.

SOVRUM
Bostadens andra sovrum ligger till höger om vardagsrummet. Den imponerande takhöjden om 4 m möjliggör spännande loftlösningar. Infällda spotlights med dimmerfunktion.

BADRUM
Bostadens badrum ligger på det nedre planet. Helkaklade väggar med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Spotlights med dimmerfunktion. Utrustning som finns är toalett, väl tilltagen handfatskommod med gott om förvaring och matchande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar och bubbelbadkar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 32
Utgångspris: 2 095 000 kr
Byggnadsår: 1992
Driftkostnad: 400 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats: Stensatt uteplats om 17 kvm med lugnt läge på den trevliga innergården. Fint västerläge med utsikt ner mot Växjösjön.

Tv/Internetanslutning

Fastigheten är ansluten till ComHem. Grundutbud av kabel-tv, internet (50/10 Mbit) samt ip-telefoni ingår i avgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Kronoberg
Kommun: Växjö
Område: Växjö Centrum

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,68228
Andel av insats: 2,64172
Andel av månadsavgift: 2,68229
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Stabil förening som under flera år har haft avgiftsfritt under januari månad. Inga planerade avgiftshöjningar.

Allmänt

Föreningens namn: RB Brf Kampen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Kommun: Växjö

Gemensamma utrymmen

Det finns lägenhetsförråd i fastighetens källare. Föreningen erbjuder även cykelförvaring och närbelägen tvättstuga som nås utan att behöva gå utomhus.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats (75 kr/mån) eller carport (225 kr/mån). Som det ser ut just nu är det ingen lång kö något av alternativen. Längs Kampastigen och på Vinamansväg finns det tillgång till gratis parkering för boende och gäster.

Ekonomi

Utgångspris

2 095 000 kr

Månadsavgift

5 483 kr
Värme, vatten, kabel-tv, internet och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. De senaste åren har januari varit avgiftsfri som en bonus till de boende.

Driftkostnader

400 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 100 kr

Alla bilder och film

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Planritning

Karta & område

Vinamans väg 1, Växjö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5483 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning