Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
3 800 000 kr
Pris: 3 795 000 kr
Anmäl intresse
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare, Ekonom
Jordbro

Sommarbo 261

Högsta bud: 
3 800 000 kr
Pris: 3 795 000 kr
Anmäl intresse
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare, Ekonom

Gavelradhus i toppskick med inredd vind

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 152 kvm
  • Tomtarea: 147 kvm
  • Byggnadsår: 1978
  • Driftkostnad: 62 149 kr/år
  • Upplåtelseform: Andelsrätt

- TOPPSKICK
- NYA FÖNSTER
- GAVELLÄGE
- ALTAN I BRA SOLLÄGE
- INREDD VIND

Välkommen till detta välplanerade gavelradhus med ett av de bästa lägena på Sommarbo. Husets baksida som har en stor trädäckad altan perfekt för festligheter med nära och kära samtidigt som man har en fin gräsmatta perfekt för barnen att springa på.Husets baksida bjuder på något utöver det vanliga i området På den trädäckade altanen njuter du av de soliga sommardagarna samt de mysiga sommar kvällarna i ett magiskt solläge.
Detta gavelradhus med två plan och inredd vind bjuder på stora välplanerade ytor för den större familjen. Entréplan präglas av de sociala ytorna med kök samt vardagsrum i en öppen planlösning där det finns plats för både soffgrupp samt större matgrupp för 8 till 10 personer eller för den som vill skapa ett ytterligare sovrum.Det finns även ett badrum av hög standard.
Husets andra våningsplan består av tre välplanerade sovrum samt ett större och rymligt badrum av toppskick.Den inredda vinden bjuder till extra utrymme som går att nyttja efter behov. I dagsläget disponeras den inredda vinden som ett stort rum men kan samtidigt delas in i två sovrum tack vare den stora ytan, detta kan enkelt skapas genom att sätta upp en vägg som delar in den inredda vinden till två rum. Radhuset har genomtänkta förvaringslösningar som klädkammare, förråd och garderober. Fiber är indraget och till huset hör ochså ett eget garage i länga.Huset är i ett topprenoverat skick och ger en hemtrevlig känsla.

Sommarbo ligger i ett naturnära och barnvänligt område men samtidigt i direkt närhet till kommunikationer och service. Inom gångavstånd finns ett flertal förskolor/skolor samt kommunikationer med bussar och pendeltåg. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med fina innergårdar, fina lekplatser och vackra naturomgivningar med motionsspår, fotbollsplan och grönskande parker runt knuten. Området är naturskönt och närheten till exempelvis populära Rudans frilufts friluftsområde är ett stort plus. En kort bilfärd bort finns både skärgårdsidyllen Dalarö men även centrala Stockholm om så skulle önskas.

Området runt Sommarbo 261 lämpar sig perfekt för barnfamiljer med närhet till flertalet skolor och förskolor, pendlarbuss till gullmarsplan går 300m från tomten. Du har även Jordbro station en kort promenad bort med anslutning till Stockholm central på ca 30 minuter.

RING MÄKLARE BARAN KAYHAN FÖR MER INFORMATION PÅ 070 823 21 91

Om Bostaden

Beskrivning

ENTREPLAN

- HALL -
Välkomnande hall med gott om utrymme för att hänga av ytterkläder.. Redan här möts man av en öppen känsla, välplanerade ytor och en modern stil Rymlig skjutdörrs garderob ger plats åt avhängning av ytterkläder.Här har vi även golvvärme som ger en behaglig känsla.

- BADRUM 1 -
Stort, stilrent och smakfullt badrum med snygg design. Här finns dusch med vikbara dörrar, handfat med kommod wc samt handdukstork. Spotlights ger rätt belysning och golvvärme en varm känsla som är perfekt en vintermorgon.

VARDAGSRUM I ÖPPEN PLANLÖSNING MED KÖKET
Hemmets hjärta är det sociala vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Rymligt för sociala tillställningar och familjelivet. Här finns stora fönsterpartier som ger ett magiskt ljusinsläpp på de vita väggarna och härifrån har vi utgång till den stora altanen.
Kökets mittpunkt är köksön som är en naturlig samlingspunkt i rummet. Självklart finns full maskinell utrustning som möter dagens standard, diskmaskin, varmluftsugn,inbyggd micro, spis, fläkt, kyl och frys. Gott om skåp och arbetsytor
Den öppna planlösningen gör att man har en social kontakt med både familjen och vid festliga tillställningar. Det finns även en given plats där ett större matsalsbord får plats. Flertalet fönster ger ljus och fin utsikt över tomten.
Vill man så kan man skapa ett ytterligare sovrum för familjen i behov genom att slänga upp två väggar.

ÖVREPLAN

- MASTER BEDROOM -
Stort master bedroom med plats för stor säng, förvaring samt ytterligare möblemang. Stort fönster mot trädgården ger fint ljusinsläpp.Härifrån når man ut till husets balkong.

- SOVRUM 2 MED BALKONG -
Sovrum av alldeles egen karaktär. Här får du ett komplett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Balkongdörr som bjuder på ett härligt insläpp av ljus.Rummet har en egen balkong där du kan njuta av solen.

- BADRUM 2 -
För att höja den lyxiga känslan finns ett stort bubbelbadkar. Även här finns spotlights och golvvärme som ger en behaglig känslar.Förutom bubbelpool finns det wc, dubbla handfat med kommod, arbetsbänk och handdukstork. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare installerad för att förenkla vardagen i form av en tvättpelare.

- SOVRUM 3 -
Insynsskyddat och mysigt sovrum med plats för säng och förvaring. Rummet har en bra känsla och stort fönster mot baksidan, Husets gavelläge har även bidragit med ett ytterligare fönster som skapar ännu mer ljus in i rummet.

- INREDD VIND -
Här har vi en magisk vind som har inrett, Den stora och renoverade vinden och dess yta ger en känsla av en otrolig takvåning. Här får man plats med allt man önskar och vill man så kan mäven även här skapa ett ytterligare rum genom att sätta upp en vägg som delar rummet tack vare den stora ytan.

- ALTAN
Fantastisk altan med generösa soltimmar från tidigt på dagen tills att den går ner. Altanens härliga storlek ger plats åt det större möblemanget och sällskapet. Perfekt om du vill ha långbord med dansbana på midsommar.
Altanen på baksidan gör detta boende komplett. En perfekt plats för barnen att vara ute och leka på med stort altandäck samt gräsplätt. Det perfekta gavelläget gör att man har ett trädäck som går runt huset.

- FÖRRÅD -
Förråd finns vid entrén till huset

- GARAGE -
Garage i länga finns

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 152 kvm
Tomtarea: 147 kvm
Utgångspris: 3 795 000 kr
Byggnadsår: 1978
Driftkostnad: 62 149 kr/år
Upplåtelseform: Andelsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Inredd vind som är uppvärmd

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Betong platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och betongpannor.
Ventilation: Mekanisk frånluft

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Fastighetsbeteckning: HANINGE KALVSVIK 11:573

Planbestämmelser

Jordbro 17, Stadsplan (Beslutsdatum: 19790607)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Haninge Kalvsvik Ga:3
Rättigheter last: Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning
Rättigheter förmån: Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning
Officialservitut: Tillträde,dagvattenavrinning

Ekonomi

Utgångspris

3 795 000 kr

Driftkostnader

62 149 kr/år
Årlig elförbrukning: 11248 kWh/år

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 12 849 kr
Renhållning: 1 900 kr
Samfällighet: 47 400 kr
Beskrivning: El är inräknat i uppvärmningskostnaderna.
Vatten/ avlopp- Ingår i samfällighetsavgiften / Här brukar säljarna få tillbaka 1 ggr per år efter avstämning ca, 1800 kr/år ( 2 vuxna / 2 barn i hushållet )

Tv/bredband basutbud ingår i samfälligheten.
Villaförsäkring tillkommer beroende på valt bolag. Nuvarande ägare har idag Länsförsäkringar och betalar cirka 6 900kr/ år.

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 874 kr.

Taxering

Byggnad: 1 441 000 kr
Mark: 792 000 kr
Totalt: 2 233 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1978
Standardpoäng: 27
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 308 000 kr.

Alla bilder

+ 29 Visa alla 35 bilder
 

Karta & område

Sommarbo 261, Jordbro

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 740 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Budgivning pågår

Just nu pågår budgivningen men du har fortfarande chans att kontakta mäklare.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Baran Kayhan

Reg. Fastighetsmäklare, Ekonom

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning