Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
2 595 000 kr
Månadsavgift: 3 852 kr/mån
Anmäl till visning
 • Torsdag
   5/8
 • 16:30-17:30
  Öppen visning  
 • Boka
 • Söndag
   8/8
 • 14:00-15:00
  Öppen visning  
 • Boka
Ramsin Warda, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ramsin Warda
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Jönköping

Norra Bogesundsgatan 8

Pris (Utgångspris): 
2 595 000 kr
Månadsavgift: 3 852 kr/mån
Anmäl till visning
 • Torsdag
   5/8
 • 16:30-17:30
  Öppen visning  
 • Boka
 • Söndag
   8/8
 • 14:00-15:00
  Öppen visning  
 • Boka
Ramsin Warda, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ramsin Warda
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Gräshagen - Kvalitetsboende med hög standard och möjlighet till garage

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 85 kvm
 • Lägenhetsnummer: 100-100-012
 • Byggnadsår: 2012
 • Månadsavgift: 3 852 kr
 • Driftkostnad: 400 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 3 av 10
 • Hiss: Ja

3 ROK, 85 KVM I naturskönt skal med modernt innehåll, så kan man faktiskt beskriva denna vackert belägna trea i Bogesundsparkens moderna fastighet från 2012. Här bjuds du en grönskande vy utanför varje fönster, och med den följer även känslan av att bo uppe bland träden. Ett privat men ändå ljust läge och omgivningen ger ett behagligt lugn. Från bostaden kan du följa naturens skiftningar på nära håll där varje årstid blir till en kulört tavla och ger njutning i vardagen.

Lägenheten är i toppskick med alla bekvämligheter man kan önska. Stort kök från HTH i tidlöst vitt med alla bekvämligheter och arbetsbänk framför fönster med vacker vy. Öppna sällskapsytor mot vardagsrummet där balkongen förlänger bostaden i norr. Rymden på den inglasade balkongen ger känslan av ett extra rum och den generösa ytan gör det möjligt att på ett bra sätt möblera den med soffgrupp eller en extra matplats om så önskas. Använd eluttaget och sätt upp infravärme så kan du nyttja den oavsett årstid.

Det stora badrummet är rymligt nog för en svängom och utöver egen tvättpark får ni här generöst med förvaring och behaglig golvvärme. De två sovrummen har ett oslagbart privat läge mot grönskan som gör din bostad till en privat sfär. Generösa förvaringsutrymmen med skjutdörrsgarderober från HTH både i hallen och ett av sovrummen samt en stor ingångsklädkammare i hallen.

Gräshagen erbjuder idag allt man behöver för ett bekvämt cityboende. Mataffär, busskommunikation och fin cykelväg som snabbt tar dig in till city och dess utbud av affärer och nöjen. Naturen som granne ger dig fina motionsspår och vackra Vattenledningsparken strax intill.

Välskött, ekonomiskt stabil förening där även bredband ingår och som erbjuder både garage och parkeringsplatser. Ingen kö till garage just nu, möjlighet finns att överta säljarens garageplats om så önskas. HSB sköter den tekniska förvaltningen och Jönköpingsbostäder den administrativa förvaltningen.

Välkommen till detta kvalitetsboende på Norra Bogesundsgatan 8!

Om Bostaden

Beskrivning

Du tar dig smidigt med hiss upp till bostaden som är belägen på våning 3.

HALL
Välkommen in i hall som bjuder på generösa förvaringsutrymmen i stor skjutdörrsgarderob från HTH till höger med spegeldörrar. Inuti skjutdörrsgarderoben ryms även ett städskåp. Hallen fortsätter i vinkel och mynnar sedan ut i härlig sällskapsyta med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rakt fram från entrén ligger de två sovrummen vägg i vägg i ett lummigt insynsskyddat läge mot skogens grönska.

KLÄDKAMMARE
På vänster sida i hallen finns även en rymlig ingångsklädkammare med praktiska hyllsystem från Elfa. Ekparkett i både hallen och i klädkammaren samt väggar i vitt.

SOVRUM 1
Sovrummet är inrett med rymlig skjutdörrsgarderob utmed ena väggen som tar hand om förvaringen, vita släta dörrar från HTH och inredd med hyllplan och klädstång. Här finns även möjlighet att fylla på med ytterligare inredning vid behov. Även Ikeas pax-system passar bra in i utrymmet. Fönster i väster med grönskan som en grön tavla ger en behaglig miljö. Väggarna är målade i en snygg mörkgrön ton och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM 2
Detta rum har samma lummiga läge med fönster i väster, ekparkett samt väggar i ljusgrå ton. Bra storlek på rummen med gott om yta för både säng och möblemang, sovrum 2 är 12 kvm och sovrum 1 hela 15 kvm.

BADRUM
På högersidan där hallen fortsätter ligger rymligt badrum. Smakfullt inrett i ljusa kulörer med grått klinkergolv och vita, helkaklade väggar samt en grå helkaklad vägg. Behaglig golvvärme värmer frusna fötter. Här finns yta nog att ta sig en svängom, badrummet är stort och luftigt samt bekvämt med fullutrustad tvättpark. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch placerade under stor avlastningsyta samt gott om plats att förvara och spara i tre överskåp. Smidiga infällbara duschväggar i klarglas, vägghängd wc, golvvärme, handdukstork samt handfat med kommod i vitt. Belysning från infällda spotlights i taket samt spegelskåp med inbyggda spotlights.

VARDAGSRUM och KÖK
Sällskapsytor och kök i en öppen planlösning med ett ljuvligt läge på gaveln där fönster i tre väderstreck ger en härlig grönskande vy och generösa ljusinsläpp. De trevliga sällskapsytorna inbjuder till umgänge och matlagning i det fullutrustade köket. Extra fönster över köksbänken ger hög trivselfaktor. HTH-kök med vita släta luckor och rostfria beslag, vitt liggande kakel och arbetsbänk i mörkgrå laminat. Vitvarupaket från Bosch med inbyggd micro i ergonomisk arbetshöjd, induktionshäll & varmluftsugn, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. Snygga tillval med bland annat öppet hyllplan med infällda spotlights över diskbänken, infällda spotlights över arbetsytorna, vask med inbyggd pump för diskmedel samt snygg kantlist och golvsockel. Vit fläkt som smälter in fint mot de vita skåpsluckorna. Stor matplats framför fönstret och ekparkett. Vita väggar och vackra fönsterbrädor i polerad gråbrun kalksten lyfter de fina fönsterpartierna en nivå extra.

BALKONG
Från både köket och vardagsrummet ser du ut på den inglasade balkongen. Belagd med trätrall och med ett lummigt läge njuter du här av en grönskande tavla i väster och utsikt bort över Gräshagen i öster. Morgonsolen strålar in för att sedan gå runt huset och komma tillbaka igen en liten stund på eftermiddagen. Fördelen med detta är att du får ett svalt läge under de varmaste timmarna mitt på dagen och verkligen kan njuta av att sitta på din balkong, både för att äta och koppla av. Här finns belysning och även eluttag som gör det möjligt att sätta in infravärme för att nyttja balkongen en längre period på året.

Här får du ett kvalitetsboende med ett attraktivt, privat läge i huset. Bekvämt med både hiss och garage i fastigheten. Välkommen!

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 100-100-012
Pris (Utgångspris): 2 595 000 kr
Byggnadsår: 2012
Driftkostnad: 400 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 10
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnaden är uppförd 2012 av HP Boendeutveckling och UBAB.

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem. Digitalt grundutbud med 18 tv-kanaler samt bredband 50 (30-50 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Större bredbandsabonnemang tecknas separat via Com Hem.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Allmänt

Län: Jönköping
Kommun: Jönköping
Område: Gräshagen

Omgivning

Fastigheten ligger i grönskande och rofylld miljö med vackra promenadstråk och med påkostad lekplats alldeles intill.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,4263
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Välskött förening med stabil ekonomi som förvaltas av Jönköpingsbostäder. Byggår 2012. Modern fastighet med individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Detta för att du som boende ska kunna påverka just din boendekostnad. I garaget finns 39 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 7 p-platser. Kostnad för garageplats är 500 kr/mån och för p-plats 300 kr/mån. Föreningen har avtal med ComHem där kabel-TV samt bredband 50 (30-50Mbit/s) ingår i månadsavgiften.

HSB sköter fastighetsförvaltningen, Jönköpingsbostäder sköter den ekonomiska förvaltningen.

1-2 gånger om året går föreningens medlemmar samman och köper in fönsterputs för den som vill vara med.

Allmänt

Föreningens namn: Bogesundsparken 1, Jönköpingsbostäder
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1205
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Jönköping

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet (ej ettorna) hör ett förråd som ligger i källaren eller garaget. I huset finns även ett barnvagnsrum beläget i entréplan. Utanför entrén finns uppställningsplats för cyklar och i källaren intill hissen finns möjlighet att ställa in cykeln. Vid Norra Bogesundsgatan finns ett soprum.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 500 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 300 kr/mån, har separat kö.

39 garageplatser och 7 p-platser. Separat kö.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 595 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 852 kr
Föreningen har avtal med ComHem där kabel-TV samt bredband 50 (30-50Mbit/s) ingår i månadsavgiften.
Separat uppmätning för värme, vatten och el tillkommer med 245 kr/mån . Individuella driftskostnaderna faktureras var tredje månad efter förbrukning.

Driftkostnader

400 kr/mån

Fördelas enligt följande

Värme, vatten och hushålls-el: 400 kr

Alla bilder och 3D

+ 21 Visa alla 27 bilder
 

Planritning

Karta & område

Norra Bogesundsgatan 8, Jönköping

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3852 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Torsdag 5/8   16:30-17:30
Norra Bogesundsgatan 8, 554 73 Jönköping
Öppen visning
Söndag 8/8   14:00-15:00
Norra Bogesundsgatan 8, 554 73 Jönköping
Öppen visning
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning