Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Albertinas väg 1

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trivsamt, inflyttningsklart och mycket tilltalande - Välkomna till Albertinas Väg 1

  • Typ: Villa, Villa 1-plan
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 129,2 m2
  • Byggnadsår: 2022
  • Driftkostnad: 33 213 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkomna till Albertinas Väg 1!

På den åtråvärda adressen Albertinas Väg 1 presenteras ett nybyggt hem som sätter en hög nivå på standarden. Denna fastighet kombinerar modernitet och klassisk design till en harmonisk helhet där moderna element möter tidlösa materialval.
Arkitekturen är noggrant planerad för att skapa ett stilfullt och funktionellt boende. Genomtänkta materialval och rena linjer ger en tidlös estetik som lockar såväl ögat som sinnet. Här ligger de sociala ytorna i mitten av huset med sovrum på vardera sida.
Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär i varje rum. Köket, som utgör hjärtat i hemmet, erbjuder en öppen planlösning och öppet i nock som bidrar till social samvaro med vardagsrummet.

Idag pryds tomten av en välskött gräsmatta omgärdad av ett staket, vilket ger både charm och säkerhet till utomhusmiljön. Åt sydväst finns en stor och rymlig altan med som erbjuder fina soltimmar under våra härliga årstider.
Med minimalt underhåll för att bevara dess skönhet och integritet, erbjuder trädgården en lättskött lösning för ditt framtida utomhusliv. På Albertinas Väg 1 har du möjligheten att skapa din egen personliga utomhusmiljö och njuta av avkopplande stunder i trädgården, skräddarsydd efter dina egna önskemål och behov.

Vid intresse för Albertinas Väg 1, är du välkommen att kontakta mig för mer information eller för att lämna in en intresseanmälan. Jag ser fram emot att höra från dig!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré:
Välkommen till detta moderna och nybyggda hem! Vid entrén välkomnas du av ett elegant klinkergolv som skapar en första imponerande kontakt med bostaden. De jordnära tonerna bidrar till en varm och inbjudande atmosfär med en känsla av gedigen kvalitet. Direkt från entrén öppnar sig det generösa och sociala vardagsrummet.

Vardagsrum:
Vardagsrummet utstrålar ljus och rymd, tack vare de stora fönstren som släpper in naturligt solljus. Den avslappnade och trivsamma atmosfären förstärks av de jordnära färgtonerna och det vackra parkettgolvet.
Vardagsrummet har öppet i nock vilket bidrar till en luftig och inbjudande känsla.

Kök:
Det välutrustade köket kombinerar modern funktionalitet med stilren design. Parkettgolvet, de jordnära färgerna och detaljerna skapar en härligt helhetskänsla i kököet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en perfekt plats för matlagning och gemenskap. Köket är komplett och fullutrustat och självklart finns här också en vinkyl installerad. Köket ligger öppet mot vardagsrummet för en social och mysig miljö.

Allrum:
Det flexibla allrummet kan anpassas efter dina behov, perfekt för lek, arbete eller avkoppling. Den enhetliga och stilrena prägeln fortsätter med ljusa färgtoner och det vackra parkettgolvet. Idag är allrummet inrett med tv-hörna.

Sovrum:
De tre sovrummen fortsätter den jordnära tematiken och är individuellt utformade för komfort och avkoppling. Parkettgolven skapar en varm bas medan färgsättningen och materialvalen bidrar till en harmonisk atmosfär. Det mest avskilda sovrummet har tillgång till eget badrum och en rymlig klädkammare.

Badrum 1:
Det första badrummet utstrålar en sofistikerad atmosfär med grå nyanser och enhetliga plattor som skapar en modern känsla. Det eleganta badkaret blir en central fokuspunkt medan de kaklade väggarna och golvet ger en lyxig känsla. Badrumsmöblerna och tillbehören harmoniserar perfekt med den övergripande inredningen. Badrummet är delvis kaklat där kakelplattorna snyggt bryts av mot målade väggar.

Badrum 2:
Det andra badrummet återspeglar samma elegans och praktiska design med gråspräckliga klinkerplattor till golv som snyggt kombineras med vitt kakel och svarta profiler. Duschen är framträdande, omgiven av snygga svarta duschdörrar som skapar en kontrast mot de grå och vita tonerna. Badrummet andas tidlös modernitet och funktionalitet, med varje detalj noggrant utvald för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär. Detta badrum ligger intill det större sovrummet.

Sammanfattning

Typ: Villa, Villa 1-plan
Rum: 5, varav 3 sovrum
Boarea: 129,2 m2
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 33 213 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump via golvvärme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Fel och brister: En två-årsbesiktning kommer vara utförd och ett besiktningsprotokoll från den besiktningen (via GarBO) kommer finnas tillgängligt för de intresserade.
Läs gärna mer om vad en två-årsbesiktningen innebär via https://www.gar-bo.se/sv-se/alla-besiktningar-och-tjanster/tvaarsbesiktning

Tomt/balkong/uteplats

En fantastiskt fin altan om ca 78 kvadratmeter vetter åt sydväst. Här finns det utrymme för matplats, loungehörna och mycket mer. Trallen byggdes 2022.
Trädgården är lättskött och omhägnad av staket. Här finns stensättningar, en uppfart med singel och odlingsmöjligheter (idag finns det odlingslådor).

Övriga byggnader

In till boningshuset finns en carport med ett tillhörande förråd. Carporten byggdes

Parkering

Parkering finns för flertalet bilar på uppfarten intill huset. Carport som stod färdig 2023 finns med plats för en bil. Carporten har också ett tillhörande förråd om ca 8.8 kvm.

Tv/Internetanslutning

Fiber finns installerat till fastigheten.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Tätorten
Fastighetsbeteckning: FALKENBERG SKREA 2:90

Omgivning

Områdesbeskrivning Skrea

Skrea är ett attraktivt och växande område som längst västerut har utsikt över Kattegatt och Falkenbergs underbara stränder, men som i öster gränsar till motorvägen och vackra, milslånga halländska vidder. Skrea ligger ca fem km från centrum. Det är nära till allting i Falkenberg. Man cyklar till det mesta. Till motorvägen kommer du på några minuter och till järnvägsstationen lika så. I Skrea finns Falkenbergs golfbana med restaurang, idrottsplats med fotbollsplaner, eget mejeri, välkända Prostens pizzeria, Skrea bilverkstad och bra busskommunikationer. Du har en kort cykeltur till Laxbutiken likväl. I naturnära Skrea har du nära till både till skogen med sina kantareller och till havet. Närmaste mataffär är ICA Skrea Strand, i folkmun BeGe-mat, som håller hög klass och även har egna kockar som lagar husmanskost. ICA är beläget på Hjortsbergs centrum där du även hittar apotek, färg, pizzerior, skoaffär, blomsteraffär mm.

I Falkenberg finns ett trettiotal kommunala förskolor placerade över hela kommunen från Slöinge i söder till Ullared i norr. Förskolorna är uppdelade i områdena Centrum Syd, Centrum Nord och Centrum Öst. Det finns också flera fristående förskolor. De närmaste är t. ex. förskolan Karl-Oskar, Montessori Snäckan, Hjorhagens förskola och Hjortsbergs förskola.

I Falkenberg kan du som förälder tillsammans med ditt barn välja den grundskola som du tycker passar ditt barn bäst. Det kan vara skolan i ditt närområde eller någon annan skola. Välj de skolor du vill jämföra. Närmaste skolorna är Karl-Oskarskolan och Hjortsbergsskolan.

Planbestämmelser

För del av skrea 2:39 m.fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2016-04-26, Registreringsdatum: 2016-10-18, Senast ändrad: 2023-09-06)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: FALKENBERG SKREA GA:6

Ekonomi

Driftkostnader

33 213 kr/år
Årlig elförbrukning: 5388 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 17 386 kr
Vatten och avlopp: 6 033 kr
Försäkring: 6 588 kr
Renhållning: 2 721 kr
Samfällighet: 485 kr
Beskrivning: Hushållselen och uppvärmningen är inkluderad i elkostnaden

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 4 790 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Mark: 479 000 kr
Totalt: 479 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 pantbrev uttaget om sammanlagt 3 550 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Planritning

Karta och område

Albertinas väg 1, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 399 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Tätorten, Falkenberg
Albertinas väg 1
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning