Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 5 783 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare
Saltsjö-Boo

Utövägen 19

Månadsavgift: 5 783 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Jawid Mirzazadeh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jawid Mirzazadeh
Fastighetsmäklare
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare

Ljus och fräsch fyrarummare i expansiva Orminge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 93 kvm
  • Byggnadsår: 1967
  • Månadsavgift: 5 783 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 4
  • Hiss: Ja

Ett stenkast från underbar natur, närhet till utmärkta kommunikationer och köpcentrum finner man denna väldigt trevliga fyrarummare. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch. mycket tack vare de många fönsterpartierna som genomsyrar lägenheten och skänker mycket ljus. Välplanerad lägenhet med stora ytor där köket har öppnats upp för att skapa en öppnare planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop och bildar en trevlig social sällskapsyta. Den härliga balkongen i rakt söderläge ger sol hela dagen samt skapar utmärkta möjligheter att njuta av måltider dygnet runt.

Förvaring kan man aldrig ha för mycket av och denna lägenhet erbjuder optimala förvaringsmöjligheter. Vad sägs om en klädkammare i hallen och en walk-in-closet i sovrummet? Lägg därtill till ytterligare förvaringsmöjligheter i förrådet som tillhör lägenheten. Utöver förrådet ligger barnvagnsförrådet strax utanför dörren, nära och bra!

Förutom det härliga söderläge som balkongen och delar av lägenheten ligger i är dessutom huset beläget på en höjd. Detta gör att man varken störs av trafik, förbipasserande eller särskilt många grannar.

Närområdet är väldigt trevligt med centralparken precis nedanför höjden som skapar perfekta möjligheter för pulkaåkning och annan lek.

Orminge är ett av Nackas populäraste områden vilket bland annat har att göra med den absoluta närheten till vacker natur i form utav skog och sjöar. Underbara Glasbrukssjön ligger väldigt nära och är en trevlig badplats. Samtidigt finner man Orminge centrum på gångavstånd samt utmärkta kommunikationer i form utav en jämn ström motorvägsbussar som tar dig till stan på 20 minuter. I Orminge Centrum finner man det mesta man behöver, bland annat Sveriges största Coop Extra-butik på 4500 kvm. Utöver detta finner man ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service.

För er som önskar ytterligare shopping finns Nacka Forum på ca 10-minuters avstånd med bil. Närhet till fina strövområden, elljusspår och badsjöar såsom Glasbrukssjön, Myrsjön och Vittjärn tillhör områdets kvaliteter. Den populära Centralparken är en grönskande oas som är väldigt uppskattad med stora gräsytor och omtyckt lekpark. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor.

På cykelavstånd finns Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna, en av fördelarna med att bo i en skärgårdskommun!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 93 kvm
Byggnadsår: 1967
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Observera att boarean inte är uppmätt. Om boarean är av särskild betydelse bör man som köpare mäta upp boarean inför köp.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,75192%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 465 kr

Om föreningen

Brf Orminge är en bostadsrättsförening i Västra Orminge. Orminge ligger i Saltsjö-Boo, som är en del av Nacka kommun, c:a 10 km öster om Stockholm.

12 hus, 12 252 m² boyta
72 lgh 3-4 rum 93,5 m²
24 lgh 3-4 rum 90 m²
48 lgh 2-3 rum 70 m²

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat med styrelsen 2020-08-14).

Gemensamhetsutrymmen:
Separat, avgiftsfri, tvättstuga. Föreningslokal med plats för c:a 30 personer. Medlemmar kan disponera lokalen för privata tillställningar. Uteplatser med möbler och grillmöjligheter finns på flera platser inom området.

Tv & bredband:
Bredband via nätverksuttag, levererat av Bredbandsbolaget. Alla lägenheter ingår i ett gruppavtal och betalar en fast avgift per månad om 159 sek. Hastigheten på anslutningen är 250/100 Mb/s. I gruppavtalet ingår även IP-telefoni utan extra kostnad. TV levererat av Bredbandsbolaget. T-2 Flex ingår i den fasta avgiften.
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften

Parkering:
Är man intresserade av en plats för bilen kontaktar man HSB Stockholm.
Det finns en mångfald av olika platser och priser, se nedan:
Parkeringsplats - 113kr/mån
Parkeringsplats med elstolpe - 226kr/mån
MC plats - 113kr/mån
Parkeringsplats tunga fordon - 539kr/mån
Garageplats - 226kr/mån
Garageplats med el - 284kr/mån
Inhägnad parkering - 170kr/mån
Inhägnad parkering med elstolpe - 226kr/mån
Man får max ha två parkeringsplatser eller en parkeringsplats samt en garageplats.
Ring HSB Stockholm för mer info.

Renoveringar:
2016 avslutades projekt "Fönsterbyte" i föreningen. Alla fönster inklusive karmar byttes ut i alla lägenheter. Fogar på fasaden byttes ut och i det arbetet ingick även reparation av fasaden.
2010/11 har omfattande renovering av undercentralen och ventilationssystemen genomförts. Detta inkluderar även centraliserad övervakning och driftskontroll.

Avflyttningssyn:
Notera att avsyning av lägenheten sker i samband med försäljning. Denna bokas av säljaren.

Området:
Utemiljön består av gräsområden, skog och lekplatser för barnen. Orminge Centrum ligger på c:a 150 meters gångavstånd tillsammans med busshållplatserna varifrån buss tar dig till Slussen på c:a 20 minuter. Eller till havsbandet på 40 min. Bussförbindelserna, till och från Orminge, är väldigt bra. (Du planerar enkelt en resa med SL's reseplanerare.) Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd. Föreningen sköter själva om planteringar och rabatter medan Storholmen sköter om gräsytorna samt övrig fastighetsskötsel.

Övrigt:
För mer information se föreningens hemsida: https://www.brforminge.se/load.htm

Allmänt

Föreningens namn: Brf Orminge
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 783 kr
Värme,vatten
Bredband via nätverksuttag, levererat av Bredbandsbolaget. Alla lägenheter ingår i ett gruppavtal och betalar en fast avgift per månad om 159 sek.

Alla bilder

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Planritning

Karta & område

Utövägen 19, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning